בוקר טוב..

איליין

New member
בוקר טוב..

רציתי רק לומר לכם שהורדתי מהפורום אתמול את הרשימה של הדברים (האמת היא ששכחתי איך קראו לזה) ובקיצור הכל שם נגע לי במיוחד הסעיף של התבוננות בעברי לגלות בדיוק היכן התחיל החוסר ביטחון עצמי ומה אני אגיד לכם זה לא קל גם היום הילדים הם מאוד אכזריים כלפי בנות שמנות או בנים שמנים וכנראה שבתור מתבגרת (11-12-13 וכו) לא הייתי הכי רזה וכנראה שהסביבה שבה גדלתי לא היתה מבינה כל כך כולל ההורים והאחיות שגם היום לא מבינות שאולי פשוט יתנו לי לחיות וטוב לי כך (מבחינה בריאותית אני 100%) זה דרך אגב אחד התירוצים של ההורים שלי שאני ירזה זה לא בריא ודרך אגב אני לא כזו שמנה יחסית. לא התכוונתי אבל יצא לי מגילה ויש לי עוד הרבה מה להגיד בקיצור בן זוגי האוהב והתומך אומר שפה נעוץ הבעיה ושהוא אוהב אותי ככה!!! ושככה הוא הכיר אותי (+ שני ילדים) ושככה הוא אוהב אותי - עכשיו רק אני צריכה להפנים ולהבין שכזו אני וזהו!!!!! חוץ מזה שבמתאים לי הוד השרון יש מוכרות שמתאימות לחנות וממש נחמדות במיוחד בעלת החנות אז מומלץ בחום וחוץ מזה שבהרצליה פיתוח נפתח עודפים של מתאים לי ואישה אישה ובשניהם יש מוכרות נחמדות מאוד ומחירים עוד יותר נחמדים (לא סוג ב´)אלא עודפים משנה שעברה וכו´ ממש כדאי!! זהו לעכשיו

DREAM111

New member
היי איליין ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

טוב שאת מצליחה לרענן את זכרונך מתי איבדת את הבטחון בגלל עניין המשקל. אבל יש לך לפי מה שמשתמע כל הכלים כדי להחזיר את הבטחון. בן זוג תומך ואוהב שני אפרוחים יקרים והמון חברים פה בפורום שיתנו לך גב חזק ויציב. בהצלחה.

היי איליין ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

קראתי את מה שכתבת ומאוד נגע לליבי הקטע "שככה אוהבים אותך"... אני זוכרת את עצמי ילדה רזה עד גיל 20 תמיד במשקל מקסימום 60 ק"ג ואחרי צבא פתאום הכל התחיל להשתנות בעיות עם חבר שגרמו לי להתמכר לאכילת שטויות ושוקולדים. בעיות עם עבודה ותיסכולים שהבוס רודה בי (חושבים שאדם צעיר אז נותנים לו בראש ולא משנה שלא מגיע לו בכלל) ועוד כל מיני סיבות או תירוצים. לפתע באמצע החיים מצאתי את עצמי תקועה עם למעלה מ- 25 קילו על הגוף שלי. עושה דיאטות מורידה עולה בחזרה עם תוספות. לא דופקת חשבון לאף אחד עוטפת את עצמי בחומת מגן ולא נותנת לאף אחד להכנס מעבר לחומה הגבוהה. האמת שככה זו לא תשובה. אדם צריך להיות שלם עם מה שהוא ולא בגלל שהסביבה שלו מקבלת אותו ככה. לקחתי על עצמי פרוייקט והתחלתי אותו בשבוע שעבר להוריד את המיותר. בכל זאת אני אשאר אותה בחורה אבל בתקווה בלי המשקל העודף. אני מקווה שטוב לך עם עצמך ושאת מקבלת את עצמך כמו שאת. זה לפי דעתי הדבר החשוב ביותר. ברוכה הבאה למשפחתנו. מה שבטוח פה תקבלי חיזוקים
ים ו-
ות לרוב האנשים פה מקסימים אחד אחד. יום טוב וקסום

למעלה