בוקר טוב....

בוקר טוב....

לקוםםםםםםםםםםםםם .... שלא תאחרו לי לעבודה... שיהיה לכם יום מדהים ומקסים ....

בוקר טוב ../images/Emo66.gif

שיהיה לנו יום נפלא "עודד אמר להרים ידיים עודד אמר לשים ידיים על הראש" חוזרת היום לעבודה ובמרץ...

סססססססססאמק

את יודעת כמה קשה להקליד עם הלשון??? אפשר כבר להוריד את הידיים? יום נפלא לכולם

אפשר להוריד ידיים../images/Emo180.gif

חזרתי, יו היה לי כייף, הייתי בחופש שבועיים, חזרתי היום לעבוד במסגרת של גני ילדים חדשים, היה נהדר, אין כמו ילדים צוחקים , שמחים, נהנים, אני מרגישה שאני עושה משהו טוב לחבר'ה האלה. יום נפלא , ספטמבר היחידה.

Bubble Girl 27

New member
מה את צועקת על הבוקר?????

תני לישון יש פה כאלו שעובדים עד שעות שאת כבר חורפת בהן! לאן יוצאים היום?????? אני רוצה לרקוד את באה?

בטח... שרוקדים היום

קשקשי איתי במסנג'ר נסגור עניינים אולי נעשה ערב בנות צדות בלבד!!!!!! יום מקסים לך מתוקונת.. ושלא תשתי לי גם היום קולה

Bubble Girl 27

New member
אני קולה???

נראה לך מה אני איזה ילדה קטנה????????? רק סיידר צלול!
נתקשקשה מאוחר יותר נצ'יקה

מאמייי...

צוחקתתתתתתתתתתת נראה לך שאני אתן לך לשתות קולהההה משקה אותך לשוכרה היום....... וזכרי ערב בנות בלבד...

שרשירית

New member
ממליצה בחום על ערב בנות בסטייג'

אתמול הייתי בסטייג' בערב בנות בלבד - נו טוב, בקהל היו גם 2 קוקסינלים והומו אחד (בלי להעליב). ניקי גולדשטיין המצחיק הנחה את הערב.(כמה שהוא רזה) והמופע המרכזי -צ'יפנדיילס - 3 גברברים הורסים, ממיסים, אלוהייייים
הקהל מורכב מחוגגות בעיקר מסיבות רווקות, ימי הולדת וכאלה. כשהמארחת בת ה-19 עברה בין כולן לשאול מה חוגגות - אמרנו פה אחד 'גירושין', אבל היא לא רצתה לרשום אותנו ברשימת הברכות כי גירושים זה לא דבר טוב ושמח לטענתה
כשהיא הלכה אמרתי לעצמי ... רגע, יכול להיות שיצאתי עם אבא שלה מתישהו
חייבות לבדוק את המקום הזה! ולא נחכה עד שמישהי כאן תתחתן (לא עלינו)...

חמודההה אפשר לעשות מסיבת גירושין

לא חגגתי... עכשיו יכולה הנה כבר יש לנו סיבה .. מסיבת הגירושין שלי... מי עוד רוצה לחגוג את גירושיה?... וידעתי שבאבלסס תצעקקק אני אני .. מתה עלייך יא חובבת סיידר צלול שכמוך

rrredshay

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

איחרתי לעבודה.... מה תעשי לי????
בוקר טוב נשמה

aviavram

New member
טוב שזה היד ולא איבר רחר -ראיתי צילום רנטגן ש

שלו פעם שבור

ramoni1

New member
ילדון