בוקר טוב

aviev1

New member
בוקר טוב

מי ידע וישכיל אותי? סיפר לי חבר שהבן שלו נסע לדרום אמריקה ואמרו לו שבטוולרס צקס אין ביטוח לנוסעים לדרום אמריקה מה המצב לגבי הטרוולס צקס לנוסעים לסין. כמו כן עד כמה נפוצים כרטיסי אשראי של ויזה בביג'ין ובשנחאי. בבתי מלון,מסעדות,חנויות, וכספומטים.?

HuYan

New member
נשמע מוזר

לטרוולרס צ'קס אמור להיות ביטוח בכל מקום. כדאי שתשאל איפה שאתה קונה את הצ'קים (בדואר או בבנק) והם כבר יבררו בשבילך. לגבי כרטיסי אשראי, בכל המקומות שציינת, במידה והם מקומות יוקרתיים (למשל מלונות 4 כוכבים ומעלה), יקבלו כרטיסי אשראי בינלאומיים. כספומטים לרוב בנק אוף צ'יינה מאפשרים משיכה.

GnomeBubble

New member
בנוגע לכספומטים

בנק אוף צ'יינה תמיד עובד (לפחות בכל מקום שאני ניסיתי), אבל בנקים אחרים, במיוחד במקומות קטנים יותר ונידחים יותר, לא מקבלים כרטיסי אשראי זרים. אם אתה מטייל רק לסין, אז אתה יכול פשוט לפתוח חשבון בנק סיני ולקבל כרטיס אשראי מקומי. ברגע שאתה פותח אותו אתה יכול להפקיד בו דולרים וטרוולר צ'קס ולהיפטר מהם, והכרטיס אשראי המקומי יעבוד בכל מקום נראה לי. היה פה על זה שרשור לא מזמן.

erezor

New member
לא נראה לי

כל הקטע של טרוולים זה הביטוח, אחרת אין שום סיבה לקחת אותם... ברוב המקומות לא מקבלים תשלום באמצעות טרוולים בכל מקרה, ככה שמפסידים עליהם הרבה כסף יחסית בגלל שאתה ממיר אותם פעמיים. אני לא נתקלתי בבעיה של ביטוח כשטיילתי בדרום אמריקה, גם לא אח"כ באפריקה וגם לא בסין.

למעלה