מממממממממממממממממ
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 12/7/07 #46 ../images/Emo123.gif את לא יכולה לחזור בך כבר התכוננתי למאורע הגדול ואל תפחדי מהתורכים - אני אהיה מאחורייך
../images/Emo123.gif את לא יכולה לחזור בך כבר התכוננתי למאורע הגדול ואל תפחדי מהתורכים - אני אהיה מאחורייך
R rrredshay New member 12/7/07 #19 סחטיין... פולניה אחת, ושכחת את החברים.... לא לוקח אותך לוורשה חודש הבא, אני פוחד לחשוב מה יקרה...
R rrredshay New member 12/7/07 #24 אבל אני הולך לפגוש רק את אגניישרקה וגרז'נה טוב נו, גם את אשיה וקשיה ו....
B Bubble Girl 27 New member 12/7/07 #25 נשמתי בוורשה רק תצעק מהחלון זושה, טולה, בג'יג'ינה ותראה עדר של נשים רצות לכיוון שלך...
R ramoni1 New member 12/7/07 #32 ../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif אני מת ליראות את הנחש....
../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif אני מת ליראות את הנחש....
R rrredshay New member 12/7/07 #29 מאמי, חייתי שם שלוש שנים.... לא מצאתי שום בג'יגינה.. את כולן הם שלחו לפה.. אגב הפעם האחרונה שעדר נשים רדף אחרי, ניסיתי לברוח ואחרי שתפסו אותי שאלו "איפה רמוני"
מאמי, חייתי שם שלוש שנים.... לא מצאתי שום בג'יגינה.. את כולן הם שלחו לפה.. אגב הפעם האחרונה שעדר נשים רדף אחרי, ניסיתי לברוח ואחרי שתפסו אותי שאלו "איפה רמוני"