בוקר טוב.... איזה קור על הבוקר.....
ש שמנה משגעת New member 2/1/08 #2 קור איימים ../images/Emo186.gif איזה בוקר כייפי אני אוהבת את הבוקר מאוד ואת הקור עוד יותר שיהיה לנו אחלה יום
קור איימים ../images/Emo186.gif איזה בוקר כייפי אני אוהבת את הבוקר מאוד ואת הקור עוד יותר שיהיה לנו אחלה יום
פ פלפל חריףף New member 2/1/08 #3 גם אני אוהב בקרים, במיוחד אם אני ישן בהם. את הקור אני לא אוהב......
פ פלפל חריףף New member 2/1/08 #5 עף ללימודים.... אמנם מתחיל רק ב-2 אבל עוד מעט מבחנים! שיהיה יום נפלא לכולם
א אבי האחד1 New member 2/1/08 #8 הקור פחות מתריד אבל הרוח עוצרת את מהירות הקטנוע אז לא רוצה רוחות שלחתי פקס להוא למעלה לא בטוח שאקבל תשובה
הקור פחות מתריד אבל הרוח עוצרת את מהירות הקטנוע אז לא רוצה רוחות שלחתי פקס להוא למעלה לא בטוח שאקבל תשובה
G gititzi New member 2/1/08 #12 ואוו איך אפשר לאהוב את הקור? ../images/Emo31.gif מתה על הקיץ , אור, שמש, ים .חחוםם שונאת תחורף הזה כבר שייגמר חחחחחחחחחחחחח
ואוו איך אפשר לאהוב את הקור? ../images/Emo31.gif מתה על הקיץ , אור, שמש, ים .חחוםם שונאת תחורף הזה כבר שייגמר חחחחחחחחחחחחח
ש ש חף New member 2/1/08 #6 צהריים טובים איזה בוקר הזוי היה לי יש לי חברים פסיכיים לגמרי לפעמים אני ממש מפתיעה את עצמי איך אני משתפת פעולה עם הדברים האלה... שיהיה יום מקסים ושהרוח הקרה הזאת תיפסק מדי!
צהריים טובים איזה בוקר הזוי היה לי יש לי חברים פסיכיים לגמרי לפעמים אני ממש מפתיעה את עצמי איך אני משתפת פעולה עם הדברים האלה... שיהיה יום מקסים ושהרוח הקרה הזאת תיפסק מדי!
א אבי האחד1 New member 2/1/08 #7 חברים פסיכיים תזמיני להם את הבחורים עם המדים הירוקים! ניראה שהשחף עפה לא רע עם הרוח ומהיום שתפי גם אותנו בנחמדות החברים שלך...
חברים פסיכיים תזמיני להם את הבחורים עם המדים הירוקים! ניראה שהשחף עפה לא רע עם הרוח ומהיום שתפי גם אותנו בנחמדות החברים שלך...