בוקר טוב

marand

New member
בוקר טוב

שלום יש לי בעיה בפדאל הוא כל הזמן רוקד לי, הפדאל השמאלי, זה שממול לפדאל עם הגלגלשים.. יש שמה בורג שצריך לסגור וכל הזמן הוא נפתח, מה הפתרון? כנראה שהלך הקראנק וצריך להחליף או שזה רק בעיה של פדלים ? מישהו יודע מקום טוב לתקן את האופניים בתל אביב באזור הנמל או שינקין\בוגרשוב וכדומה, כלומר בלב של תל אביב או צפון ישן, ולא חנות שעושקת אותך 400 שקל בשביל לכוון הילוכים ולתקן שמינייות. תודה רבה!

FaragMan

New member
תחליט,הפדל או הקראנק?

תתפוס רק את הזרוע,לא את הפדל,ותבדוק אם יש חופש,אם כן,חזק,אם זה קראנק של טרובטיב,זה נפוץ מאוד,או שתהיה תמיד עם מפתח כדי לחזק,או שתשים דבק לוקטייט על ההברגות והבורג ותסגור,תן לדבק להתייבש 24 שעות ללא רכיבה. אם זה הפדל,פתח את הפקק וחזק את האום של המייסבים (לא יותר מידי,שיהיה לפדל גם תנועה חלקה) ואחרי את אום הנעילה(האחרון). אם וראיתה שזה לא נכון,אני משער (וזה מה שקרה לי) שההברגה של האומים פשוט נהרסה לגמריי ונהייתה חלקה. כבר פעמיים החלפתי אומים כי משום מה הם תמיד נהרסים לי. בדוק את זה..אפשר לחזק עם בוקסה או עם פלייר שפיץ שהקצה שלו בצורת ר'.

marand

New member
הזרוע

אני מנסה לסגור ואני רוכב עם מפתח עליי תמיד אבל תמיד זה נפתח ממש אחרי 5 דקות לא עדיף כבר להחליף את החלק מאשר להתמודד כל עשרים דקות עם העבודה שהוא נפתח ? זה הקראנק לא ? הפדלים סבבה, רק הזרוע כולה רועדת בנסיעה.. ואחרי כמה זמן נופלת וצריך להבריג את הבורג

uriler

New member
כמו שאמרו - לפני החלפה של הקרנק

תנסה לוקטייט. זה דבק מיוחד להברגות (אצל כל מכונופן תוכל למצוא), ששמים לפני ההברגה ונותנים לזרוע להיסגר עליו. אם זה לא יעזור - תבדוק החלפה של הקרנק (זה מה שקרה לי... בסוף החלפתי ל Shimano HONE המעולה).

OR TSD

New member
אני מאמין שזהו קראנק מרובע פשוט....

כנראה שבגלל שמשכת את התקלה, החור התעוות. כנרא שתצטרך להחליף זרוע ואז גם לסגור את הבורג עם לוק טייט.

למעלה