בוקר טוב

מיק41

New member
בוקר טוב../images/Emo96.gif

גם בחופש קמה מוקדם...... המנקה כבר אצלי... איזה כייף.... היום יהיה בית נקי...... טלי, גם אני לא אוהבת לבלות בקניונים... בן כמה הנכד?? שיהיה יום נפלא

בוקר אור

חופש? למי? אני אחרי גלגול 100 עלי גפן שמתבשלים כעט. נכדי בן 5, ובחופשות אנו מבלים יחד. יום נעים

מיק41

New member
100 עלי גפן??????

מתי אני מוזמנת?? טלי, אני מאד ממליצה על המוזיאון בחולון... יש מסלולים גם לבני 5... רק שצריך להזמין כרטיסים מראש... יש בר"ג גן חיות הספארי.... מאד נחמד שם.... הייתי כמה פעמים.... יש בבן שמן את פארק הקופים... גם נחמד...

em0854

New member
עלי גפן

הי טלי, אם את מכינה עלי גפן בלי בשר, אודה למתכון, עדנה

עלי גפן

עלי גפן ממולאים באורז מלא עשבי תיבול ואוכמניות .. הפעם הכנתי ללא בשר .

em0854

New member
מתכון

טלי, נראה נהדר, ויש לי הרגשה שגם מריח נהדר עדנה חג שמח לכל הסועדים

שיבולת7

New member
בחירייה יש סדנאות יצירה מקסימות + בונוס

לומדים כיצד לשמור על העולם שלנו.. מוזיאון האדם והחי ברמת גן חוות התוכים בכפר הס מוזיאון המדע בחיפה וממליצה בחום על מוזיאון הילדים בחולון. הייתי עם הילדים במספר מסלולים בגלאים שונים. מרתק, גם להורים. "דיאלוג בחשיכה" היה חוויה מדהימה . עבר הרבה זמן מאז שסמכתי ככה על מישהו אחר..מאז שמישהו אמר לי: " סמכי עלי..לא יקרה לך כלום..תגיע לקצה שלמה ובריאה אם רק תשימי בי את מבטחך". כל כך נהניתי מהיכולת להסיר אחריות, לאבד שליטה, להנות מהשקט..ולהרגיש בטוחה. הייתי מוכנה להשאר שם שעות... ודבר נוסף..גיליתי שאני אכן מסתגלת מהר לשינויים. מהר יותר ממי שלא נאלץ להתמודד איתם כמונו..

מיק41

New member
במוזיאון הילדים בחולון

יש מסלולים שמתאימים לבני שנתיים וחצי גם.... כנס ותראה באינטרנט על כל המסלולים... רק חובה להזמין כרטיסים מראש.

../images/Emo91.gifחירייה חוויה מיוחדת

בקרתי עם קבוצת נערות בשיקום המקום מטופח ויפה והפעילות הייתה מעניינת ונעימה . ממליצה

100 עלי גפן

הכי טוב להכין כמות כי היד מתרגלת לעשיה ומאחד לאחד זה יותר מהיר. והפעם הכנתי לבת מצווה , אני לא מוזמנת...הנכד ישהה אצלי ונסע לטייל ...

למעלה