בוקר טוב !

bobroni

New member
בוקר טוב !../images/Emo98.gif

צאו אל החלון הביטו השמימה.. אתם רואים??? לא?? סתכלו טוב על האנשים.. תראו את המכוניות.. היום יום חמישי..
והסופש קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק רררררררררררררררררררררררררררר וווווווווווווובבבבבבבבב מתמיד!!!! בוקר טוב לכל האנשים העובדים המייחלים לבואו של יום זה.. ומקווים ומחזיקים אצבעות להגעתה של השעה הקדושה 17:30 ... בוקר מקסים

tintong

New member
בוקר מקסים

יום נפלא.. אכן סופ``ש פה יאלה להתחיל לתחחנן /tapuzforum/images/emo88.gif אצלי... 17‎.00‎ אל תוסיף לי /tapuzforum/images/emo152.gif

Mika Rali

New member
אתה חי על פלנטה אחרת בכלל

אצלך כל יום זה כמו שישי בצהריים... מה אתה משחק אותה מסכן?!
הלילה יוצאים?

tintong

New member
יוצאים

כמו אתמול /tapuzforum/images/emo88.gif כמו שילשום /tapuzforum/images/emo88.gif /tapuzforum/images/emo88.gif תכיני את הבייביסיטר ר /tapuzforum/images/emo6.gif

bobroni

New member
תאמין אתה ג'ובניק..

מה זה 9:00-17:00? בטח אתה גם עובד 2 דק' מהבית.. אני 17:30 במקרה הטוב.. יאללה לא נורא רק שיגיע.. רק שיגיע כבר.. אווט-טו או כמו שאומרים ברדיו כיימ-עט סופ"ש..

tintong

New member
אל תגזים. 2 דקות?

רק עובדים בשבילי /tapuzforum/images/emo152.gif

tintong

New member
וואלה..

אף פעם לא ראיתי אותם, הם וירטואלים /tapuzforum/images/emo6.gif שלא נדבר על ה עו``ש /tapuzforum/images/emo152.gif אל תחשוב שרק שרי מלווה לבנק /tapuzforum/images/emo3.gif

אויש הזכרת לי משהו שהצחיק אותי-

אצל מישהי שאני מכירה עבדו פועלים בגינה. הילד שלה הקטן יצא אליהם החוצה ואז צעק אליה- "אי-מא, העבדים רוצים לשת-ות!!" (טוב הם למדו באותה תקופב בגן על פסח ועל העבדים במצריים)

איזה בוקר???../images/Emo199.gif

בשבילי הלילה מתחיל עכשיו. אני עפה לישון. מתה מעייפות. אז לילה טופ.... וכל מי שבעבודה עכשיו שיקנא
במיוחד אם הוא עד 17:30
אחלה סופ"ש אנשושים

kleo patra

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo175.gifהיום סיבה למסיבה../images/Emo48.gif../images/Emo65.gif

היום האחרון שבן אני עובדת........ומהיום בערב שבוע וחצי של חופש,,נופש...

בוקר טוב

אוף!!! חשבתי שהיום יתחיל לי הסופ"ש והתברר שאני צריכה לעבוד מחר............. שיהייה יום מקסים לכככככככולםםםםםםםםםם!

opi236

New member
בוקר מעולה לכככככככככככככככככככככולם

וסוף שבוע מעולה

למעלה