בוקר טוב

בוקר טוב

בוקר קסום ונפלא לכולכן. התעוררתי הבוקר, וחשבתי לעצמי שאני צריכה להתחיל לחפש לעצמי זוגיות. אוף, כמה זה קשה. כל כך לא בא לי להתחיל להיות ממויינת, ולמיין, להתראיין ולראיין, לתת מעצמי את המיטב, ולחזות במישהי אחרת משתדלת כמיטב יכולתה להציג את עצמה במיטבה, לפגוש ולהיפגש. אבל אני כל כך כמהה לשקט הזה, לביטחון שכשאני חוזרת הביתה, תהיה שם מישהי בשבילי. לא, לא אחת שתחכה לי בכניסה עם נעלי בית וכוס תה. ממש לא. מישהי שתחלוק אתי את חוויות יומה, ותקשיב ללבי. מישהי שתשמח לעשות אתי את הדברים שאני אוהבת לעשות, ושאשמח לעשות איתה את אשר עם ליבה לעשות. בקיצור, פשוט זוגיות. בקיצור, האופטימיות מתחילה לעקצץ בקצות עצבי, ולזרום אט אט אל במעלה גופי. אני מקווה שמכאן ואילך, הדברים ייראו טוב יותר. אז שיהיה בוקר אופטימי לכולנו.

ר ו מ י 5

New member
בהצלחה הריני כאן מתוקה...

אני לא מכירה אותך בכלל, אבל מה שכתבת נשמע כל כך נעים, ומפנק, יכולתי לדמיין את נעלי הבית והכריות הנעימות...מאחלת לך מציאת זוגיות נעימה, שתהליך המציאה עצמו יהיה נעיים ומעשער,ושתמצאי את זאת שיש לה את כל מה שציינת ויש לה מקום בנשמה ששמור לך ואצלך יש את המקום בשבילה. אומרים שאנחנו מחפשים בני/בנות זוג משלימים אותנו או שאנחנו מחפשות דמויות דומות להורינו... מה שלא יהיה , שתמצאי מה שנכון לך... יום מחייך רומי

dify

New member
חייבת להגיד לך

שתיארת במילים כמיהה שהיתה לי המון זמן. שאני כל כך מזדהה עם הצורך הזה, שאני כל כך מבינה. זה היה נוגע ללב. וכן, זו בעיני בדיוק מהות של זוגיות. תמצית הכל. מקסים מאחלת לך להישאר נאמנה להרגשותיך ואכן למצוא את שליבך מבקש בסך הכל את צריכה למצוא עוד אחת כמוך

dify

New member
שומרת לך אחת בצד ../images/Emo8.gif

את יודעת פעם הרגשתי ששידייט זו מין תחרות פופולריות שאני צריכה למצוא חן בעיני כמה שיותר נשים ולקבל כמה שיותר הודעות. ואז הפנמתי שזה הכי לא נכון בעולם אני לא צריכה כמות, אני צריכה אחת שמתאימה לי בדיוק. רק אחת. בדיוק אחת. ואני לא צריכה להיות כל מה ש"נחשב" אני צריכה להיות מה שמתאים לה. ואת יודעת מה הרשי לי להגיד לך זה תכלס קרה ויש לי היום בת זוג שאני חושבת שהיא מושלמת. עבורי. אני בטוחה שהיא ממש לא מתאימה למלא אחרות. אבל בניגוד לנניח קוקה קולה לא כולם צריכים לחשוב שהיא טעם החיים, רק אני
עשית לי חשק לפתוח שירשור :)

שמחה בשבילך

אני באמת שמחה בשבילך שמצאת את "בקבוק הקולה האישי שלך" (אהבתי....) באשר לי, גם אני חשבתי שמצאתי לי אהבה, ואכן כך היה, רק שלמרבה הצער גילינו שתינו, לאחר כמה שנים של זוגיות, שהפכנו זו עבור זו ליין משובח שהחמיץ. וכעת, מה שנותר לנו לעשות זה להשביח את עצמנו מחדש, כל אחת לחוד. זה קשה ומורכב, אך זה הדבר הנכון לעשות. ואנחנו נעשה זאת, כל אחת בדרכה, בזמנה, ובהתאם לאופייה. אני סומכת על שתינו. הבעייה שלי כרגע היא, שאין קיצורי דרך לזוגיות הבאה. והמסע הוא ארוך, מייגע, ורווי חתחתים. לפעמים אני רוצה להיות פשוט שנה מעכשיו. לילה טוב לכן, וליל מנוחה לי. (עוד אחד..)

dify

New member
החיים משתנים

אני לא יודעת מה יהיה עוד חמש שנים... עשר... ואולי לא רק שלא צריך למצוא חן בעיני כולם ואולי לא צריך לשאוף לתמיד. אני לא יודעת מה זה תמיד. אני אפילו לא יודעת מי אני אהיה מחר ומה ארצה. אבל המסר שניסיתי להעביר הוא שזה לא תחרות מי הכי מקובלת. ואת יודעת מה, אם מצאת בעבר, והצלחת למצוא כזו אינטימיות עם אדם, אז אני מאמינה שזה אומר שיש לך את הכלים ליצור אותה שוב. לא יודעת כמה זמן זה יקח, זה תלוי בך ובמזל :) מאחלת לך שינה ערבה ערבה :) Dify :)

ערב טוב../images/Emo13.gif

רק רציתי לומר לך שפשוט...הוצאת לי המחשבות מהראש.. בדיוק עם אותה תחושה קמתי..הבוקר הזה. אחרי זוגיות ארוכת שנים כל כך קשה "לחזור" למעגל החיפושים. לא ממש יודעת איפה להתחיל?לא בא לי על כל הפגישות והאנרגיות שצריך להשקיע במציאת זוגיות. ומצד שני...אין דרך אחרת. מנסה לאסוף את עצמי חזרה לעצמי וביחד לנוע...לחפש..ולמצא את שאהבה נפשי..שוב. שיהיה לך ערב נהדר.

בהצלחה

בהצלחה, יקירתי, גם לך, וגם לי. צריך לשמור על אופטימיות זהירה, וקור רוח היסטרי. ואז, הכל יהיה טוב. ליל מנוחה.

זה מקסים

בינינו- מי לא הייתה רוצה את זה... ומי לא היה רוצה... הוצאת לי את המילים מהפה, ואני מוסיפה- "ולהירדם בחיבוק". לילה קסום ויום זוהר מחר.

לפעמים במקומות הכי בלתי צפויים

שם אנחנו מוצאות את אהבת חיינו. אני מאוד יכולה להבין את ההרגשה שלך. לצאת שוב לאותו "שוק פנויות פנויות"- לראות ולהיראות. המחשבה שאת חייבת לעמוד בסטנדרטים של מישהי, ולחפש את זו שתתאים לך. אבל בעצם... בעצם אם אנחנו מתאמצות להתאים למישהי אחרת, אז איפה אנחנו? הרי כל היופי בזוגיות הוא למצוא את זה שתתאים לך בדיוק. זו שחייך וחייה ישתלבו בצורה הטובה ביותר. אז אולי לא צריך להתאמץ להציג דווקא את מה שנדמה לנו שהוא "המיטב" המבוקש. אנחנו צריכות להציג את עצמנו- מי שתתאים לנו כבר תאהב אותנו ככה בדיוק. אני אולי לא דוגמא, אבל מעולם לא היכרתי באמצעות אותם מקומות או שירותים שמטפחים את התדמית שבהם תמצאי אהבה. זו יכולה להיות פגישה מקרית ברכבת, זו יכולה להיות חברה של חברה, זו יכולה להיות מישהי שאת פוגשת באירוע חברתי. את לעולם לא יכולה לדעת איפה תפגשי את זו שתרקיד לך את הלב
אני חושבת שכשאנחנו מוכנות רגשית לכך שאנחנו רוצות זוגיות, אנחנו מוצאות אותה. כמובן, יש כאן עוד אלמנטים. כי עם כל המוכנות הרגשית, אם אני אשב בבית מנותקת מהעולם, אף אחת לא תבוא אלי (המממ... השליחה של העיתון? מנקת הרחוב?
) אבל ברגע שאת מבינה שזה מה שאת רוצה, את תתקלי בה. את רק צריכה לפקוח עיניים ולפתוח את הלב. בהצלחה

למעלה