בוקר טוב

Master Stav

New member
בוקר טוב

15 בריכות ....יש 30 דקות טאי צ'י ....יש מיקלחת רותחת .....יש הסנדוויצ'ים המושקעים שלי כבר בתיק ( עשיתי ממש עכשיו מתכון ...טעים ) בקבוק המים ...זה עם הלימון לידם ( מהעץ של חברים ...שווה ) יש לי עט חדשה שקיבלתי במתנה ( פטיש עטים כבר אמרתי ? ) עוד מעט יגיע הבוטובוס שיוביל אל הרכבת ומשם עוד יקחו אותי מהמפעל ..... יום חדש.....תחילתה של תקופה שהולכת להיות קשה...מאתגרת ....מעניינת הדברים נופלים להם לתוך תבנית טובה אני מחייך לעצמי כבר תקופה אז זהו ....בוקר טוב שיהיה לכולם בוקר מעולה ושובע טוב

G I R L P

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

שום בצל שמיר שיהיה בהצלחה!!! ובוקר טוב פורום יקר!!!

בוקר טוב

מאחלת לך שתמיד תהיה לך התחלות טובות, כאלה שמעלות חיוך. כיף לקרוא אותך, אתה משפיע עליי לטובה. מאחלת לעצמי גם התחלות טובות. ויהיו. בוקר טוב לכולם!

בוקר טוב

ומתי אתה מתעורר בבוקר??? אסור רוצה

G I R L P

New member
we all

want to get some sleep... but i will have enough time to sleep in my grave. noe its the time to b awake. fully alive. goood morning

א פרח

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo140.gif

הולכת לישון אחרי ליל עבודה מעצבן במיוחד תודות לבוס שלי, ניראה לי הוא סאב בהסתר מרגיז אותי בכוונה שאצעק עליו ואז מחייך בהנאה, אם לא היה טיפש כל כך עוד הייתי חושדת שזה מתוכנן. <א.ש. מפנטזת איך להתעלל בו!>

אייבורי

New member
בוקר נפלא

רכיבת אופנים לעבודה גורמת ליום להראות רעב יותר. מחכה בקוצר רוח לחזור הבייתה להיות עם היפה.

למעלה