בוקר טוב

שחR

New member
בוקר טוב

טוב נו אני ער מזמן... זה התחיל ככה הבנות קפצו עלי, , הורידו לי את השמיכה, "אבא יגמר הג'חנון...." כן כן כל שבת בבוקר כשהן כאן
, אני הולך לקנות מאיזה ישוב סמוך ג'חנונים חמים עם רסק וביצה..מסורת כזו. מי שמגיע אחרי 10:30 יכול לחפשששש, יגמר. אויי אני כל כל אוהב את הימים שהן איתי, מתמלא אושר מהמקסימות האלה. נו טוב, כל מה שעניין אותםן בשיחת ארוחת הבוקר, איזה זה שמרינה עברה לגמר, היא לא הטעם שלהן חחחה. "אפילו אליסה יותר שווה ממנה" . שיחות של בוקר ברומו של עולם הא חחה, יום טוב פורום ! שחR

שחR

New member
עכשיו באים ?

יאללה תאספי את החברה ותגיעו לארקה בנמל ת"א. שם על הדק , יש מוסיקה ברזילאית כיפית אל מול הים. אני התאומות והקוקר נהיה שם. מגיעה ?

שחR

New member
יש פה ../images/Emo45.gif הזמנה לכולם אם זה לא ברור ../images/Emo218.gif

היה לי סופ"ש קשה מאוד

אוכל, שינה והרבה פעילות גופנית מבורכת. קשה... קשה.... (אל תגלו לו אבל כבר המון המון המון המון המון זמן לא היה לי כל כך כיף
)

aviavram

New member
היה לי סוף שבוע קסום במיוחד בשישי בערב

היתי מוכן להמשיך אותו עד 120 אבל החחיים יותר חזקים אז נוחתים לשבוע חדש עם כל הקשיים לא נורא יהיה סוף שבוע חדש מתי שהוא בלי האחת ועם השניה ואולי השלישית רסקיו מרגיעה ?

קודם כל כן. רסקיו מרגיע

לגבי האחת - אני מקווה שהיא תגיע מהר ותגרום לך לאושר גדול. סוף שבוע חדש מגיע בדיוק בעוד 6 ימים. תחזיק מעמד

aviavram

New member
רסקיני כי רוסקתי

האם הויתור שויתרתי יביא לאושר? אני מסופק אולי לצד השני וגם בזה אני מסופק אז למה לוותר לכל הרוחות טבע האדם במלחמות וכל השאר כדברי אפרסקי מוזר והוא צודק הגבר אבל ימים יגידו אם אכן טעיתי רק מי יהיה שם כדי לאשר ?

למעלה