בוקר טוב! :p

Spiderwoman

New member
בוקר טוב! :p

בוקררררררר טובבבבבבבב לכולם! היה ממש סבבה אתמול רק חבל שאני הרוגה מעייפות! טוב נתראה בצ`אט בנתיים המשך יום נעים

SpiderWoman

לילה טוב . היה ממש רועש אתמול . אני עדיין לא חזרתי להכרה מלאה מאז אתמול . ישנתי רק 3 שעות אחה``צ . הייתי גם אחרי המיפגש ברשת עד הבוקר . וגם עכשיו . אני מכור , אני גמור . ... לא יודע מה יהיה . ____ spiderwoman , וידוי . מאז שראיתי אותך ואת חגית22 ניכנסות לאינסיין , ושאלתי לשימכן (לכינוי הוירטואלי) , התחלתי ליישם את הרעיון שהיה במוחי כבר הרבה חודשים . טבלת קשר . הרעיון הוא גדול . אולי אנוכי בהתחלה . אבל היישום מתחיל בקטן ולאט . אני לא יודע אם אצליח להגשים אותו במלואי עוד בתקופתינו . אני לא יודע איך להתחיל להסביר את זה .. בגדול זו אמורה ליהיות טבלת html הכי פשוטה . שתכיל את הנתונים של כל האנשים על הפלנטה . בינתיים 6 מיליארד . בטח יהיו שאלה שלא ירצו להחשף . בטח אתם עכשיו קוראים שורות אלה וחושבים שאני מטורף. בקטן , זאת טבלת קשר להשגת בחורות . בינתיים רק בטבלה במחברת,ואני מבטיח לכם שאני לא עושה/יעשה בזה שימוש לרעה.כמו שאמרתי לכמה מכם בפרטי:אני טוב ואמיתי.אני מקווה שלא אהפוך עם כל הכאוס הצ`אטי הזה לבן אדם קצת רע ושקרן . כי אתם בהחלט מסוגלים לשגע אנשים עם חולשה קלה ביציבות נפשית. טוב , אני חושב שזהו להפעם . אני באמת עייף עכשיו . נקווה שאצליח להרדם במשך כמה שעות עד 7 . לילה טוב.

patishon

New member
פיטריה סגולה שלום לך

אני חושב שזה רעיון נהדר וגם כבוד גדול להכניס את חגית 22 וספיידרוומן לטבלת הקשר. שתי אלו יובילו את המחנה של ה- 6 מיליארד אנשים. יישר כח עלה ואצלח, צור קשר איתם דרך הצ`ט, אני חושב שבחרת שתי מועמדות מאוד מאוד מתאימות.

יו

יו

לא האמנתי שהרעיון הגדול שלי , שחשבתי שיתפרש כטירוף , יובן כאן כדבר שפוי . אבל לא היתכוונתי שחגית וספיידר וומן יובילו את ה6 מיליארד . ____ הן רק היו הטריגר של פתיחת התת-תת-טבלה הראשונה . בגלל שהן היו כל כך יפות וצעירות. אולי זה מזל , אולי זה גורל . ___ אבל בינתיים , בואו נחשוב בקטן . קודם כל בארץ . קודם כל ננסה לאחד את כל מישתתפי תפוז,או קודם כל את כל האנשים בחדר נשואים נשואות(רק מי שרוצה להישתתף ולהיחשף) , וניראה לאן זה ביל ואיך זה ילך. זה בטח יקח הרבה חודשים, ובזמן הזה אני גם עושה דברים אחרים. יחסית זה דבר קטן , יש לי שאיפות חיים מאוד גבוהות,שמספיקות למלא עשרות שנים . התחלתי להגשים את החלומות שלי בספטמבר אלפיים . בינתיים אני גם כאן,בתפוז. ___ טוב , להיתראות ולילה טוב , עוד שעתיים בערך : הזריחה!(מיספר 3001 שלי מאז גיל ההיתבגרות , אם אני לא טועה , ואני עדיין לבד ) ____ לילה טוב .

למעלה