בוקר טוב

בוקר טוב חברים

בררררר...קר ...וסוף סוף גשם .. האדמה צמאה לכן אקבל אותו בשמחה .. למרות שאני אישה של קיץ פורחת בחום... היום יום עמוס ,וגם ישיבה מרובה נאסרה עליי .. אז אאחל לכם יום נעים ,וסלחו לי אם לא אכנס שוב

בוקר טוב

בוקר קריר עם המון רעמים ברקע , כל הלילה ירד גשם שניקה את העולם והבוקר עולה בזכרוני כוס של סחלב חם מטובל במי ורדים ומעל הכל קצת קינמון שעושה טוב לאף ומחמם את הגוף בבקרים קרים ובלילות קרים הינו מכינים סיר מהביל וטעים מחלקים לכוסות ומגישים עם צנים מלחם לבן יושבים יחד ומתחממים מהמשקה הטעים וחולקים ערב של גשם יחד

הנמלים תוקפים

אני והחיות ממש לא חברים , זוכרים את סיפור העכברון שטרם נתפס ומשוטט ברחבי המחסן שלי הערב הצטרפו אליו הנמלים , כבר כמה ימים מתעוררת מעקיצות הנמלים היום אני חוזרת בערב הביץתה רואה שיירת נמלים על הרדיו על הכרית ועל רחבי המיטה שלי ליד המיטה היתה חבילת כבסים מרקופלת לאחר כביסה , בין הבגדים הנמלים טיילו להם בכייף נמלים קטנות וחזקות כאילו שממוקמות בחצר איך הם טפסו עד קומה שניה לא אבין הזזתי את הכבסים ישר למכונה שבדרך הם מטפסים על ידי ועוקצים אותי הבאתי ריסוס ורססתי את הפתח של הצנרת של המזגן , מסתבר שרך הפתח חדרה לה קבוצת נמלים לחדרי ולמרות המזג האויר הגשום ישבתי כל הערב עם חלון פתוח לאורר את החדר מהריח של הריסוס יש לי סיוט מהנמלים הללו שממוקמים בקירות הבית , יוצאים משקעי החשמל ותמיד יש ריסוס מוכן עבורם השבוע הם תקפו אותי בזמן השינה , עד שהיום נחשפתי לכמות שעלתה אחרי ההצפה של הקן שלהפ בגשם

yamkachol

New member
ממש לא נעים,

מאחל לך ש"מכת מצרים" שכזו , לא תארך לך, ושעכת וגם בימים הבאים תוכלי להנות - בלעדיהם. ישנו ריסוס נגד חרקים שיעיל לאורך זמן. חלומות פז. חגי

רססתי את הפתח שדרכו נכנסו

ואילו לא היו נמלים סתם אלא נמלים עבות כאילו והפחיד היה להתעורר \כי הם טיילו לי בראש ועקצו את הקרקפת ובכל הגוף מזלי שהיתה היום מתקפה שראיתי מאיפה הן חדרו ועכשיו למרות גשם יש מלא בגדים תלויים על החבל אילו שהנמלים הסתובבו עליהם אז שמתי במכונה והרצתי תוכנית קצרה אבל והכביסה לא הצליחה להרוג אותם , זה נמלים עמידות משהו אז תלתי אותם בחוץ שהגשם ישטוף את הנמלים אבל אחת החולצות , צבעה לי את החזיות והלבנים באדום נעשו מנומרים , עטורים בכתמים אדומים ,אז גם נהרסו לי הלבנים מין ערב שכזה , שאני מתפללת אנא עזר לי אלוהיי שמור עלי מההפתעות הללו , שמקפיצות אותי לאחרונה

עצוב לקרא איזה חוסר ביש מזל נופל עליך ...

אולי כדאי שתקראי למרססים ותעשי ריסוס בבית? אני כל שנה לפני פסח מזמינה הדברה מקצועית (אותו אדם כבר 16 שנה!!) וחסל סדר נמלים וגוקים ,גם עם חודר אחד מאותם מקקים אני מוצאת אותו מת . כמו כן דוגאת לרסס את מקלט הבניין(המשמש מחסן)ואת חדר המדרגות ... ומניחה מלכודות דבק במחסן כל השנה ליתר בטיחון נגד העכברים ... אוהבת חיות רק לא את אלה ...המציקים ...המגעילים.... מאחלת לך להפתר מהמכה במהרה .. וכדאי לך לנסות השתמש בתרסיס עם הפס הלבן שמעתי שיעיל נגד נמלים וחסר ריח...

מתקין המזגן פישל בגדול

הוא השאיר מרווח שניתן יהיה לךהוציא את הצנרת ,אחרי שהילדים של שכנים מתחתי הציתו את הדירה , הוא החליף את היחידה החיצונית שבערה ונגמרה שבועיים אחרי ההתקנה הראשונה בחיי שהעזתי לפנק את עצמי הוא לא אטם את הפתח אמר לכי תדעי מטורפים גרים לידך ככה ניתן לטפל בצנרת אבל מה שקוה כל שנה הנמלים באים מהפתח הזה אבל לא נמלים כמו שחדרו הפעם אילו נמלים שעלו מהחצר , לא נמלים קטנות שמכירה מהבית , נמלים שקשה למחוץ ולהרוג אותם אפילו כביסה במכונה הם נשארו בחיים על החולצות שהיו בפינה , הנמלים רצו לבנות קן במקום זה שנרטב

למעלה