בוקר טוב
לכולם!!!!!

keren1

New member
בוקר טוב ../images/Emo96.gif לכולם!!!!!

אצלנו האורחים הלכו וישנו יותר טוב מהלילה הקודם. אבל זאת לא חוכמה בהתחשב שבלילה הקודם בקושי ישנו.... טל אני מאד שמחה לשמוע על רוני ועומר. איזה כייף לשמוע שהן מתקדמות. פתאום בבת אחת הם מתחילים להתקשקש. יום טוב
קרן

ענתינה

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo96.gif../images/Emo96.gifדחוף!!!!!!

הי לכום,לילה קשה עבר עלי, רז שכל השבוע שעבר לא ישן שעה רצוף דוקא ישן מצוין ורצוף כל הלילה אבלללללללל עידן החליט למלא את החסר ולהתעורר כל שעתיים ןבשעה ארבע פשוט לקום!!! לא עזר לי כלום לא בקבוק, לא חושך ,לא איומים ,לא תחינות(אמא עייפההההה) כלום.הוא פשוט ישב בלול ושיחק .אני רוצה לישון!!!!! שיהיה לכולנו יום מקסים!

טל של 4

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif איזה יום יפה....

אני במשרד לכמה שעות (לטפל בכמה שרוכים.....) אז קדימה תפעילו אותי ותשאלו הרבה שאלות.....חחח התגעגעתי כל כך לאון ליין ...אין לכן מושג
לכולם..... ויום נעים ושקט..........

קרנושה

New member
אני פה, התאמינו?

בטירוף של משמרות עוברים עלי הימים האלה......לפני 45 דקות חזרתי ממשמרת לילה-כמו כן עבדתי גם בוקר אתמול ולכן לא נגעתי במחשב אתמול.. גם שלשום לא הייתי-מסיבות אישיות... אני פה מישהי/ו רוצה לעדכן אותי? יש לי חדשות טובות......שניה חייבת בהודעה חדשה לספר אותם!

nonana

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

אז אני רוצה קפה. ואיזה כייף עשינו את הדיל של גלישה חופשית- יש עכשיו אפשר 24 שעות.

rotrot

New member
בוקר טוב, בוקר אור ../images/Emo25.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

שיו ישנתי ממש מלא אתמול (בשעה 22:00 כבר הייתי במצב מאוזן .. חורפת..), השלמתי שעות שינה ועכשיו אני עירנית לחלוטין...... קרנושה אני עדיין מחכה להודעה המשמחת שלך. מה קורה עם ההכנות למפגש - אולי נתחיל להזיז עניינים???

*שיר

New member
../images/Emo42.gif בוקר חורפי-שרבי נהדר לכולם!

איזה חום ויובש בחוץ!!
מי בא לים?

למעלה