בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר טוב

לכווווללללםםםםםם, מה שלומכם? לחדשות בפורום, ברוכות הבאות. שיהיה יום טוב.

@@

New member
סידוש בוקר אור גם לך

היי חומד, מה קורה? יש משהו חדש? אצלי בכל אופן אין חדש תחת
יום נפלא

sidi

New member
אז ככה

אל תשאלי מה קרה??? כלום לא קרה וכלום לא קורה, הכל רגיל עסוקים בעבודה
מה אצלך? הכל בסדר? בעצם כתבת כבר שאין חדש... אז שיהיה לך יום טוב.

GALI02

New member
היי סידיייי../images/Emo42.gif

ובוקר טוב לך אצלי אין חדש אני עובדת צהריים גם היום אז יש לי את הבוקר פנוי. ואפילו קמתי מוקדם לכבוד זה. שמתי גלגלצ בפול ווליום ואני ומיקו(הכלב שלי) רואים טלוויזייה... בקיצור תפסתי לי שלווה... עד שיימאס לי ואני אמצא כבר מה לעשות. שיהיה לך יום מקסיםםםם

@@

New member
יש אנשים שטוב להם בחיים ../images/Emo8.gif

כן גילגול זה מיועד לך, מוזיקה, רואה טלויזה ועוד עם מיקו, בקיצר בטן גב כל היום, למה כמונו פרייארים
? שכל היום עובדים בשביל להביא את הפרנסה הבייתה. סתםםםםםםםםםםםם נשמה כמה שאני מקנאה בך, תתפסי שלווה כל עוד את יכולה תיזהרי שהגב לא יתפס לך
ות

GALI02

New member
ריקוש.

גם יותר מדי שלווה זה לא טוב, תאמיני לי... כל המחשבות המטרידות האלו שמשתלטות רק ברגעים כאלו שאין שום דבר אחר לעשות... אוההההבבבבבבבבבבת אותך גילי

GALI02

New member
אה. ואני מוחה!

זה כבר לא כל היום. אני התחלתי לעבוד, זוכרת?

@@

New member
בסדר לא צריך להתעצבן../images/Emo46.gif

אסור קצת לצחוק? נשמה תהני מכל רגע ואל תתני למחשבות להרוס לך את זה. למרות שבשלווה שכזאת ובחוסר מעש אין מה לעשות חוץ מלחשוב, אבל זה טוב, תראי לאן המחשבות הובילו אותך.

mariana

New member
נשמה שלי, יפה שלי, חיים שלי

איך שאני חולה עלייך, את פשוט מאושרת היום ואני איתך ביחד את עושה לי טוב על הלב. ריקי קורה לך שאת קמה בבוקר עם הרב מחשבות, על סתם? קמתי והגעתי למסקנה שלא באלי לעבוד יותר בעבודה הזאת. אז איך אני אעזור לך בעתיד? רוצה עבודה מ8 בבוקר עד 4 בצהריים. באלי אוטו אבל אני לא מוצאת, באלי לימודים אבל זה הרבה כסף. אוף הראש שלי מתפוצץ. אני מרגישה שאני בצומת דרכים לא יודעת איזה דרך לבחור. תספרי משהו ומה דעתך? חולה עלייך יפה שלייייייייייייייייייייייייי

@@

New member
לחשוב זה טוב

מרינושששש, ילדה
שלי, את חושבת מחשבות טובות ובריאות את רוצה להתקדם הלאה, אל תחשבי שאת עושה "מעשה אסור", תהני כל עוד את לא נכנסת לסרטים מיותרים. מה אספר ומה אומר? כל מה שהיה לי אמרתי. אני אוה
תתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךך

sidi

New member
שאלה

מיקו זה על שם מיקו מ "צ´ארלי וחצי" ? ששון אם מי אתה מתעסק על הבוקר? מי מתעסק? זה מיקו. מה רוצה התולעת? מחפשת חכה חחחחחחחח שיהיה גם לך אחלה יום. איזו מין שלווה וא עושים שום דבר...

mariana

New member
סידוששששששש../images/Emo24.gif

בוקר-צהריים טובים לך. אתה באמת שואל מה שלומינו? או שסתם לשאול משהו?
סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אז שלומי בסדר בין השאר, מה שלומך? מה חדש אצלך? אני בטוחה שיש איזה חדש ואתה פשוט לא מספר לנו.

sidi

New member
האמת

דיי נעלבתי מהתגובה שלך, אני שואל על מנת לדעת לא בכדי סתם לשאול. ואין חדש!!!! ואני ממליץ לך להביט בהודעה שתבוא מיד!

sidi

New member
מרין

חחחחחח חייכי אכלת אותה
נראה לך שנעלבתי???? הכל בסדר אצלי ובאמת שאין חדש! שיהיה לך יום מצויין.

mariana

New member
נשמה

כל מה שאני אומרת פה בפורום זה הכל מצחוק, אני אוהבת לצחוק. ותאמין לי לא נעלבתי ואיך בכלל חשבת שאני לא אפתח את ההודעה חחחחחחחחחחחח ישר פתחתי לראות מה כתבת
שיהיה לך יום הכי כייפייייייייייייי אוהבת

למעלה