בוקר טוב

מיק41

New member
בוקר טוב../images/Emo96.gif

ירדתי למטה לבית מאפה לקנות לחמניות..... והחום כבר מורגש בגדוללללל. עוד יום בין המזגנים. נפגשת היום עם חברה בקניון (כמובן) ובהמשך היום בטח הילדים ידאגו לי להסעות. שיהיה המשך יום נפלא מיכל

פשושית בוקר נהדר

איך מתקדמת ההתארגנות בבית איך החיים בבית מלא קופסאות ? מצליחה לעשות משהו בחום הזה?

פשו שי ת

New member
הדירה החדשה

ב'ה אנחנו אחרי החלק הקשה של המעבר לאט לאט מפרקים קופסאות כולנו עובדים.... בבקרים קשה יותר לעבוד אז אנחנו נחים ואחר הצהריים והערב נעים מאד ואפשר לעבוד. אוהבת חגית

שולחת לך ים של כוחות

והלוואי ויכולתי הייתי באה ועוזרת לך לסדר ארונות בגדים את זה אני עושה היטב שאני נושמת טוב

em0854

New member
דירה חדשה

יש גם משהו טוב במעבר דירה, זורקים את מה שלא צריך. עוברים על מזכרות מרגשות, נכנסים לדירה נקיה ומתחילים מבראשית. בתקופת המלחמה (מלחמת לבנון השניה) נאלצתי לפנות את הדירה השכורה ודירת הקבע טרם שופצה כי הפועלים ברחו, עברתי לחדר אחד בקיבוץ יחד עם הבנות. חדר + שרותים קטנטנים וכניסה שהיא בעצם מטבחון. בלי מחשב בלי מקרר ואכלנו בשולן שעמד על הדשא . פתאום תופסים שאפשר להסתדר עם שש צלחות וסיר אחד שהחיים יכולים להיות יפים בלי המירוץ להשיג כל מיני חפצים שנחיצותם מוטלת בספק.

מיק41

New member
היי חגית,

איך בבית החדש????? מחכים לחנוכת בית......
מיכל

פשו שי ת

New member
מיכלי

מקווה שבקרוב נוכל לחגוג גם חנוכת בית וגם יומ הולדתי אוהבת חגית

מיק41

New member
חגית,

מתי היום הולדת???? יש לי סבלנות....... לא מוותרת
זה הזמן לכתוב פה את התאריך. מיכל

../images/Emo42.gifבוקר טוב החום הנוראי עדיין כאן...

היום השני לחופש שלי יתחיל בקפה סידורים ובסופו אכנס לקניון הקרוב להתקררררררררררר
אז יום טוב ומבורך לכולם צביה

הקניון הפך למקום מועדף

הקרירות של הקניון מאד מפתה הוא מחליף את הבריכוןת של פעם כמקום מפגש מרענן בקיץ

בוקר של יום שלישי

והבןקר החום העיר אוןתי מוקדם מאד המזגן עובד קשה מהבוקר , גיליתי שמקלחת לא עוזרת רק מרוקנת את הכנרת יותר מהר מה אתם אומרים על התשדיר החדש של רננה על המתיבשים ?

בוקר טוב../images/Emo185.gif (קר)

אתמול, בהשפעת החום והטיול כנראה, נרדמתי עוד לפני שהספקתי לכבות את האור ליד המיטה.... אחרי לילה שהיה נעים בעזרת תיכנות המזגן, קמנו לא מזמן לבוקר שהתחיל ששרבי עד אימה, אבל נראה לי שזה מתחיל להשבר, יש כאן רוחות מטורפות עם אבק אבל נראה לי שמתחיל להיות פחות חם.... הולכת לארגן את סיון לביה"ס.... תהנו בקניון!!

למעלה