בוקר טוב.

בוקר טוב.../images/Emo96.gif

יום שלישי פעמיים כי טוב פעמיים לזכיה בהגרלה פעמיים לאהבה, פעמיים לתקווה גדולה שיהיה שינוי לטובה באווירה. ובקשה אישית:אולי אפשר לחיות שוב מהתחלה?

בוקר אור - ביטוח משלים יש???

משהו שקיבלתי והחלטתי לספר לכם: > ביטוח בריאות משלים זוג נכנס למרפאה של טרפיסט מיני והגבר ללא היסוס שואל את הרופא האם... תהיה מוכן להביט בנו בזמן קיום יחסי מין הרופא קצת המום אבל מסכים לאחר שהזוג סיים לעשות את שלהם הרופא אומר להם: אני לא רואה שום דבר חריג בדרך שבה אתם עושים אהבה... גובה מהם 320 ש"ח והזוג הולך לדרכו העניין חוזר על עצמו בשבועות הבאים, הזוג קובע פגישה, מגיעים למרפאה מקיימים יחסי מין, משלמים ועוזבים. בפגישה האחרונה הרופא מחליט לשאול לפשר העניין מה בדיוק אתם מחפשים ? הוא שואל... ואז הגבר עונה... אני נשוי, אצלי אנחנו לא יכולים לקיים יחסי מין, היא גם נשואה אז גם אצלה זה בלתי אפשרי. הולידיי אין גובה 500 ש"ח, הילטון 780 ש"ח, הנסיכה 1200 ש"ח, צימרים 400ש"ח כאן זה עולה רק 320 ש"ח ואנחנו מקבלים החזר מביטוח משלים של 280 ש"ח. אל תשכוח לחייך!!! ובקשר לבקשה האישית שלך גבר, אממממממ אני צרכה לחשוב עליה, אני לא כל כך בטוחה שאפשר או שצריך, אבל יש משהו שבטוח אפשרי, להחליט החלטות אחרות ולבצען כבר ועכשיו! רק טוב!!!

רגע אחד אני רוצה להבין

זה מה שאכלת לארוחת צהריים???
גרררררר מה הפלא שאנשים חוזרים בלי אנרגיה מהעבודה
מייד שולחת לך תופינים ושיהיה לך גם ערב טוב!!! רק טוב!!!

צ'ו צ'ו צ'ו

כמו שסבתי עליה השלום הייתה אומרת. ביגלה????????? זה מה שאכלת בצהריים??? אוי ואבוי לנו אללי לי שוד ושבר
מייד שולחת לך עם משלחת הכבוד של שפריריות החורש ציוד לערב רק טוב!!!

באתי לנוח איתכם מעט

ולמרות שהגעתי בלילה אשמח לכוס קפה ואפילו לביגלה ולא באתי בידיים ריקות מביאה איתי אבטיח אז מי רוצה להצטרף לאבטיח?

פנינושקהההההההההההה

אמממממממ את יודעת כמה אני אוהבת אבטיח??!!! מייד עפה עד אליו חוטפת ממנו ביס גדול ועפה לי לשבת על המנורה אממממ טעים!!! ואל דאגה אני מכינה לך הרבה הפתעות ליום המעבר!!! אבל לא מגלה ולא מגלה נה נייי נההה נהה נה! ושיהיה לך ליל מנוחה וחלומות פז!!! רק טוב!!!

למעלה