בוקר טוב

בוקר טוב

האופטימיות של אתמול עבדה אלי...ואצלכם? היה מין יום טוב כזה, הכל זרם ופגשתי, ונפגשתי והלכתי לסרט וצחקתי יום טוב כזה... אבל הבוקר, אפרפר במקצת, לא אפור אבל גם לא אופטימי כמו אתמול אין לי מושג למה.... אז יחד אתכם והאופטימיות הכרונית שלי שיהיה לכולנו בוקר טוב ויום נפלא שנצחק המון, ובעיקר שיהיו לנו סיבות לחייך יום טוב אופטימית חסרת תקנה.

../images/Emo101.gifבוקר טוב...

אני בימים האחרונים אני חושב שקיבלתי וירוס .. ולא במחשב, הרבה עייפות וחולשה כאבי ראש ... ללא חום וללא כאב גרון... אז לכן החלטתי לכתוב צו ירושה: לזאת שהביאה לבבאל את העצבים אני מוריש את הוירוס שלי ... את בעיות הגזים של סבתי עליה השלום את דוחות החנייה של עריית ת"א, ואת היכולת לדעת מה טוב ומה רע. בוקר טוב ישראל...

Bubble Girl 27

New member
גזור!../images/Emo6.gif

מתוקקקקקק אתה!!!!! לבוא לטפל? גם הגמד שלי חולה מסכן... החורף הזה אופפפפפפפפפפפפפ

בוקר טוב

טוב לא כל יום קמים עם צליל של מדולינה בלב, מנסיון אם תחליטי שהיום יהיה לך יום נפלא ככה הוא יראה....אני עשיתי זאת אתמול...לא מצליח כל פעם..מודה. בכל אופן יום נפלא.

אני התייאשתי ב 4 וקמתי מהמיטה

יותר מידי דברים על הראש. התיישבתי מול המחשב כדי להעביר את הזמן במשחק סוער של סוליטר עכביש ואז עלה מולי המדהים שלי במסנג'ר וכבר מצב הרוח השתפר פלאים. אין כמו אהבה לשיפור מצב הרוח
רק שיחזור כבר

Bubble Girl 27

New member
לגמרי כיף לקרוא אותך ככה!

את מביאה אופטימיות למצב ההתאהבות הכללי אצלי... חמסה טפו זה מה יש לי אומרת לך....

Bubble Girl 27

New member
אחותי אבוד לך

זה מהיום הראשון! יש לי דברים לספר לך באה למסנ' את תאהבי את זהההההההההה

Bubble Girl 27

New member
לא מכירה אותך אבל בואי תעשי משהו

ביצ'בילי... תעמדי קחי אוויר המווווווווווווווווווווון אוויר... תעשי תנועה עם הידיים כאילו שאת מעיפה מעלייך אבק או ליכלוך ותגידי "היום יהיה לי יום טוב כמו אתמול אם לא יותר טוב" נשבעת לך יעזור, נכון שאפור בחוץ אבל צריך להישאר ורוד בפנים! ההודעה שלך מאתמול גרמה לי לחייך... יאללה אישה קומיייייייייייייי

אופק 3

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

השמש זורת הציפורים מצייצות.
מה צריך יותר מזה?
בזמן האחרון החיים שלי דבש, מתעורר כמו מנהל בנק (רק במציאות ממש לא)
האמת אין לי סיבה להתעורר מוקדם. כבר לא צריך לרוץ לויצו ב 7 בבוקר. יודעים מה?יש עוד סיבה אמיתית שאני מתעורר מאוחר. לא יכול לפרסם יש צו איסור פרסום מטעם צנזורית הפורום
ייאלה חברים שיהיה בוקר מתוק

לא באמת אפור...

היום דווקא לא רע... לבשתי חולצה ורודה והכרזתי על יום ורוד עבד לא רע.... שהאושר הזה יהיה כאן תמיד!!!

למעלה