לכל אלו שקמו ועסוקים בהכנות של הבוקר , ולאלו שעוד מתכרבלים מיתחת לפוך....לאלו שעשו יום חופשששש בוקר אור אנשים יפים .........בתיקווה ל מזג האוויר נוח ב סופ"ש זה ! אוטו טו שישי .........מקווה לראות את כולםםםםםםםםםםםםםם במסיבה .......zeta.......
אני צרודה, אז יהיה שקט עכשיו... גילי אתה יכול להתחיל להגיד תודה לצרידות...
שיהיה יום נפלאאאאאאאאאאא אני יודעת שלי הולך להיות יום מדהים, לחבר טוב יש יום הולדת היום ובטח נצא לחגוג ומחר רק הוא ואני עושים יום כיף והימי כיף איתו הם מדהימים אז אני כבר מחכה!!!!! שלא לדבר על זה שהסופ"ש כבר פה!!!!!!!!!!!!
וואו איזה ערפל אצלנו בבירה... נסיעה שלוקחת לי בימים רגילים 10 דקות לקחה לי היום כמעט שעה!!! אבל האוירה.. הריח... החורף כבר כאן...סופ"ש התחיל.... עושה טוב בנשמה.... ובכלל הבוקר נחמד כי מצאתי דיסק ישן של עמיר בניון (מכירים את זה שתקועים בפקק מתחילים לסדר ולהפוך את כל הרכב??? אז ככה נמצאה האבידה
) אוחחחח.. בניון בניון... להתמוגג ממנו... יאללה תהנו מאחד השירים היותר חזקים וטובים שלו... בוקר טוב אנשושים יקרים!!!
כאן שמש מקסימה והתחיל יום מעולה (כיאה למסקנות שהגענו אליהן אני ואת אתמול בלילה) אגב, החזקתי מעמד עד 1:00 ...(הסברים בפון) יום מקסים לך אהובתי, מצפה לך מחר,
וד.א. אנשושים אני ולילי חוזות עתידות ומקבלות פידבקים ואישרורים מיידים!!! וואלה.. תודי שזה היה על גבול ההזוי-מיסטי-מפחיד-מצחיק אתמול...תגידי.. אמרתי לך כבר ש... חולה עליך ג'וליה שלי?? לברכות, קמעות, בקשות, נא לפנות במסרים