בוקר טוב

אני66

New member
בוקר טוב

בקרוב אני מעלה אתר חדש בתחום ואני שמח להודיע שיש לי מספר תפקידם באתר שיכולים לעניין את חלקכם . אז למי שרוצה ויכול לתרום מהידע שלו בתחום מוזמן ליצור איתי קשר . תודה עמית מנהל האתר [email protected]

ililrom

New member
סדנת טנטרה מיוחדת

שלום לכולם בדרך כלל אני לא עושה את זה, אבל הסדנה הזאת באמת הולכת להיות פיצוץ, משהו מיוחד. חברה טובה שלי פגשה את המורה - גולוקה, בפונה שבהודו והתרשמה ממנו עד כדי כך שהחליטה להביא אותו לארץ. זו הפעם הראשונה שהוא מגיע לישראל. הסדנה תהיה במקום נעים ונחמד בבני יהודה, בדרום רמת הגולן, נוף משגע ומזג אויר קריר ונעים, ובהתחשב בעובדה שמקבלים גם שלוש ארוחות ביום ולינה המחיר ממש זול! הסתכלו בעלון המצורף אני אהיה שם...

Tal_Ya_Tal

New member
פארק הירקון תל אביב 17 ביולי 2007~ ב´ אב

באנרגיה של אהבה Fire The Grid מוזמנים להצטרף אלינו באהבה נפגש בפארק הירקון מול הלונה פארק בשעה 13:30 נצא מנקודת המפגש למקום התהליך, נא לדייק הביאו מצע ישיבה נוח, מים, כיבוד וכל שליבכם חפץ (המלצות נוספות בהמשך המכתב) קבוצות בארץ ופרטים נוספים בפורום איחוד האור http://www.union-of-light.co.il/ *** אין צורך בהודעת הגעה מוקדמת שושנה דונאיה: 0523055272 ענת דיין: 0544967562 *** בעקבות מכתב מדהים של אישה בשם שלי ייטס וקריאתה לעבודה רוחנית קולקטיבית ניפגש ב17.07 יום ג´ , בשעה 13.30 לפי שעון ישראל. עבודה שבה נרפא את אמא אדמה, שעה מזמננו. בפארק הירקון , בגני יהושע מול הגני התערוכה, הלונה פארק. בשעה 13.30 בצהרים , על מנת שנוכל להתחיל ב14:11 . במסר הבורא הוא מבקש שנלבש לבן, נתקדש, נביא פרחים, קריסטלים וענפי תבלין. (ראו במסר) מי שלא יוכל להגיע, אפילו אתם בעבודה, קחו לכם שעה, הדפיסו כרטיס ולכו שבו בפארק, בגינה קרובה על האדמה. התחברו והתמסרו ותנו את אהבתכם.

פרטים למפגש בירושלים Fire The Grid

אהובים יקרים ואוהבי ירושלים מחר יום שלישי, 17.7 אנו נפגשים בשעה 10:30 בבוקר בדשא של חוצות היוצר בירושלים, לעבודת אור לריפוי הפלנטה והצתת הרשת האנרגטית של כדור הארץ זה מה שנקרא: Fire the Grid לפי הסיפור המדהים של שלי ייטס שמופיע כאן בהמשך.....מחר בשעה 14:11 דקות אלפים בכל העולם עושים מדיטציה והתכווננות למען ריפוי והחייאת הפלנטה שלנו - כולנו יחד נהווה מאסה קריטית שיכולה לחולל את השינוי הזה. אנו הקבוצה של אוהבי ירושלים מתכוונים להצית את הרשת בתוך מערת צדקיהו ליד שער שכם בעיר העתיקה. המערה עצמה ענקית גדולה ומרהיבה. אורכה 320 מטר ושטחה כ - 9,000 מ"ר היא חצובה מתחת לעיר העתיקה ומגיעה עד מתחת לצפון הר הבית..... במערה התקיימו בעבר טקסי הבונים החופשיים ובסופה ישנו מעיים צדקיהו שאסור לשתות את מימיו. בתוך מערת צדקיהו נתחבר עם הרחם של אמא אדמה ונשלח את הריפוי ואת אהבתנו לפלנטה כולה. ירושלים הינה צ'אקרת הכתר של הפלנטה, והיא מרכז העולם - מחר נצית את הרשת הפלנטרית ואת רשת הקריסטל - רשת האהבה סביב כל העולם מהמרכז מירושלים, יצאו האור והאהבה לכלל הרשת ולכל העולם כולו - והרשת תוצת באש אהבתנו. אנחנו נחייה מחדש את החוזה שלנו עם אמא אדמה !!!! יחד עם כל העולם נתחבר יחדיו מחר בלב ליבה של ירושלים. כולכם מוזמנים להגיע לחוצות היוצר בשעה 10:30

למעלה