בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo96.gif

קל יותר לחזור לעבודה או להיות בחופש עם הילדים???... אני לא הייתי מתנגד לעוד כמה ימים טובים של חופש, למרות שבעבודה קל יותר
שבוע טוב

Rtitan

New member
../images/Emo42.gif...

כן... הילדים זו רמת חיים אחרת...
עד אתמול הם היו כאן ואני כבר שוב מתגעגע...

suzana9

New member
בוקר טוב - שמעתם את הגשם?../images/Emo183.gif

חוזרים לשגרה השבוע, לי זה לא קל, מקווה שיהיו כמה שוברי שגרה השבוע (רמז לכל הנוגעים בדבר...). אז שיהיה שבוע טוב אגב מתי יוצא ל"ג בעומר? יש חופש? ....מצפה לזה. ווינסי....אחלה....

א פרסקי

New member
בוקר טוב חברים

חוזרים לעבודה אחרי שבוע של עבודה קשה נגמרו השיפוצים נגמרו הכוחות - כנראה חולה היום חוזרים לשיגרה אז שבוע טוב לכולם עד לג' בעומר

לילי301

New member
בוקר מקסים...../images/Emo140.gif

מתחילים שבוע חדש בפיהוק רחב, כבר מחכה לחופש הבא, שבוע נפלא לכולם

Mika Rali

New member
../images/Emo199.gif בוקר אור

עדיף שהם בגן... גאאאאאאאאאד היה קשה לנסות לעבוד ולהיות צוות בידור. אני רוצה לישון... קמתי בשעה לא חוקית המממ הממממ למי שאשם! איפה פותרות החלומות? חלמתי על התרסקות של מסוקים והמון שריפות בעיקר מלחמה ואני הייתי בצבא התגייסתי אלוהים יודע למה... יאללה תרגמו לי, זה היה ריאלי מידי ומפחיד. שיהיה יום מקסים לכולם.

Mika Rali

New member
האמת יש מצב

שהיא קונפה שזה משהו
מאמי אני מתגעגעת היה כיף להגיד את אותם המשפטים ביחד...
יש לך דייט איתי עם הרולרס המממממ

tintong

New member
בוקר אור ../images/Emo142.gif

לכולםם.. התעוררתי עכשיו
שותה לי
עם חתיכת
.....וכבר יוצא....ולוקח את הילדה המקסימה שלי ל פארק הגדול להופעות של ערוץ הילדים וכוכבי האי. (חופשש היום) שבוע טוב ....לכולם ! ואין יותר מאושר ממני לדעת,לשמוע ...שדברים מתחילים להסתדר הן אצלי והן אצל חבריי..

opi236

New member
בוקר מעייף, אני מתה לישון../images/Emo1.gif

לא הייתי דקה בבית. כל החג טיילתי עם הילדים וחרשנו את הצפון
היה כיף ומעייף והיום חזרתי לעבודה , אוף

kleo patra

New member
יותר קל בעבודה

אני אוהבת להגיע הביתה ב 5-6 אח"צ- יש לי יותר סבלנות מרץ וכח אליהם. אחרי 11 ימי חופש- כיף לשבת פה במשרד.

שרשירית

New member
איזה בוקר, איזו עייפות

היה שבוע כייפי בבית עם הקטנצ'יק אבל גם מתיש. תמיד מעדיפה להיות בבית ולהסתובב
מאשר להיות בעבודה. הבוקר קמתי קצת רגשנית
- מתגעגעת בטירוף למתוקי הקטן שלי
ומחכה כבר לאסוף אותו מהגן. אמא כבר הספיקה לקנות לו על הבוקר כדור
מתנה.

בוקר טוב! לוקחת עוד חופש בלי לחשוב בכלל!

נכון שלא קל להיות צמודים על הקטנים - אבל סה"כ - היה לי נפלא היו כמה רגעי משבר פה ושם - אלב זה מתגמד לעומת העונג! באמת עונג... לבלות יחד - לטייל ולבלות....לבד ועם חברים. לנוח צהריים יחד - לקום הפוכות ולהתחבק במיטה עד שמתעוררים - לשתות שוקו אחה"צ אחרי המנוחה ולראות איזה סרט חמוד בטלויזיזה יחד...
די בעעעעעעעעעעעעעעכס לי לחזור לעבודה אבל .....נשנס מותניים ונעשה פרצוף פוקר .....וצ'יק צ'ק (כנראה) ניכנס לתלם.... או שלא....?....
שגרה שמחה לכולם חברים יקרים! אוטוטו יום העצמאות...

opi236

New member
נעה - גם אני מרגישה כמוך ../images/Emo140.gif

אני נהנית מאוד עם הילדים המקסימים והטובים שלי ולכן אני מטיילת איתם מגיל 0 כולל לינה בשטח והם בסך הכל בני 4 ו 7 לא מחליפה את החופשות איתם בעד שום הון שבעולם ולרגע לא התגעגעתי לעבודה

tintong

New member
אזה כותרת דפקת ../images/Emo6.gif

הבדל שמיים וארץ נעה-לנוח צהריים יחד - לקום הפוכות ולהתחבק במיטה עד שמתעוררים - לשתות שוקו אחה"צ אחרי המנוחה ולראות איזה סרט חמוד בטלויזיזה יחד... opi236 - אני מטיילת איתם מגיל 0 כולל לינה בשטח והם בסך הכל בני 4 ו 7 אני
אני מבין שאת מרגישה בעססססס לחזור לעבודה האמת ההודעה לא בשבילך , היא נכתבה ונשלחה כמחט סינית ל...... (למרות הבדלי הגילאים)איך כתבת 0
הודעה זו נכתבה משעמום של צוהוריים

למעלה