בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo96.gif

אני כועס
בעצם, במחשבה שניה אין לי כל-כך על מה לכעוס - פשוט כי 'זה מה יש' ושום דבר כבר לא יוכל להפתיע שבת שלום תבלו

../images/Emo135.gifבוקר טוב ויום נפלא

שבת, רק קולות הציפורים בחוץ (טוב והתרנגול...), הקטנה שלי עדיין ישנה, אני עם כוס קפה תייכף יוצאת לשבת בחוץ עם המוספים של שבת. ווינסי, מה קרה? אתה מדאיג אותי? אתה כועס?.......טוב צפה פגיעה.

א פרסקי

New member
בוקר טוב ../images/Emo21.gif../images/Emo48.gif../images/Emo83.gif../images/Emo78.gif../images/Emo209.gif

נוסע למשפחה ..... הולכים לשבת ולאכול המוןןןןןןן נו טוב מיום א דיאטה

שרשירית

New member
הדבר היחידי שמוכנה לשרוף זה סטייק על המנגל

חוצמזה, לא חבל ככה לשרוף אוכל טוב במיוחד כשהאפרסקי יכול להרשות לעצמו.

גם לטעמי...

אבל מה כ'פת לכן אני רוצה "לעזור" לו לשרוף את זה..נו בנות!!!!! הן לא מבינות כלוםםםםםםםםםםםםםםםםם.

א פרסקי

New member
אז חזרתי ואני מזמין את האחות הרחמניה

לטפל בי לאחר כל האוכל אני כבר לא מרגיש טוב עם כל האוכל

ויינס../images/Emo24.gif

מי הצליח (הצליחה?) להכעיס אותך על הבוקר?
מקווה שלמרות הבוקר הכעוס יעבור עליך יומוצלח

love u11

New member
בוקר נפלא לכם

ו...3...4 ולעבודה. לא שבת היום נחים, לא? לא יש לי המון ענינים לעשות אז אני חצי חצי, כשארה את התוצאות היה לי טוב בוקר טוב

NoaModiin

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

גם כשברור ש "זה מה יש" עדיין קשה להימנע מלכעוס... זו רק דרך להרגיע את עצמנו ולנסות לקבל משהו שאנחנו ממש, אבל ממש, לא מקבלים אותו. שבת מהנה לכולם

rrredshay

New member
בוקר מצויין../images/Emo42.gif

אחלה לקום בבוקר כששתי זאטוטים קופצים לך על הראש.... אח שלי, לא יודע על מה אתה כועס, אבל צא מזה, לא שווה לבזבז שבת יפה כזו על כעס!!!(כמובן, הפסד בדרבי זו כן סיבה... אבל זה בטח לא המקרה..) אחלה שבת לכוווולם

בוקר טוב-המשך

אני במימדיון עושה חיים לפעמים "זה מה יש" זה הכי טוב שיתכן "למה לי לקחת ללב..." תבלו

אני 27

New member
בוקר אור ....

( או שכבר צהרים ....) התעוררתי לטלפון מכעיס במיוחד .... ( תנחשו ממי ....) הרגיז ... עבר ... לא נותן לזה להרוס לי את הבוקר ..... שיהיה אחלה יום .... ווינס .... דפדף ... יום שבת היום , תהנה , חבל על הכעס ...

למעלה