בוקר טוב

מיק41

New member
בוקר טוב../images/Emo96.gif../images/Emo121.gif

ערה כבר מזמן....(יש ילדים לקחת לבי"ס) אבל רק עכשיו התפניתי לכתוב. קודם כל נהניתי מאד אתמול בחברתכם... טלי ועדנה כל הכבוד שבאתם במזג אויר כזה. טלי אני רואה שאת כבר ערה..... מתי הגעת הביתה?? חייבת רק לציין דבר קטן.... אתמול ראיתי את הפלייר.... לדעתי הוא כתוב יפה, לגבי התמונה לי אין בעייה איתה לדעתי משרת את המטרה. פשושית, אני שמחה לראות שאת איתנו.... שיהיה לכולם יום נפלא מיכל

em0854

New member
בוקר טוב../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif

גם אני ערה כבר מזמן, כאמור ההסעות אינן תלויות בגיל ולכן הסעתי את הבת עד לתחנת האוטובוס שיקח אותה לאוניברסיטה. ואחר כך צרפתי לכך קצת סידורים. היה כיף אתמול להפגש עם טלי שגב ומיכל X2 כיף שנמשך בנסיעה ברכבת עם טלי לצפון. מקווה שיתקיימו עוד מפגשים שכאלו. לגבי הפלייר ראיתי במה מדובר, ולדעתי הכי חשוב זה להפריד את העיקר מהטפל. אני שותפה בשני פורומים וירטואלים אחד מקצועי והשני הפורום הנוכחי. ולדעתי העיקר הוא מה התרומה האישית של הפורום לגבי, איזו תועלת אני מפיקה ממנו. ולא כיצד נראה הפלייר שמפרסם אותו במוקדים שמיועדים לכלל הציבור, יהודים דתיים וחילוניים ובני דתות אחרות. ולגבי המקום שתופס הפורום בחיי ואחרים כבר דובר רבות... עדנה

צהריים טובים../images/Emo182.gif../images/Emo121.gifוקצת ../images/Emo42.gif...

מצטרפת לנאמר בקשר לפלייר, שראיתי אותו אתמול במפגש... היה כייף להפגש, נהניתי בחברתכם ומצפה למפגשים הבאים..... טלי ועדנה, באמת שמסירה בפניכן את הכובע (כובע צמר אדום עם פונפון, בשל מזג האוויר
) על ההגעה למפגש מהמרחקים.... הבוקר, הכנתי לי דייסה מתוקה ומחממת שמאוד התאימה לגשם והרוחות שהיו בחוץ, מקווה שזו לא היתה "שירת הברבור" של החורף......

em0854

New member
דייסה

ניראה ימי ימי. אם אני הייתי אוכלת דיסה הייתי ניראת כמו פילפלה. בתיאבון אשמח להיפגש ביום פחות סוער. עדנה

מחר קולונוסקופיה בסוף אני אסע עם בתי הבכורה

באוטובוס לתל אביב ומשם לבת-ים שם תיערך הבדיקה ובתי הקטנה שנוהגת באוטו שלנו תבוא לאסוף אותנו לאחר ביצוע הבדיקה היום אין דיסה יש רק נוזלים.

אשד יקרה ../images/Emo24.gif

מקווה שהבדיקה תעבור מהר והתשובות מהבדיקה יהיו טובות . בהצלחה . טלי

../images/Emo249.gifמחזיקה אצבעות שהבדיקה שתעבור בקלות

ובאמת העיקר שהתוצאה תראה שהכל תקין.... שמעתי שההכנה לבדיקה הזו, הרבה יותר מעיקה מהבדיקה עצמה... שיהייה בהצלחה!!

ראשית תודה על האיחולים. שנית ההכנה כיום שונתה

שותים שתיי כוסות של מים עם אבקה בטעם תפוז במרווח של שמונה שעות בניהם, שותיםליטר וחצי מים לאחר כל כוס תוך 4 שעות משתיית התמיסה.ורצים לשרותים בכל פעם כשצריך. הרבה יותר טוב מהחומר שנאלצתי לשתות בבדיקה הקודמת לפני שנתיים וחצי שהיה לה ריח של ביוב. אל תמנעו מהבדיקה אפשר לעבור אותה בקלי קלות.

את אמיצה.... מקווה שאת כבר אחרי הכל

ושהכל עבר בשלום, (עושים את זה בהרדמה נכון?) שמחה לשמוע על השיפור בהכנה לבדיקה... אני מקווה שעד שאני אגיע ל"גיל שצריך להתחיל" עם הבדיקה הזו, שימצאו גם דרך אחרת לעשות אותה ולא בצורה פולשנית כפי שנעשה היום - מפחיד רק לחשוב על זה

em0854

New member
דייסה

אצלי כל טעימה , נדבקת לכרסה. (משלשון כרס) ואם שבוע אני לא עושה התעמלות אני נראת כמו בטטה.

em0854

New member
נו אז אולי מרשם

למרות שהחלטתי לפצוח בדיאטה , אולי מרשם לבת הקטנה שיכולה לאכול הכל ולא משמינה גרם. עדנה

מממ...מרשם, אני לא יכולה לתת כי אין לי הרשאה

כרופאה מוסמכת, אבל מתכון, אתן לך בשמחה
למנה אחת: לשים בסיר קטן 3 כפות של שיבולת שועל (אני משתמשת באדמה או הרדוף - לא בישול מהיר) לכסות בחלב, או חצי חלב חצי מים ולהביא לרתיחה. להוסיף: קינמון, טיפה ציפורן, סוכר (אני בד"כ לא מוסיפה סוכר, אלא שמה סילאן או מולסה), אפשר גם וניל, או סוכר וניל, קוביה קטנה של חמאה (לא חובה!) לבשל על אש קטנה עד הסמיכות הרצוייה ולזלול... לאחר שהדייסה מוכנה אפשר להוסיף לה פירות (תותים/בננה/חמוציות/צימוקים) ואז, זו מנה עשירה ומשביעה סופ"ש נעים

בכל בוקר אני מכינה דייסת קווקר

ההבדל הוא שאני מרתיחה מים מוסיפה קווקר סוכר צמוקים חמוציות אבקת קינמון חלב ומבשלת על אש קטנה עד שהיא סמיכה. 4 כוסות נוזלים,אחד וחצי כוסות קווקר 5 כפיות סוכר, כפית קינמון וכל היתר לפי החשק. צריך להזהר שהדייסה לא תגלוש. בתאבון

למעלה