בוקר טוב

נעם34

New member
בוקר טוב

מי יודע מי אני? ועכשיו ברצינות אני לא מצליחה לשנות ניק זה כנראה חוסר השינה המטורף . היה לי כיף להכיר אתכם אתמול כמובן גם שנעלו אותי בחוץ שתהיה שבת שלום לכולכם.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ציפינו לניק אחר, את מנסה לבלבל?? גם אני כמו גלמור טוענת שאת המורה המיוחדת שלנו. שמחתי להכיר.

נעם34

New member
שקלתי את זה ברצינות

אבל הייתי מסטולה מידי כמובן שגם קמתי מוקדם מידי ביום שישי (8), טיילתי כל היום ,ולמרות שהיו לי תוכניות ברורות להדליק נרות ולבלות לילה סוער עם המיטה שלי עד שעות הבוקר המאוחרות הלכתי לישון ב 2.00. כמובן שמצב הצבירה שלי היה מטורף לחלוטין מה שקרע מצחוק את כל האנשים מסביב לשולחן. לפי דעתי הייתי צריכה לגבות תשלום על הסטנד-אפ שעשיתי שם... שיהיה שבוע מצוין.

../images/Emo8.gifברוכה הבאה המורה....

איזה כייף שהצטרפת אלינו...[עכשיו צריך לעשות הגהה.......]

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני מצטרף לחברי המלומדים ואת בהחלט אישיות מקסימה. דרך אגב, לא ניתן לשנות ניק אלא לפתוח ניק חדש.

בוקר טוב ומבורך

למורתנו המקסימה שמחתי כמו כולם להכיר אותך , מקווה לראות אותך גם במפגש הבא .

משתף אתכם בחוויה שהייתה לי הבוקר

נשארתי עד 8 בבוקר בירושלים ב - 5.30 הלכתי לסליחות עם חבר שהזמין אותי לבית הכנסת עדס בנחלאות - זהו ביה"כ של עדת ארם-צובא ( יוצאי חלב סוריה) בית הכנסת עתיק , עשיר ומהמם ביופיו והתפילה בניגון ובפיוט של חזנים מעולים חברי תקע להם בשופר........( הוא עושה זאת כל שנה) איזו חוויה רוחנית מדהימה מומלץ ביותר

חוויה מדהימה

מזכיר לי את סוכות שנה שעברה הייתי בערב חג במנהרות הכותל והתפללתי ערבית בחצות במקום הכי קרוב לאבן השתיה. אתה מרגיש התעלות רוחנית שאין לה אח ורע

שבלולית

קודם כל תודה על העוגה. הרבה זמן לא טעמתי כזו , ועוד נשאר לי הטעם הנפלא עד הבוקר. שנית , חייבים לשתף את שאר החברים בחוויה , הימים הנוראים מתקרבים ממליץ, באחד הערבים לפני ראש השנה או כיפור אירוע רוחני מעורר ומרומם את חושבת בכיוון ??, למפגש הבא ???

touti

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אומנם לא זכית להכיר אותי
אבל מי שחבר של החברים שלי הוא גם חבר שלי

touti

New member
ושכחתי לשאול..מה מידת הנעליים שלך?../images/Emo13.gif

שימו לב שימו לב ( ובמיוחד תותי )

אגב חוויות מרוממות נפש. מפגש הבא שוב בירושלים .... כן כן אין מה לעשות תסבלו קצת . ליל סליחות וחוויות ירושלמיות. בתוכנית : סיור לילי בשכונת גאולה - מאה שערים - בוכרים , 00:30 סליחות בישיבת "אור החיים" של הרב אלבז יש אגף גם לנשים .בערך כשעה. ואם תצליחו לנחות ארצה אחרי הסליחות אז נקפוץ למאפיית אביחייל נצטייד בבייגלים לחמניות חלות וכ"ו ריבות , גבינות , ירקות , ונעשה פיקניק לילי בטיילת שרובר - ארמון הנציב הצופה פני העיר העתיקה. אפשר לשלב ביקור בכותל לפני או אחרי תלוי בלו"ז . נו מי אמר אני ולא קיבל ?

למעלה