בוקר טוב ... כבר רביעי ... איך הזמן טס כשנהנים ..... שיהיה אחלה יום ...
א אני 27 New member 26/12/07 #15 בוקר טוב ... כבר רביעי ... איך הזמן טס כשנהנים ..... שיהיה אחלה יום ...
M magic40 New member 26/12/07 #16 בוקר טוב בוקר אור../images/Emo70.gif Lovers, don't be afraid I Have come to save you from the pain And time will reveal Diamonds in the rough You had to conceal
בוקר טוב בוקר אור../images/Emo70.gif Lovers, don't be afraid I Have come to save you from the pain And time will reveal Diamonds in the rough You had to conceal
ש שחR New member 26/12/07 #25 בוקר טוב , קפה ומאפה וגלית גוטמן אחת שזיו קורן לא יכל לתחזק, ופורסם בצער שכנראה בדרך אלינו. יום אחד יקימו שמורות טבע לאנשים נשואים. ונצא בשבתות עם הלידם לראות איך זה היה פעם חחחה.
בוקר טוב , קפה ומאפה וגלית גוטמן אחת שזיו קורן לא יכל לתחזק, ופורסם בצער שכנראה בדרך אלינו. יום אחד יקימו שמורות טבע לאנשים נשואים. ונצא בשבתות עם הלידם לראות איך זה היה פעם חחחה.
ר רק שיר New member 26/12/07 #30 באמת????? גם הם ???../images/Emo2.gif חההחהחח שמורת טבע..אהבתי יש לך הברקות שחר שחר..
B Bubble Girl 27 New member 26/12/07 #37 לאאא נכון זה לא נכון!!!! הולכת לברר את זה על אמת!!! אין מצב שהמדהימים האלו! הם מאוהבים מעל הראש, עבדתי עם שניהם הם מקסימים והם חברים של האקס שלי! אין מצבבבבבבבבב לא!
לאאא נכון זה לא נכון!!!! הולכת לברר את זה על אמת!!! אין מצב שהמדהימים האלו! הם מאוהבים מעל הראש, עבדתי עם שניהם הם מקסימים והם חברים של האקס שלי! אין מצבבבבבבבבב לא!
מ מיצה נבים New member 26/12/07 #26 בוקר...../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif אני חולה, מסכנה, ואין לי עדיין מים חמים להתקלח. מזל שאתמול פונקתי בתה, ארוחת ערב ופירגון אדיר לחום שתקף אותי בשינה נטולת הפרעות
בוקר...../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif אני חולה, מסכנה, ואין לי עדיין מים חמים להתקלח. מזל שאתמול פונקתי בתה, ארוחת ערב ופירגון אדיר לחום שתקף אותי בשינה נטולת הפרעות
ר רק שיר New member 26/12/07 #28 החלפת אותי?? מה זה תורנות של חולות ?? קבלי |חיבוק ו- להחלמה מהירה .. אני יוצאת לטייל לי ב- החמימה
מ מיצה נבים New member 26/12/07 #31 שאת לא מבינה בכלל... אתמול הגעתי לאדום (כפרעליו ), פתאום הרגשתי קצת חלושעס, אמרתי, אני אסע הביתה... איזה הביתה... עלה לי החום, הוכנסתי אחר כבוד למיטה, ונזרקתי שם לאלוהים יודע כמה זמן- שעה שעתיים לפחות...
שאת לא מבינה בכלל... אתמול הגעתי לאדום (כפרעליו ), פתאום הרגשתי קצת חלושעס, אמרתי, אני אסע הביתה... איזה הביתה... עלה לי החום, הוכנסתי אחר כבוד למיטה, ונזרקתי שם לאלוהים יודע כמה זמן- שעה שעתיים לפחות...
א אני כבר באה New member 26/12/07 #32 בוקר אור, תגידו............... וירוסים מדבקים גם וירטואלית? אז אחרי דלקת גרון קשה, סינוסים סתומים וכו' וכו' חוזרת לתפקוד מלא שיהיה יום מקסים לכווווווווללללללללםםםםם.
בוקר אור, תגידו............... וירוסים מדבקים גם וירטואלית? אז אחרי דלקת גרון קשה, סינוסים סתומים וכו' וכו' חוזרת לתפקוד מלא שיהיה יום מקסים לכווווווווללללללללםםםםם.
ל לילי301 New member 26/12/07 #36 שולחת לך מרק עדשים וירטואלי היישר מבית מתכוניה המ-ד-ה-י-מ-י-ם של שרון.. אמא ש'לי אומרת, מלא ברזל..מעלים את כל המחלושעס.. רק בריאות.
שולחת לך מרק עדשים וירטואלי היישר מבית מתכוניה המ-ד-ה-י-מ-י-ם של שרון.. אמא ש'לי אומרת, מלא ברזל..מעלים את כל המחלושעס.. רק בריאות.
מ מיס סאנשיין New member 26/12/07 #38 אוי, מצמוצית קטנה ויפה שלי ../images/Emo24.gif |נשיקה נטולת וירוסים|
מ מיתי New member 26/12/07 #40 ../images/Emo24.gifהחלמה מהירה../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif