אני מקווה שקיבלת תשובה ...בוקר טוב
בוקר טוב לכולם רציתי לשאול האם יש משהי מהפורום שנעזרה במכון פועה האם יש צורך לפנות בתהליך אליהם <? ועוד שאלה האם בבני ציון נוסעים ביום קבוע בשבוע ומתי חוזרים ?תודה
עונה לךבוקר טוב
בוקר טוב לכולם רציתי לשאול האם יש משהי מהפורום שנעזרה במכון פועה האם יש צורך לפנות בתהליך אליהם <? ועוד שאלה האם בבני ציון נוסעים ביום קבוע בשבוע ומתי חוזרים ?תודה
הי ציפיבוקר טוב
גם אני נסעתי דרך פועהבוקר טוב
הי יגעתגם אני נסעתי דרך פועה
לציפי , ראשית ברוכה הבאה ועכשיו לשאלותיך אם את רוצה השגחה של פועה עליך לפנות אליהם ולבקש את אריה נויאק , כמובן שלא כל חודש יוצאת קבוצה אלא בערך פעם בחודשיים שלשה , אלא אם את רוצה מפקחת פרטית שזה הון תועפות יכול להגיע ל12.000 שקל רק הפיקוח , כך שיוצאת קבוצה העלות מתחלקת בין חברות הקבוצה . יתרון נוסף שכתבה לך חברת פורום נוספת , שפועה כשאת יוצאת בקבוצה דואגת גם לטיסה מלון וכו' וזה מאד נוח. גם אני נסעתי במוצאי שבת וחזרתי בראשון , את יכולה לבחור להשאר עוד יום לנוח . יש העדיפו לתת זרע טרי ונסעו עם הבעל ביום חמישי , אם זה לא הכרחי חבל על הכסף , יש שבאו עם הבעל גם ליום אחד , אני אישית נסעתי בסוכות והיה נראה לי מיותר לטרטר את בעלי , שימצא סוכה מנין וכו' בבוקרסט , וגם הטיסה בגלל המועד שלא היו טיסות עלתה 650 דולר + ויזה לעוד אדם ושהות במלון זה מגיע ל750 דולר וגם זה מדוע לא לחסוך , ההוצאות רבות גם כך שיהיה בהצלחה
היי תשעה חודשים זה המון !!!הי יגעת
מה העיניינים? אוף היה לי דימום היום ואני מתה מפחד. מחר אני צריכה לעשות בטא ואני מפחדת לשמוע תשובה יותר מאשר בפעם הראשונה. הרבה כאן כתבו שהיה להן דימום אבל בסוף היה בסדר. היו גם מקרים הפוכים?
חל7היי תשעה חודשים זה המון !!!
גם לי יש כבר כמה ימים דימום/כתמים חומים ונאמר לי לעשות מחר בטא ואני מתה מפחד שיהיה בהצלחה לכולנו... אני מקווה שזה לא משהו מסוכן ...
כתמים חומים כמו קרישי דם !!!חל7
כתמים חומים או דימום? כי לי יש דימום ממש. כמעט חטפתי שבץ. כמה זמן את בהריון? בכל מקרה אני מקווה שמחר בשעה הזו שתינו נהיה מאושרות. מחזיקה לנו אצבעות...
הבדיקה יצאה תקינה !!!כתמים חומים כמו קרישי דם !!!
סלחה על הביטוי . אני ואת אני חושבת היינו באותו מחזור טיפול בינואר אצל ד"ר לויט...
נראה לי עשירייה!!!הבדיקה יצאה תקינה !!!
חוזרת לעדכן אתכן לאחר המתח אחרי הכתמים והדימום הבטא עולה יפה (קרוב ל 18000 ) יש מצב לתאומים ??? שבוע הבא אולטרא סאונד (המתח לא נגמר אף פעם ??.)ורוצה לאחל מכל הלב לכולן הצלחה רבה ... באהבה
עשיריה זה מוגזם עם כל הרצון הטוב !!נראה לי עשירייה!!!
18000-שמונה עשרה אלף? אני מהמחזור שלך ויש 7376. נראה לי די ברור שיש לך מעל עובר אחד, אבל את זה אפשר לדעת רק באולטראסאונד. מה היתה הבטא הראשון שלך (אחרי 12 יום)? בכל אופן מזל טוב. שמחה בשמחתך. דרך אגב יש לך גם כאבי מחזור? כי לי יש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.