בוקר טוב longshut,

*Alona*

New member
בוקר טוב פרידה,

לפני כחודשיים סיימתי מערכת יחסים שנמשכה 3 שנים, ולפני 3 שבועות הכרתי בחור שהינו גרוש ללא ילדים (התגרש בינואר השנה), והקשר ביננו הוא די חזק בעוצמה, בפתיחות וברצון לקשר אמיתי ... רציתי לשאול האם האיש הזה מתאים לי ... והאם יש אופציה לקשר רציני איתו בעתיד, ובכלל ... שמי אלונה, תאריך לידה 26.1.1969, ישראל (חדרה, שעת לידה 12:30), שם הבחור אלכס, תאריך לידה 17.10.1964, ארגנטינה (בואנוס אייריס). תודה, וחג-שמח אלונה

longshut1

New member
בוקר טוב אלונה

מה שלומך? ברוכה השבה לפורום שלנו,שמעתה הוא גם שלך ובשבילך. כפי שוודאי הבנת,הפורום שינה כיוון וכעת הוא פועל תחת אוריינטציה לימודית.אוריינטציה זו מתמממשת גם בפריסות של החברים כאן. עלייך למקד את שאלתך:אני ממליץ לך לשאול את אחת או שתי השאלות הבאות: 1.לאן הקשר ביני לאלכס מתפתח? 2.מהי מידת ההתאמה ביני לאלכס? מכיוון שבאתר של אורי רז אין פריסת שאלה של 6 קלפים אלא רק של 5,אשמח לפרוס לך בקלפים שלי,אך רק תחת אישורך. אז מה את אומרת,רוצה לדעת את התשובה?עלי לציין,שתהליך הפרשנות,אם הוא ייעשה על ידי,יאופיין על ידי הנחיות לפירוש שלך את הפריסה. יום נעים

*Alona*

New member
ערב טוב אלי,

תודה על קבלת הפנים החמה :) אשמח מאוד אם תוכל להשיב לי על שתי השאלות באמצעות פריסה בקלפי הטארוט שברשותך. חג - שמח, אלונה :)

longshut1

New member
ערב טוב אלונה,

מה שלומנו היום? טוב,שאלתי את הקרטונים שלי על שני הממזרים המאוהבים שלנו(רואים,לא?),והנה תשובתם: לאן=קוסם הקשר=שמש בין אלונה=10 מטבעות לאלכס=אס גביעים מתפתח=נער מטות מסכם=9 מטבעות מהי=אס מטבעות מידת ההתאמה=8 מטבעות בין אלונה=כוכב לאלכס=אס חרבות אז מה את אומרת?

longshut1

New member
אלונה יקרה

אני מפנה אותך להודעתי שבאה כהמשך להודעה של בת ים בעמוד זה. אם חשקה נפשך בהבנת הפריסה-תוכלי למצוא את המשמעות הבסיסית של כל קלף מתומצתת באתרים של יואב בן דוב או של אורי. אני בטוח,שאת מסוגלת לסנטז פרשנות כלשהי,ולו רק מפירוש קלף קלף על ידי התאמת משמעותו הבסיסית למילה עליה יצא בפריסה. משם,כבר נמשיך. גם לך יום מקסים:)

*Alona*

New member
ערב טוב longshut

תודה על קבלת הפנים החמה :) אשמח מאוד אם תוכל להשיב לי על שתי השאלות באמצעות פריסה בקלפי הטארוט שברשותך. חג - שמח, אלונה :)

*Alona*

New member
שלום longshut

אין לי ידע רב בקריאת טארוט .. לכן אשמח אם תאמר לי מה משמעות הקלפים בפריסה, תודה ויום מקסים, אלונה :)

*Alona*

New member
longsht, החלטתי להרים את הכפפה

ולנסות להבין לבד את משמעות הפריסה, בתקווה לעזרה ממך ... :) איני יודעת להתייחס לציר עבר, הווה, עתיד .. זו הפעם הראשונה שאני מנסה לפענח פריסה... לאן = הקוסם הקשר = שמש בין אלונה = 10 מטבעות לאלכס = אס הגביעים מתפתח = נער המוטות מסכם = 9 מטבעות לאן = הקוסם הקשר יכול להוביל ליצירה והצלחה בכל התחומים. היכולת טמונה ביכולת של שנינו ללמוד לתקשר ביעילות, ממקום של פתיחות וכנות. (איני מבינה האם "תקשורת יעילה" הינה יכולת הקיימת או יכולת שעלינו לפתח אותה בתוך הקשר) הקשר = השמש קשר זה יאפשר לשנינו לחוש חופשיים ומשוחררים - פשוט להיות אנו עצמנו, דבר היוביל ליצירתיות, אשור, חיות , שמחה ואהבה . בין אלונה = 10 מטבעות קלף המסמל עושר מנטלי , ריגשי, רוחני , כספי ופיזי. האם אלו דברים שאני אחווה בקשר ? לאלכס = אס הגביעים אהבה חדשה, שפע, שמחה, נדיבות, אושר, שלווה, מלא חיות. העברת רגשות מתוך יושר ריגשי ומתוך אמון ולא מתוך שליטה. longshut, חשוב לי מאוד שהקשר ביננו יהיה מבוסס על פתיחות וכנות ולא ממקום של מאבקי כוחות - האם אתה יכול לראות זאת מתוך קשלף זה ? (אני יודעת שאלכס בקשר הקודם שלו היה נתון להמון מאבקי כוח, ולטענתו הפעם זה יהיה אחרת ... מה אתה אומר ?:) ). מתפתח=נער המוטות תחילתה של יצירתיות רוחנית. longshut, אלכס למד פסיכולוגיה וסיים תואר שני, למרות שהיום הוא לא ממש עוסק בתחום הקליני... ואני הרבה מאוד שנים קוראת ספרים של מודעות ועשיתי גם מספר קורסים בתחום של מודעות... ויש בי גם יכולות מיסטיות עם עוצמה רבה, האם מתוך קלף זה ניתן לראות האם אלכס יהיה מספיק פתוח כדי לקבל צדדים אלה בי שהם חלק מהותי בחיי ? מסכם = 9 מטבעות שנינו נוכל להפיק מהקשר רווח פיסי בכל תחומי החיים - מנטלי, ריגשי, פיסי , רוחני וכספי. תודה, אלונה :)

longshut1

New member
א-י-ן ל-י מ-י-ל-י-ם

את פשוט עשית את זה נהדר בהינתן העובדה שאת מתחילה,את פשוט עשית את זה בצורה מעוררת התפעלות. למה שלא תנסי את הפריסה השניה?לפי מה שראיתי כאן,ככה ברפרוף,אין שום סיבה לחשוש! אני מצטער,אבל כרגע אני קצת לחוץ בזמן-אבל מיד כשאחזור מהעבודה,אתעמק במה שכתבת,ואוסיף היכן שצריך להוסיף. אלונה,ריגשת אותי,ואני גאה בך!כל הכבוד!

*Alona*

New member
ערב טוב longshut,

לאור תגובתך המרגשת החלטתי לנסות את הפריסה השניה :) מהי = אס מטבעות מידת התאמה = 8 מטבעות בין אלונה = כוכב לאלכס = אס החרבות מסכם = 9 מוטות מהי = אס מטבעות קיימת אפשרות לחוות הצלחה פנימית וחיצונית, שפע או פוטנציאל לשפע כלכלי. ישנו פוטנציאל להפוך את הכישורים והכשרונות לנכסים, הקשר יכול להוות שער לכוחות היצירתיים של הרוח. קשר זה ילמד אותנו שיעורים רוחניים הכרחיים : להיות בעל מזג טוב, להיות סבלני, נחוש ולגלות אכפתיות האחד כלפי השני . מידת התאמה = 8 מטבעות לא הצלחתי להבין את מהות הקלף בפריסה ... בין אלונה = כוכב מסמל הגשמת ייעוד והצלחה. הקשר הזה יגרום לי להיות פתוחה לשינויים ולדרכי מחשבה חדשות, לחשוב את מה שאני רוצה לחשוב, להשיב את השלווה ואת האהבה לחיי היומיום, להשתמש בידע שלי ליצירת טוב בעולם לכולם, להתבונן ביקום, להיות חלק ממנו - ואפילו טוב יותר, להיות כוכב :) לאלכס = אס חרבות הקשר יוביל את אלכס לפריצת דרך מכל סוג שהוא ברמה המחשבתית, במידה ויעשה עם עצמו את העבודה הנדרשת הוא יכול להגיע למחשה יצירתית, בהירה ובעלת השראה (הדרושה לו לסוג העבודה שבה הוא עוסק) ולמודעות מורחבת. מסכם = 9 מוטות האינטרקציה בין שנינו עשויה להוביל ליכולת להפטר ממחסומים. לשם כך עלינו ללמוד לבטוח באחרים, עלינו לאפשר לאחר להושיט לנו יד. יש לי תחושה שהקשר בין שנינו יאפשר לכל אחד מאיתנו להתפתח ולהגיע להצלחה בתחומים רבים בחיינו. האינטרקציה ביננו תגרום לנו להחשף לרבדים נוספים בתוך תוכנו שלבד אולי היה לנו קשה לגעת או להחשף אליהם, אולי להתחבר אל האמת הפנימית שלנו ולחיות באמת מתוך יושר פנימי... בסה"כ עושה רושם שיש פוטנציאל טוב לקשר ... :) מה אתה אומר longshut ? תודה, אלונה :)

longshut1

New member
וואלה,אילו פריסות נפלאות.

כאלו פריסות הרמוניות,שבהן הצד הנשי והגברי משלימים עצמם בכזו...טוב ישר אני מתחיל לפרש לך את הפריסה,ואני לא רוצה לעשות את זה.בא לי ככה לכתוב שעות על כל מיני נקודות פשוט נהדרות שראיתי בפריסה,אבל אני רוצה שנגיע אליהן ביחד.שוב,אני מציק,אוריינטציה חדשה לפורום:)... אז אוקיי,איתך דווקא התחלנו מפירוש של קלף קלף.שימי לב איזו נגישות מדהימה ישנה לפירוש פריסה-בעוד שההתחלה שלך היא מפירוש יחידה יחידה בפריסה,שרון שהתכתובת בעניינה גם כן בעמוד הנוכחי,התחילה מייצוג מספרי של סדרות.ושתיכן עושות את זה פשוט יופי.אמר מישהו חכם לפני,כל הדרכים מובילות לרומא. אז אחרי שקלטת פחות או יותר לאן הרוח נושבת,הגיע הזמן למבט ממעוף הציפור על הפריסה.פחות התמקדות על פירוש יחידות,ויותר פוקוס על ריבוד יסודות בפריסה.בקיצור,מקודם התמקדנו עץ עץ,עכשיו ננסה לבדוק את צורתו,ובעיקר לאן העלים ביער נוטים. 1.ספירת יסודות:כמה קלפים יש מכל סדרה.קודם בכל פריסה לחוד,ואחר כך ביחד.התייחסי לדומיננטיות כמותית של אחד היסודות לאור השאלה הנשאלץ.למשל,בשאלה על מידת ההתאמה,ראי מה היסוד הדומיננטי ומהו החלש.כשאנחנו מדברים על מידה,אנחנו יותר מתכוונים למשהו שאפשר לחוש אותו.וכמה שיותר-יותר טוב.יסוד האדמה,המטבעות בטארוט,הוא היסוד האחראי על כמות,יציבות,שורשיות.רמז קטן:). 2.איזה קלף יצא עלייך בפריסה הראשונה ואיזה בשניה.שוב,לאור השאלה הנשאלת,חישבי מה משמעות השינוי באופן שבו הקלפים בחרו לתאר אותך?בידקי את הנושא גם לגבי אלכס. 3.מהו הקלף המסכם בשאלה הראשונה ובשניה.שוב,לאור השתנות אופן תיאור התשובה על ידי הקלפים,נסי לשער מסקנה כלשהי... 4.שימי לב למספרי קלפי הסיכום בשאלה הראשונה ובשניה.מהידע שצברת עד כה,מה משמעות המספר? 5.אחרי שככה ישבת טוב טוב על הפריסות,חיזרי לתשובתך הקודמת,ובידקי אם יש מה להוסיף. סיקרנת אותי,אז אני מצפה לתשובה:) יום נעים

*Alona*

New member
שלום longshut,

ואני חשבתי שכבר אזכה לפרשנות בגין הפריסות.... J מודה שהתהליך איתך לכשעצמו מעניין, ולכן קפצתי לקנות ספר כדי שאוכל לענות לשאלותיך .... 1. ספירת יסודות בפריסה I 2 מטבעות, 1 גביעים, 1 מוטות, 2 ארקנה ראשית. בפריסה חסר יסוד החרבות, מה שלכשעצמו מעניין מכיון שאלכס ואני שנינו ילידי מזלות האוויר (מאזניים ודלי). היחס בין הקלפים של הארקנה המשנית הוא כמעט 1:1:1 מה שמראה כמעט על איזון... אולם חסר מוטיב האויר , והכף נוטה יותר לכיוון המטבעות – יסוד האדמה שמבטא מצבים כלכליים או חומריים... האם זהו הכיוון שאליו הקשר מוביל ? ספירת יסודות בפריסה II 2 מטבעות, 1 חרבות, 1 מוטות, 1 ארקנה ראשית. בפריסה הזו חסר מוטיב הגביעים, קרי מוטיב הרגשות. האם זה אומר שמבחינת אלכס, הוא יהיה הצד ההגיוני האובייקטיבי בקשר.... והאם תהיה אינטלקטואליזציה של הרגשות בקשר ? ספירת היסודות בשתי הפריסות יחדיו: 4 מטבעות, 1 חרבות, 2 מוטות, 1 גביעים, 3 ארקנה ראשית. יש מכל אחד מהמוטיבים אבל אין ספק שהדומיננטי מבין כל היסודות הוא יסוד האדמה. אין איזון בין כל המרכיבים, וישנה נוכחות בולטת של סדרת המטבעות והיא זו שמהווה את מרכז הכובד בקשר. אם היה מדובר על מערכת יחסים עיסקית.... הייתי יכולה להבין לאן זה מוביל ... אבל לאן זה מוביל כאשר מדובר על זוגיות ? מצד שני כפי שכתכת אדמה מסמלת שורשיות, יציבות ... מוטיבים ששנינו מחפשים שהקשר יעניק לנו J 2.הקלף שמשקף אותי בפריסה הראשונה הוא 10 מטבעות ובפריסה השניה כוכב. השאלה הראשונה היתה לאן הקשר מתפתח... הקלף 10 מטבעות משקף את חשיבות העסקים "המשפחתיים" או העסקים המשותפים. עבורי זה משקף בניית בית חדש ... יותר נכון שאיפה לבניית בית חדש ... בפריסה השניה השאלה היתה מהי מידת ההתאמה ביננו הקלף ששיקף אותי הינו "כוכב", אשר באסטרולוגיה הינו מסמל את מזל דלי שהינו המזל שבו נולדתי, והמספר 17 בארקנה הראשית הינו יום הלידה של אלכס – אני מניחה שיש קשר בין השניים. אני מניחה שבמידה ואני אתחבר יותר לתכונה של התבוננות פנימה וביטחון במה שנמצא שם, אותו בטחון יאפשר לי לתת אמון בעצמי ויאפשר לי להביע את עצמי בצורה מלאה, לאהוב את עצמי ולכבד את עצמי , דבר אשר יסייע לי להביא את אלכס לאותו מקום. הקלף שמשקף את אלכס בפריסה הראשונה הוא אס הגביעים ובפריסה השניה אס החרבות. הקלף אס הגביעים שייך לסדרה של יסוד המים, אשר מייצגת את העולם הסובייקטיבי של החוויה הפנימית, של התחושות ושל הרגשות. אס הגביעים מייצג את יסוד המים בצורתו הטהורה ביותר. קלף זה מייצג בבירור את התכונות הנעלות ביותר של אהבה ושל שמחה- המעיין של . מאפיינים אלה נובע בתוכנו אנו מוצפים בהכרת תודה על כל היופי שבו אנו שרויים, האהבה עולה על גדותיה בנשמותינו. רגשותינו טהורים כמי מעיין בהרים, לבסוף, הבשילה האהבה ! – מדבר בעד עצמו !!:) הקלף שמשקף את אלכס בפריסה השניה הוא אס החרבות סדרת החרבות מסמלת מצבי תודעה ומצבי עימות. אס החרבו תמייצג בצורה הטהורה ביותר את יסוד האוויר. האוויר מייצג את הגוף המנטלי (מחשבות) ואת מערכת העצבים. האויר הגיוני-הוא העולם האובייקטיבי. זוהי מחשבה שאינה מטילה ספק, שנעה מחוץ לספק ולבלבול. אני מניחה שאלכס הוא זה שיביא לקשר את המחשבה המאוזנת, היצירתית והיוצרת ... אני לא בטוחה אם זו הכוונה ... 3. בפריסה הראשונה הקלף הפותח הינו הקוסם והקלף המסכם הינו 9 מטבעות בפריסה השניה הקלף הפותח הינו אס מטבעות והקלף המסכם הינו 9 מוטות. יכול להיות שבפריסה הראשונה האוריינטציה של שנינו מבחינת תפיסת הקשר הינה הצורך להשיג איזה שהוא " רווח " מסויים מהקשר – מאחר וזהו קלף ששייך למטבעות, אני יכולה לדבר בשם עצמי ולאמר כי אני מצפה שהקשר יעניק לי בטחון ויציבות כלכלית, ריגשית ,מנטלית, רוחנית. בפריסה השניה הקלף המסכם הוא 9 מוטות, אני מניחה שהאיכויות ששנינו מביאים אל הקשר יסייעו לנו להפטר ממחסומים, דפוסי חשיבה שאינם מתאימים לנו יותר .... ואולי אני לא בכיוון הנכון בפשרנות לפריסה ... :) הפעם אני מקווה שתגובתך לא תשא רק אופי של שאלות, אלא תלווה גם בהתייחסות לשאלות ששאלתי :) תודה, ויום מקסים, אלונה :)

longshut1

New member
אלונה,שיעורי בית! )וקצת שליפים) :)

שמש-נער מטות-9 מטות: לשמש קשר מיוחד עם הנערים בקלפי הטארוט.לעיתים,כמו בפריסתך,כאשר השמש מופיעה בצמידות לנער המטות,הדבר מסמל התחברות לילד הפנימי שבנו,אותו ילד שהעז לחלום שסיפורי אהבה הם ממש כמו האגדות,והיה בטוח שהם ברי מימוש.all you need is love,אמרו הביטלס,ותיארו בקירוב את שאיפתו של אותו ילד.ככל שאנו מתבגרים ולומדים דבר או שניים על העולם הזה,אנו מוותרים על החלום שלנו,לחיות לצד האביר על הסוס הלבן מאושרים לנצח.הילד נסגר בחדר חשוך בלב,ואיננו יכול לצאת,מפני שאנו מפחדים שאותו ילד,על כמה שהוא מייצג,ייצא לאוויר הכולם,תמים וצח,ויגרום לנו לפגיעה כואבת במיוחד.עם זאת,אנו שומרים אותו על "אש קטנה",ובסתר מקווים,שאולי תיווצר הסיטואציה שבה נוכל לשחרר אותו לחופשי,ולחיות את החלום המודחק. וזה בדיוק מה שהקשר שלכם יהיה.הילד הפנימי ייצא שמח וטוב לב לקנות לו ממתקים,ואולי גם גלידה,ויאפשר לכם לא לטרוח לחשוב "מה יהיה אם לא יילך",ופשוט להנות הנאה צרופה אחת מן השני ולהפך.סוג ההתייחסות הזו לחיים מיוחסת לאנשי האש-המטות-שלא מתעסקים יתר על המידה בעניינים שמצריכים בדיקה מדוקדקת של הנתונים,משום שבחינה כזו נוטלת ,לפי גישתם לחיים,את העוקץ מההנאה שאפשר לינוק מהחיים. בנוסף,9 מטות,ירח ושמש בקשת,זהו קלף המייצג מצב שבו ההתייחסות הנשית ודרך הפעולה הגברית משלבים כוחות בהרמוניה מלאה,שזורה באוריינטציה "אשית",אוריינטציה שאיפיונה העיקרי הוא ביכולתה לראות את היער גם מבלי להיזקק לספירת העצים שבו,ויכולת להגשים את אשר אנו קולטים ולא ממש מבינים מדוע הרושם הנקלט הוא כך ולא אחרת,אבל יודעים ידיעה כל כך ברורה-שאכן כך טוב לעשות. קלף השמש=הקשר,נער המטות=מתפתח,9 מטות=סיכום השאלה על מידת ההתאמה.כלומר, הקלפים הללו נפלו על המילים שמשמעותם משרטטת את המסגרת הכללית שבתוכה את אמורה להבין את הפריסה,ובקיצור-נותנים לך רמז בדבר כיוון נשיבת הרוח.האם תוכלי להסיק מהי אותה מסגרת?עלייך לבצע פעולת גזירה והדבקה;גזירת הרקע הנתון לעיל בדבר הקלפים הללו,והדבקתו על המצב ביניכם. רמזים נוספים: 1.על ריבוי קלפי המטבעות בפריסותייך כבר דיסקסנו,אך לא נגענו במשמעות המדוייקת שהם מעניקים לפרשנות הפריסה.הפירוש הנפוץ לריבוי מטבעות הוא יציבות כלכלית,אך זה הוא רק קצה הקרחון.עוול ייעשה למטבעות אם תצומצם משמעותם לכדי הפירוש הנ"ל.האדמה-מטבעות היא הדרך בה אנו מסוגלים ליישם את תובנותינו,האפשרות היחידה ממש לראות כיצד מאמצינו מתהווים לכדי משהו שניתן למשש אותו,והכי חשוב:לאדמה מיוחסים אלמנטים אמהיים.כלומר,בעת ריבוי קלפי מטבעות,עלינו להסיק שהתשובה לשאלה ששאלנו,תהא אשר תהא,היא ברת סמכא,ואפשר,תמיד אפשר-לסמוך עליה שתהיה שם.נכון,לעיתים האנרגיה האדמתית מאיטה את ריצתנו,אך זה רק משום שהיא יודעת,כמו כל אמא טובה,שהריצה היא במדרון.האדמה אחראית על תחושותינו הראשוניות ביותר,הנגישות ביותר,ומייצגת כר נאמן שנוכל בבטחון גמור להניח עליו את ראשנו,ולנוח בריצתנו,שבלי ששמנו לב,נעשית עכשיו למעלה.לא יכולנו לעשות זאת,בלי האדמה,לא? 2.כאשר תשובה מיוצגת על ידי קלף שלא מייצג אחד משני צדדים המעורבים בפריסה,זהו רמז עבה לגבי פעולה הדדית ואישית של כל אחד משני הצדדים.הדבר דומה לשני אחים אוהבים,שבוחרים כל אחד לחוד לוותר על הסוכריה שמגיעה להם,כדי שאחותם קטנה תהנה ממנה.שימי לב לסוגיה זו בפריסה לגבי מידת ההתאמה. 3.בעוד הפריסה השניה עוסקת במצב כפי שהוא כרגע,ומתארת את מידת ההתאמה שלכם,הפריסה הראשונה מתארת את ההתפתחות העתידית של המצב.שימי לקלף המייצג את אלכס כיום,ולקלף שמייצג אותו בפריסה הראשונה.צרפי לכך את מזלו של אלכס.הסוגיה הזו מזכירה לי סיפורים על מצביאים דגולים,שארשת פניהם הקשוחה נמסה מייד למראה אשה יפה. אלונה,את מפרשת את הפריסה שלך ממש יופי,והסיבה היחידה שאני לא פשוט מעלה את פרשנות הפריסה,היא שמלבד הכיוון החדש שהתוויתי לפורום אני יודע שאני יכול לדחוף אותך להבנות עצמיות נוספות,ואת יכולה ללכת עוד כמה צעדים קדימה. אז יאללה,לעבודה! יום נעים

*Alona*

New member
בוקר טוב longshut,

אשמח אם תשיב לדברים שכתבתי, אני סקרנית לשמוע את חוות דעתך :) ההודעה שלי אולי בשל כובד השרשור .. נשארה לה בתחתית העמוד :) תודה, ושיהיה לך יום קסום אלונה :)

למעלה