בוקר טוב!!!!

בוקר טוב!!!!

מתארגנת ללכת לתרום דם ואז לעבודה עד הלילה!!!
מקווה שיתנו לי לתרום כי רק עוד 10 ימים יעברו 3 חודשים מהפעם האחרונה שתרמתי .. זייהו .. אה והיום לפני 6 שנים השתחררתי מהצבא

ebi83

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

חיפשו... ממליצים על הבדל של חצי שנה בין תרומה לתרומה, עקרונית אפשר אחרי כל 3 חודשים אבל הבנתי שזה לא כ"כ בריא...

זה לא נכון.

מומלץ מאוד לא לחכות חצי שנה ולתרום כל 3 חודשים. חודשיים זה המרווח הבריא בין תרומה לתרומה + עוד חודש, שיהיה. דווקא התרומה מדללת את הדם, כשלוקחים מהגוף הוא מייצר חדש. זה עוזר ומקל בכאבי ראש, בלחצים, בשומנים בדם, ובשלל בעיות פיזיולוגיות נוספות. למה סתם?

ebi83

New member
זה מה שזכרתי...

מהקורס מע"רים לפני שנה וחצי, ומחבר שלי שמתנדב כחובש... אבל יכול להיות שאני טועה...

flutter girl

New member
צהריים טובים../images/Emo42.gif

אני ממש רוצה לתרום דם.
ויש התרמות באונ'... הבעיה שלי מטומטמת - אני פשוט מפחדת מזה. תרמתי פעם אחת בחיי בגיל 17, ואני חייבת למצוא את הדרך לתרום. אגב, הבהרה אם זה לא מובן: כשאני נותנת דם לבדיקות דם (שזה ממש מעט דם כמובן) אני צריכה להסתובב, לנשום עמוק ואני לא יכולה להסתכל על המבחנה עד שלא מוציאים לי את זה מהגוף. אוי, רק המחשבה עושה לי עכשיו מלא צמרמורות.
אבל אני באמת צריכה להתגבר על עצמי כי זה ממש חשוב לתרום דם. מממ. פפפ.

mrOrange22

New member
בוקר טוב גם לצביקה שרף......

וככה הולך להיראות טיים אאוט בעידן צביקה שרף

סנטה

New member
התחלתי חדר כושר...ואני חושב שהשרירים שלי

לא זזים. בוקר טוב/צהריים .

d e m o sthenes

New member
אין כמו התחושה הטובה של שרירים תפוסים.

משמע שעבדת. אני אוהב את התחושה הזאת, אפילו אחרי שנים כבר של חדר כושר.

סנטה

New member
תחושה?אני לא יכול לזוז...

כל הידיים והשרירים כואבים לי אני בקושי זז ולא ישנתי חצי לילה. איך אפשר לאהוב את זה ?

d e m o sthenes

New member
התחושה שעבדת ועשית משהו.

אני אוהב את זה, כל פעם אחרי אימון קשה וטוב. זאת הרגשה נהדרת.

סנטה

New member
תגיד...ברצינות.

אני לא יכול ליישר את היד . זה נורמלי ?וזה אחרי אימון משקולות פשוט כל היד תפוסה לי וכואבת אני לא מצליח ליישר אותה בכלל...

d e m o sthenes

New member
בהתחלה השרירים יהיו ממש תפוסים. הגוף שלך

כנראה לא רגיל לסוג כזה של פעילות. גם אצלי לפעמיים אחרי אימון חזק שהעליתי משקל נגיד קשה לי ליישר לחלוטין את היד, יעבור לך
אל תדאג.

למעלה