בוקר טוב

zahavashanny

New member
אפשר לשלוח קצת גם אלי

זה מאד אהוב עלי וחוץ מזה לא לשכוח להכין ל28 לחודש לכשאגיע. תודה

דודו21

New member
בוקר טוווווווווב לכוווווולם..../images/Emo42.gif

אילני בנימין טנא אח לרוח אילני .ולשמש הזורחת צמרתו מעל גני .הוא מרכין עמוס תפרחת :וקושב אלי בלי ניד .רע נאמן, ידיד :כל שומע לי יצחק ?איזה מין ידיד ורע- ,מסוקס הוא מצולק - !את שנותיו אין איש יודע !יבוסם להם הצחוק ,ואני גזעו אחבוק ,ואלחש לו: - רע טוב ,הוי למדני-נא, רב כח ראש אחר סופה לזקוף ,וכמוך שוב לפרוח -ולבלב, לבלב בלי קץ הוי למדני נא העץ

magy

New member
אני מקווה שאתם שומרים

יפה על הצפון.... עד שאשוב אליו!!!!!
PPP

שקדי

New member
אני מקוה שגם זו שבמרכז.........

לא מאבדת את הצפון...........

אורניהו

New member
הסטודנטית מתל אביב מגיעה היום...

וזה אחד הפינוקים שאמא שלי הרגילה אותה,סמדר בתי אוהבת מאד את המאכל הזה,אז ככה הם מוכנים,ויצא לי כמות די גדולה,אבל אני מטגן אותם קצת עם בצל,וזה משהו.....ולאחר זמן כל כך רב שהיא מגיעה הביתה מרחובות הכרך הגדול,כדאי תמיד לפנק את הילדים,ככה גם יזכרו את הבית,וכמו שכתבתי אתמול מתוך השיר של נתן יונתן/רונית אופיר ,,הבית זה מקום,שאם אתה חייב לשוב אליו,תמיד פתוחה בו דלת לקראתך...

zahavashanny

New member
חונוש יקירתי מה שלומך כפי../images/Emo24.gif

שאתן רואות חזרתי וכולי נחפזת לענות עד כמה שאפשר לכולם ובכן הבעיה נפתרה בזה שהאורח שלי החליף את מספר הi.p שלי במחשב וכנראה שזה מה שעזר לפחות זה מה שהבנו. אני מקווה שזה יסדר את זה לתמיד. ובנתיים חברים יקרים בוקר טוב ונעים לכולכם.

magy

New member
מוקדם, במקומות כאלו

מתעוררים עם קרני השמש ולא עם שעון. הכל התהפך לי. עשיתי כמה בדיקות כיצד יוצאים לכיוון המרכז מהמקום הזה, ששמו ראש הזין, כשאינך צמוד לארבעה גלגלים.....וזו בעיה לא פשוטה. בעוד זמן מה, אשים את פעמיי אל המרכז. אשתהה ואשתאה ברחובות, סיבוב כזה להעשרה , אלעק, הוזהרתי ממדרחובים, קניונים, שווקים, אז נשארו רק מוזיאונים... כשאגיע לגשר, אנסה לחצות אותו... היו ברוכים,,

היי מאגי....מה ניש??

למה כבר לא כותבת אצלנו באורט? די, מיצית אותנו? היה לנו קונצרט נהדר אתמול ברעננה אם יהיה שוב בחיפה אזמין אותך אגב...מאגי אני מוזמנת למפגש חבורות זמר דרך חביירה ב-12 למאי אם את מעונינת לבוא גם אני מוכנה לברר בשבילך גם לא זוכרת איפה זה נדמה לי רמת גן או גבעתיים מתאים לך?

למעלה