בוקר טוב

בוקר טוב

בע"ה שלום התגעגעתי לא כותבת פה הרבה אבל קוראת כל הזמן, מה שלומכם כולם חברים יקרים?טוב תשמעו השבוע ביום שלישי נדמה לי ממש הטיקים כבר לא נתנו לי מנוח פשוט לקחתי את המכשיר של הקוצב והתחלתי להוריד טיפולים בזה אחר זה. זה לא שאין לי טיקים עכשיו יש חבל על הזמן בעוצמה גבוהה. אבל ניתנים לסבל לא כמו שהיה. שיהיה שבוע טוב יום נעים וסופ"ש מדהים ורגוע - אמן!

../images/Emo12.gif אלין, יקרה../images/Emo70.gif לא ידעתי שיש לך שליטה מלאה

על הקוצב... את יכולה אולי לפרט קצת יותר
האם את מתכוונת לעדכן את הרופא בעניין, כי לדעתי זה חשוב - גם מבחינתך וגם מבחינה מחקרית.

ענת ודאי שאני ישתף אותך אז ככה:

בע"ה ענת כידוע לך נשמה שלי עברתי לאחר הניתוח טיפולים עם הקוצב במשך חצי שנה. כל פעם ד"ר אדי לניצקי מבית חולים הדסה עין כרם ששם ניתחו אותי כמובן שיחק עם הקוצב . כלומר הגביר פולסים של הקוצב(פולסים אשר נותנים פקודות למוח- למרות שזה לא עזר כמעט ואף בכלל לדעתי מלבד הגמגום) הרחיב פולסים העלה הוריד וכו... כך במשך שישה חודשים. בתאריך ה 12.12 נגמרו לי הטיפולים וקבלתי מכשיר כזה עם סוללה שאני לא יודעת אם היא נגמרת או שלא מדליקים אותו שמים על הקוצב בדיוק בבטן ויש בו חצים למשל אם אני מרגישה שיש יותר מדי טיקים אז אני מפעילה אותו כשהוא יושב על הקוצב בדיוק בבטן ונותת לחיצה אחת לשני החצים חץ ימיןלאלקטרודה ימנית וחץ שמאל לקלקטרודה שמאלית . וכך אני פעם ראשונה הורדתי לי המון טיפולים בבת אחת כל פעם את שומעת צפצוף. אז שמעתי הרבה צפצופים כי לאחר הטיפול האחרון שהגענו לנקודת פולסים של 3.9 שזה גבוה עבורי יחסית מאחר וניסינו להגיע ל 4 בנקודות הפולסים וזה היה רע מאוד הטיקים השתוללו עד למצב שהם הפריעו לי אז אלין השובבה והסקרנית שלכם הורידה כמעט את כל הטיפולים עד ששמעתי צפצוף כזה" טוט טו טו טווווווווווווווווו" חחחחחחחחחחחחחחח זה היה מצחיק מאז כמובן שיש עוד טיקים ויש יותר מדי אבל יותר טוב מימה שהיה . המכשיר צריך להיות בתיק כל הזמן אבל מאחר ויש לי אובססיות של אוסידי להדליק ולכבות ואף לנסות על עצמי אז אני לא לוקחת אותו איתי. הבנתי מהרופאים שאם יש התקף פולסים" בלאק אאוט ושככה כשהמוח מקבל יותר מדי פולסים ולא יודע איך "לאכול את זה " אז יש לי מדי פעם פעמים רחוקות מאוד התקף פולסים זה ניקרא. (תיקי וזיו ראו אותי משדרת בבלוג לפני בערך חודשיים וחצי ונבהלו מאוד" כשזה קורה ליאני לא זוכרת מי אני איך קוראיםלי ., כל מי שנמצא לידי מהווה עלי איום גם אם הוא הכי רך איתי בעולם. אני מרחפת כזה מאבדת את הזכרון אבל בהכרה מלאה אבל לא זוכרת מי את ומי אני ופוחדת לענות לטלפונים פוחדת לקום מהכסא וכו... נשארת באותה התנוחה שהיתי אם זה בשכיבה או בישיבה. והכי קטע? כשתיקי ועוד הרבה אנשים שדאגו לי נורא מהבלוג טיוי כששדרתי בבית בביאליק הישן עם השכנה הבורה שהיתה לי בזמנו.., אז פחדתי לענות לטלפון הוא היווה עליי איום אז יש לי מכשיר שאנייכולה עכשיו ברגע זה להעלות את כל הטיפולים כל מה שהורדתי הכל שמור ואני יכולה להעלות את הכל בחזרה אוהבת אותך גובלינית ואם יש לך עוד שאלות אני ישמח מאוד לענות עליהן. בשמחה באהבה ברצון ובחולניות עליך.. לילה טוב

אממ גובלינית הרופא נתן לי את המכשיר ואת ...

בע"ה האישור הזה להשתמש במכשיר הרי כל אלו שעברו ניתוח DBS לפרקינסון לכולם יש את המכשיר את ראית הרי בערוץ 8 את התכונית על הניתוחים "לעצור את הטיק" ראיתאת הבחור שהצליח לו הניתוח היה רגוע הוא צייד והצלם או הבימאי ביקש ממנו שניה אחת להוריד את הטיפולים ולהחזיר אותו למצב הקודם של לפני הניתוח? הוא היה במצב בכי רע כשהיה "בלי טיפולים" עם המכשיר של הקוצב . אז כן הרופא נתן לי אישור שכל פעם שאני מרגישה שהטיקים גבוהים מדי להוריד אותם עם המכשיר את המכשיר אגב קבלתי בחינם זה שירות של החברה של הקוצב שנותן את זה לכל אחד שעובר ניתוח מהסוג שלי גם DBS לפרקיסנון כמובן.

וווואאאיייי../images/Emo70.gif איזה מדליק../images/Emo62.gif רק

ומה אם תיגמר לך ה"סוללית"

אז ניקנה של אנרגייזר חח סתם אז ככה

בע"ה לאניראהלישהסוללה נגמרת זה לא כמו קוצב פונים פשוט לרופא בירושלים והוא יתןלי מכשיר חדש או ישים לי סוללה אחרת לפני כמה זמן כשהוא נתן לי אותה הוא אמר שיש סוללה אז אמרתי לו" ד"ר לניצקי זה כלום לעומת הסוללה שיש לי בגוף מילדות יש לי אנרג'ייזר משופר וחדיש " חחחחחחחחחחחחחחחח אוי אני בתקופה טובה אלוהים תודה תודה תודה

למעלה