בוקר טוב באמת כבר מאוחר... כולם החליטו על עוד 5 דקות במיטה או סתם שקט פה? יום נפלא
ע עידומורן New member 17/1/06 #1 בוקר טוב ../images/Emo96.gif באמת כבר מאוחר... כולם החליטו על עוד 5 דקות במיטה או סתם שקט פה? יום נפלא
בוקר טוב ../images/Emo96.gif באמת כבר מאוחר... כולם החליטו על עוד 5 דקות במיטה או סתם שקט פה? יום נפלא
ט טאKילה New member 17/1/06 #2 בוקר טוב לכולם../images/Emo20.gif../images/Emo185.gif יום נעים ושקט עידו בוקר טוב
א אחת שאוהבת New member 17/1/06 #3 בוקר טוב.. אני כבר בעבודה.. .. שהיום הזה יעבור מהר ובכייף.. יום מקסים לכולם..
ל לוקחת לריאות New member 17/1/06 #4 בוקר טוב לכולם!!! אוךךךךךךךךךך מחכה לי יום....חבל"ז.... מאחלת לכולכם יום מקסים ונעים! כל הקודם זוכה...
בוקר טוב לכולם!!! אוךךךךךךךךךך מחכה לי יום....חבל"ז.... מאחלת לכולכם יום מקסים ונעים! כל הקודם זוכה...
ש שמים1 New member 17/1/06 #8 בוקר טוב עידודו ../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif וכולם אני התפנקתי קצת במיטה הבוקר קריר בחוץ , ומתחת לשמיכה חםםםםםםםםםםםם. שיהיה בוקר טוב ויום חמים ונעים לכולכם
בוקר טוב עידודו ../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif וכולם אני התפנקתי קצת במיטה הבוקר קריר בחוץ , ומתחת לשמיכה חםםםםםםםםםםםם. שיהיה בוקר טוב ויום חמים ונעים לכולכם
ו ורד אהבה New member 17/1/06 #15 בוקר טוב טוב... ממזמןןןןןןן לא הייתי פה....אך קוראת אתכם כל יום פורום מקסים מוקסם ומלא בקסם ואהבה אז...למי שלא מכיר ולמי שכן מכיר חזרתי ומקווה להיות שותפה יותר
בוקר טוב טוב... ממזמןןןןןןן לא הייתי פה....אך קוראת אתכם כל יום פורום מקסים מוקסם ומלא בקסם ואהבה אז...למי שלא מכיר ולמי שכן מכיר חזרתי ומקווה להיות שותפה יותר
ש שמים1 New member 17/1/06 #16 ברוכה השבה וורד אהבה ../images/Emo141.gif אני לא מכירה , ונשמח שתיהי שותפה ...
ו ורד אהבה New member 17/1/06 #17 תודה...שמיים כן אמנם לא הייתי פה הרבה.....גם כשהייתי כי פשוטו כמשמעו לא רוצה להתמכר אך רואה שבמילא כבר "מכורה" כי כל יום קוראת...ומעיינת בעיקר נהנית מסיכומי סופי השבוע שלך ומאוד אוהבת שירה יפה אז....נשתמע
תודה...שמיים כן אמנם לא הייתי פה הרבה.....גם כשהייתי כי פשוטו כמשמעו לא רוצה להתמכר אך רואה שבמילא כבר "מכורה" כי כל יום קוראת...ומעיינת בעיקר נהנית מסיכומי סופי השבוע שלך ומאוד אוהבת שירה יפה אז....נשתמע
א אני ליאור New member 17/1/06 #18 צהריים טובים ומופלאים הגעתי פה לדקותיים רק להעיף מבט או שניים לתת חיבוק ונשיקה על שתי הלחיים ולומר לכולכם היי ליאור
צהריים טובים ומופלאים הגעתי פה לדקותיים רק להעיף מבט או שניים לתת חיבוק ונשיקה על שתי הלחיים ולומר לכולכם היי ליאור