זה בעניין התיוק.. כמו שאמרתי מה שקורה פה זה לא נורמלי.. ואני באמת מתייקת המון.. אפילו ישבתי ועברתי עם העו"ד (לא הבוס שלי) על דפים.וגם היא לא ידעה לאן לשייך את חלקם. כמה שאני מתייקת זה נראה כאילו לא עשיתי יותר מידי. והיום בבוקר כשהגעתי על השולחן שלי יש פתק שבו הוא כותב שהתיוק רחוק מלהיות משביע רצון.. וזאת למרות שהוא היה שבוע בחופש. לכי תסבירי לו שגם אם אני יישב חודש על התיוק אני לא יסיים אותו כי מה שהולך פה זה לא נורמלי.. אני יודעת שאת בטח לא מבינה מה הביג דיל כולה תיוק.. ומה לוקח כל כך הרבה זמן..ובכל זאת..זאת עובדה.. וזה לא פייר שבעיניו העבודה שלי לא נעשית.. כי אני עושה אותה.. וזה פשוט לא פייר. ואני לא מעיזה להגיד לו כלום..
תאמיני לי? הוא בנאדם מוזר.. בגדול הוא ממש נחמד.. אבל הוא מוזר לאללה.. הוא יכול רגע לצחוק איתך ורגע אחרי לעשות טובה שהוא בכלל עונה לך.. הוא עושה פרצופים כאלה שנותנים לך להרגיש כאילו את הבנאדם הכי מפגר שאלוהים ברא. וזה לא רק אני חושבת ככה.. אני יודעת שזה נשמע מגוחך לאללה..אבל זה נכון.. ואני באנדם שלוקחת מאוד ללב תמיד העו"ד הנוספת פה אומרת לי לא לקחת ללב.. שהוא כזה..ובכל זאת. ומהפרצוף הזה אני מתביישת.. וואי בטח את לא מבינה מה הסרט שלי
הייתי בטוחה שתחשבי שאני איזה ילדה מפגרת.. תדעי לך הוא באמת נחמד..הוא בנאדם טוב.. אבל הוא יכול לגרום לך להרגיש כל כך.. כמו שאמרתי מה את היית עושה? את מעיזה לדבר עם הבוס שלך?
באמת.. אני ממש בנאדם רגיש (יותר מידי..) ולעיתים אני ממש זקוקה לתמיכה... זה היה קשה. אבל חשוב לי שעשיתי את זה. כי באמת לא רציתי שהוא יחשוב שאני מסכימה איתו כי אני לא. אני חושבת שאני עובדת מאוד קשה על התיוק המסריח הזה..