בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo96.gif

בתור שר הספורט אני מעוניין לטוס לאליפות אירופה ב-
ולא להסתפק בצפייה ב-
. יומטוב לממשלה

אחלה בוקר../images/Emo70.gif

אתמול בילינו אחה"צ בים. הטוען לכתר ראה את החול והתפלש בו כאילו היה חזיר בדיר
היה ממש תענוג

snoopy36

New member
בוקר בוקר../images/Emo42.gif

בתור שר התחבורה חשבתי לספק את האוטובוסים לטרנספר...במקום זה נספק לך מטוס פרטי... אתה מעוניין...אין בעיה טוס! רק זכור הכל על חשבונך...

tintong

New member
בוקר אור../images/Emo20.gif

בתור שר הפנים אני מעוניין לסדר כמה אשרות כניסה ולהעניק אזרחות ל... ולא להסתפק בצפייה ב מצלמה בסנג'ר
יום טוף לחברי השרים......אצלי אין מעטפות
משרד הפנים במדינת ישראל הוא אחד ממשרדי הממשלה האחראי בין היתר על השלטון המקומי, נושא האזרחות והתושבות, הנפקת תעודות זהות, הוצאת אשרות כניסה ושהיה בארץ (ויזה), כמו כן אחראי משרד הפנים על כל נושא הרישומים האישיים בארץ. באחריות שר הפנים - טינג.

בוקר אור ../images/Emo42.gif

תגיד, בתור שר הפנים, אתה מסדר לנו נישואים-גירושים אזרחיים במדינה הזו?

tintong

New member
אני מסדר לכם..

אשרות יציאה... בלי יכולת חזרה ! יאלה להעיף את הגרושים הצעירים מהמדינה.. ./tapuzforum/images/emo3.gif עכשיו תבחרו לאן /tapuzforum/images/emo152.gif

tintong

New member
בא לך

לעשות שלום עם... או שאתה בענייני נפט /tapuzforum/images/emo152.gif

tintong

New member
כאדם אני

עומד מאחורי כל הצהרה של ! כשר פנים... תלוי כמה פפילונוס תשימו במעטפות /tapuzforum/images/emo3.gif

Mika Rali

New member
בטח שר הפנים

יא מושחת כבר מנסה לסדר לג'מבו שלך אשרות כניסה ושהייה
יא באבא....

tintong

New member
את

סידרתי לך מקום ליד החלון במחלקת עסקים ../tapuzforum/images/emo6.gif /tapuzforum/images/emo25.gif המעטפות בדרך €€€

Mika Rali

New member
אוי אלוהים!!!

שכונת חיים בדרך אליי
ג'יחרי א-ת
מאמיש תקשיב הצוואה שלי בכספת ליד היהלומים... טוב? אני עולה עכשיו על מפלצת... אלוהים יעזור לי! עדכונים מאוחר יותר אתה הולך להיקרע מצחוק היום...

בוקר אור!../images/Emo140.gif

מקווה שאף אחד עוד לא תפס לי את נישת שרת ימי ההולדת. (מה, כמו רוחמה! : ) דבר ראשון, אני צריכה מלא סגנים (יש הרבה עבודה!)
(זה זמן טוב להתקווה?)

שרשירית

New member
בוקר מצויין ../images/Emo13.gif

בתור שרה בלי תיק, אני נשארת בתאילנד ועושה את מה שאני יודעת לעשות הכי טוב.... לא לעשות כלום
אז הבוקר התחיל מצויין, בוקר מתוק ויש לי תחושה שהוא גם יסתיים הכי טוב שיש.

אני נשארת בתפקיד הד"ר:נא לקבוע עם המזכיר..

כן כן המזכיר שלי! (מה אני חייבת מזכירה???זיבי.) שרשר - היום את ראשונה ממי.
אח"כ כל השרים עם התיקים (כל אחד תיק יותר מהשני....יא וואראדי! פרוזק כבר אמרתי???)

בוקר מקסים../images/Emo42.gif

בתור שרת התיירות אני מעוניינת להציע מחירים לאליפות באירופה... או סתם לחופשות בבתי מלון בארץ.... אז מי שרוצה ומעוניין או פשוט חייב חופשה יכול להשאיר לי פרטים במסר..... יום טוב לעולם

tintong

New member
רגע ע ע ע

בתור שר הפנים ...... אפשר להתחיל עם שרת התיירות
נעשה חופשה אליפות

למעלה