בוקר טוב..

tintong

New member
בוקר טוב..

חברים.....רבעוש........פה. ...................... מחר סופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ... בוקר טוב שרוני ........שרייני 8 כרטיסים בקשה.....(על כל כרטיס יש שם
) בוקר טוב ל לילינבלום..........שנרדמה.......ולא ענתה.....
בוקר טוב ווינס...
........בחייאת בדוק את המיספרים........אולי הישועה תצא ממך....
בוקר טוב אחשלי רמוני .......מה שהיה אתמול לא יהיה היום.........
בוקר טוב בלונדה מתוקית....... בוקר טוב עולם !!!

shon שון

New member
בוקר חול מקסים ונעים

אחשלי אפשר להנות ולחיות את השבוע בכיף בלי לספור ימים לסופש

tintong

New member
אחי שון..

תאמין לי אני חי בכייף. אבל נראה אותך עולה כל יום לירושליים /tapuzforum/images/emo10.gif/tapuzforum/images/emo6.gif

shon שון

New member
כנראה שיש סיבה טובה לעלות לרגל

אז למה טבלת- השביזות היום יומית ?

Bubble Girl 27

New member
לאיזה בלונדה אתה כותב פה בדיוק?

כבר יש יותר מאחת
בוקר אורררררררררררררררררררררררר מחר סופ"ש היום יום חדש אחרי לילה מדהיייייייייייייייייייייייייייייייייייייים אתמול! שיהיה לכולנו יום סופר מוצלח וסופר כייפי!! יאללה בלאגנייייייייייים אנשימים...

tintong

New member
לבלונדה..

שתכין לי אוכל.. ותשמור עלי .. /tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo3.gif

tintong

New member
נשמממה..

סומך עליך בשמירה. אבל מתכון אחד לאוכל... בחייאת גם אני רוצה לעשות /tapuzforum/images/emo160.gif כמו גילי../tapuzforum/images/emo13.gif

לילי301

New member
בוקר של ../images/Emo42.gif מלטפת..

טינגי, סליחה שנרדמתי...מבטיחה לא קורה יותר. בוקר טוב שרון (במבטא אמריקאי כבד) בוקר טוב ז.ל here i come (שרון במרכאות זה לא נראה טוב..) בוקר טוב עולם, יום מקסים לכולם.

sharon30a

New member
ירוקה ירוקה אני היום

מקינאה!!!! ורק אצלי אפורים נפוחים ומחוייטים שחושבים שהם מינימיום הסגנים של אלוהים שהולכים ובאים לביה"מש... אהה.. בעצם רגע... גם אלינו היום מגיע סלב...הח"כ לשעבר שהורשע (אגב הוא די גוד לוקינג גאי...שויין...) וגם ריצה מאסר על שימוש והפצת סמים נחשב?? Z.L (באנגלית זה נשמע יותר טוף) here she come here she come!!!! מרחוק מחזיקה לך בפונפוניות בובית!!!

לילי301

New member
לא לקנא..יש לכולם..

ואגב, באינגלזית זה באמת נשמע הרבה יותר טוף..בעברית הוא נשמע איך לאמר...מת!!
אוהבת אותך (כבר אמרתי לך הבוקר)

למעלה