בוקר טוב

בוקר טוב

אחרי לילה ללא אינטרנט תקלה ברשת האינטרנט באיזור ת"א לא היה לנו חיבור לאינטרנט עד הבוקר אז בעזרת משחק הפריסל, משחק קלפים המבקש חשיבה וחברים טובים בטלפון עבר הערב שלי ועם הבוקר באה לבקר לשאול מה התחדש לאחל שיהיה בוקר מלא באור ואהבה בלב

../images/Emo16.gifבוקר טוב מריכנה ראש לזכר רבין

ולא נשכח ולא נסלח ...
וקשה להאמין ועוד על רקע התקווה .....

הרצח שלו זה האזעקה עבורנו

להתעורר להבין שאנו נחלקים לחלקים שהגיע הזמן לאחד את השורות , להיות סבלנים וסובלנים אחד כלפי השני להאמין בשלום בינינו לבין עצמנו , להביא שלום בתוך העם ואז לעשות שלום עם האוייביפ שלנו הרצח של רביןנזכר בהמון מקומות כמו הרצח של גדליהו בן אחיקם שהצום של ג בתשרי המנהיג שנרצח בגלל השלטון העם שלנו צריך להתאחד לעם אחד לא לקומץ אנשים שהיו עם אחד , שהקימו מדינה יש מאין והתפצלו לאמונות שונות וצריך להרבות באהבה הדדית , הלוואי ויקום לנו מנהיג אחד לכל העם היהודי היושב בציון שיוביל אותנו לשלום בין אדם לרעה, בין השכנים לא משנה מה דתם ואמונה שלהם ואולי גם לשלום עם שכינינו , בני דודינו , כמו השלום השורר באירופה ובעולם

kampf

New member
צהריים טובים נסיכונת

איך היתה שנת הצהריים? אצלי המצב עדיין אותו דבר ואני אנסה לעשות בערב את ההמלצות שנתת לי נוכל לצ'וטט בערב במידה והאינטרנט שלך יעבוד. ביי שגב

מי ישןן? הייתי עסוקה מאד

הטלפון העיר אותי וחברה באה אלי , חפשה מקלט לכמה שעות ישבתי דברתי עמה , איך אמרנו שבדידות קשה לאנשים , וצריך לפעמים לשים ראש על כתף חמה דברנו היא נרגעה , השבתי אותה לשחק בפריסל וקמתי לשטוף לחתוך ירקות ולצפות באזכרה של רבין חיים צופנים לנו הפתעות על כל צעד ושעל האזכרה אותי מאד רגשה זוכרת את ערב הרצח ויום הקבורה שלו כאילו זה היה אתמול , קשה להאמין שחלפו להם 12 שנים

למעלה