בוקר טוב

LadyWolf

New member
בוקר טוב ../images/Emo96.gif

מה שלומכם הבוקר? מי נתקע אתמול ברכבת? למי יש מועד ב'? או ג'?

EladLR

New member
בוקר טוב

שלומנו מצויין. מה קרה ברכבת שהיינו צריכים להתקע?

../images/Emo119.gif צהריים טובים...

שלומי מצויין..
לא נתקעתי אתמול ברכבת, אבל נתקעתי בפקקים של החג. אין לי שום מועד לשומדבר...אבל אם זה נחשב הבאתי חומר למישהו מהכיתה שלי- שכן יש לו.

amitk80

New member
זה ממש גועל נפש מה שהולך

אנחנו מתנהגים כמו מדינת עולם שלישי. מה לא חוזים את זה? כל פעם המצב הוא ככה ולא לומדים מהטעויות האלו. פשוט גועל נפש. להגיש תביעה! חבר'ה רק שתדעו משהו מעניין, ברציף מספר 3 נראה לי בתחנת תל אביב ארלוזרוב יושב לו מנכ"ל הרכבת. זה הזמן להציף אותו במכתבים ותלונות על המחדלים שהולכים אצלו בחברה. לדעתי הפתרון היחידי שלא מיישמים אותו הוא הגדלת צי הקרונות. צריך לייבא יותר קרונות כי כמות הנוסעים הולכת וגדלה. בד בבד להוריד את המחירים כדי שאנשים יוכלו לנסוע בתחבורה ציבורית בשקט. ועוד שלא נדבר על איחורים. עמית

צהריים טובים :)

שלומי הבוקר היה מצויין! בעיקר כי קיבלתי חבילה מחברה מארה"ב שמאוד ציפיתי לה ובתוכה היא הפתיעה אותי ושמה גם חתימה של השחקן האהוב עליי שהיא פגשה החודש בניו יורק! ^_^

זאקרי קווינטו

(Zachary Quinto) חוץ מזה כמובן היא שלחה לי עוד דברים. אז היה לי בוקר כייפי שכזה :)

../images/Emo45.gif ואני חשבתי סלב!

<סתם... אולי אני פשוט לא מכירה את השם.. אבל כל עוד את מרוצה- מגניב
>

יוקאס

New member
יום ראשון לדיאטה שבין החגים...

ואכלתי עכשיו יותר מדי (שאריות מהחג שהיו יכולים להרכיב ארוחת חג בעצמם)... בשבילי זה לילה טוב, אני הולכת לישון - אומרים ששינה שורפת קלוריות אז אני הוכלת לעשות ניסוי מדעי קטן ולבדוק את זה...

למעלה