בוקר טוב

בוקר טוב

מה שלומכם/ן הבוקר? מחוייכים?? שבת נהנתנית, כיפית וחמימה..

שבת בנות ../images/Emo4.gif

חסרים לי כאן כמה זכרים. כל הנשים כאן לפני מחזור כנראה, מייללות אל הירח. אלוהים אדיRות...

Cגלית

New member
חחחח

בוקר טופ.
אני חושבת שנפתח את הבוקר עם קפה וחמין מעשי ידיך, אולי הוא ירדים אותי עד שהגבר שלי יגיע?!? נשים לפני מחזור- סכנה!!!

G I R L P

New member
בוקר טוב קוריצות!!!!../images/Emo42.gif

כמה דברים: האחד- שיר מקסים של פטבויסלים.... טוב זה חידוש... אבל הקליפ... יאממממממממממממממייייאאאאאאאאאאוווווווווו הדנג'ן נסגר, אבל זו לא סיבה להפסיק לחיות... הנה יצירות שלי!! יאללה זדיינו לי מהפרצוף!

G I R L P

New member
שיר

פשוט יפיפה!!! כמעט שכחתי מה הקול של קייב עושה לי... צמירמורים בכל הגוף... ייאווו! בכלל השילוב עם פי ג'יי!!!

אפליה מתקנת...

אפשר להזדיין, אופס, להצטרף לשירור מהזן הניקבי...? וגם אם לא, זדיינו... צהריים טובים פורום

שירור = שירשור

ואם כבר אז בא לי להוסיף, מה תעשו לי? אף פעם לא הבנתי את השאלה, מאיזה מוצא אתה? ז"א, כולנו הגענו מהקופים או אולי מרוח הקודש, איש איש וטעמו, אמונתו, והשערות שעל גבו..שלא נדע..:) אבל, בכל פעם מחדש, השאלה הזאת מעלה בי תהיות, עד כמה באמת היא חשובה, או בעצם, מה זה אומר על השואל, או במקרה הזה, השואלת ומה זה אומר עלינו? אז נכון שיש את כל הסטיגמות, ההכללות והבדיחות על קצה הקרחון הפולני, או ספר הבישול המרוקאי, המתחיל ב-"קודם כל תרגעי". לא יודע מה אתכם, כשאני נשאל את השאלה, באמת שלא יודע מה לענות. האם זה באמת כל כך קריטי, להשלמת פאזל אנתרופולוגי או שבעצם זאת עוד שאלה במסגרת שאלון מורחב, בלתי רצוני? סתם תהיה של שבת, ובאמת מצטער שאין בה משהו הקשור לסקס.. אז בכדי להשלים את התמונה האימפרסיוניסטית, קבלו בסדר עולה ורץ...זדיינו, עמוק, חזק, חלש, ברטט, בצעקה..ונאמר אמן

איך אתם אוכלים את ה../images/Emo215.gifשלכם?

קודם מקלפים את השוקולד אחרי זה את הקרמ מממ ובסוף את הביסקוויט? או שפשוט טורפים את כולו בבתחת?

אצלי זה משתנה,

אם יש לי הרבה,אז כל אחד מהם אני אוכל בצורה שונה ... אבל אם יש לי רק אחד ,אני מתענג עליו ,אם יש 2 ,אז את הראשון אני טורף ועל השני אני מתפנק...

א פרח

New member
אצלי זה כך

ראשית את העוגיה, הכי פחות אוהבת אותה אז היא ראשונה, אז מגיע החלק האתגרי שאיבת הקצף מתוך ציפוי השוקולד, כאשר הדגש הוא להשתדל לא לפגום בשלמותו של ציפוי השוקולד. עכשיו לחלק הטעים ביותר, ציפוי השוקולד לזה יש שתי שיטות בהתאם לחשק באותו הרגע: 1. בביסים קטנים לאט לאט לתת לו להתמוסס על הלשון. 2. להכניס את כולו לפה כגוש אחד ולתת לו להתמוסס לאט, לאט על הלשון להתענג ממנו לאורך זמן.

תשמעי ,הפירוט שלך לא מועיל לחרמנות שיש לי גם

בכל מקרה ,אבל השאיבה ...לשאוב קרמבו ...ממממ לו הייתי קרמבו להלהלהלה

א פרח

New member
../images/Emo98.gif

לימדו אותי שלשאוב צריך בהאבה או לא לשאוב בכלל, יעזור לך אם אומר שיש לי קיבעון אוראלי?

למעלה