בוקר טוב.....

אדמדם

New member
בוקר טוב......./images/Emo9.gif

בדיחה ששמעתי זה עתה: בעל ואישה שחיו בכפר הלכו יום אחד לתצוגת שוורים. האישה רואה שור שעליו תלוי שלט - ´שור זה הזדווג השנה 50 פעם!´ "50 פעם", היא אומרת לבעלה, "היית יכול ללמוד ממנו משהו!" הם ממשיכים להסתובב בתצוגה ורואים שור אחד שעליו שלט - ´שור זה הזדווג השנה 100 פעם!´ "זה כבר יוצא כמעט פעמיים בשבוע", אומרת האישה בקנאה, "היית יכול ללמוד מזה משהו." הם ממשיכים להסתובב ונתקלים בשור ענקי שעליו שלט - ´שור זה הזדווג 365 פעם השנה!´ "לא יאמן, זה יוצא זיון כל יום", אומרת האישה, "הייתי מאוד רוצה שתלמד ממנו." "בסדר", אומר הבעל בעצבים, "עכשיו תשאלי אותו אם הוא עשה זאת כל פעם עם אותה הפרה..." יום מקסים לכולם....

י פ ע ת

New member
כלניות...כלניות אדמדמות יפיפיות

חחחחחחח סתם סתם.... ארזתי את הספרים שלי...לא יכולה לכתוב בדיחות <ניצלתם!>

אדמדם

New member
כלניות אחותך... חחח

עאלק ארזתי את הספרים.. תגידי... (בדיקה בטחונית): ארזת לבד?? נתנו לך משו להעביר??

yafit75

New member
חחחחחחח אדמדם,,,, סוף סוף צחקתי

קצת על הבוקר,,, אחרי שהוא התחיל בצורה מחרידה!!!!

אדמדם

New member
אממ....

עזבי את הפרה היא שינתה ת´לוק מזמן (ועדיין , פרה זו פרה חחח) (בפרנציפ לא קניתי בטעם דגנים חחחח חכי, ייקח לי שנה לכבד את כולם מהשתיים שכבר נמצאות אצלי..)

sahr12

New member
תהיו רציניים כבר!!!!!זה לא מצחיק...

למה כורדי פותח תבמבה עוד במכולת???????? כי כתוב......"פתח כאן"....חחחחחחחחחחחחחח אשה שבעלה נפטר בוכה על הקבר במשך כמה שעות, לאחר מכן הולכת לקיוסק של אבו לקנות שתיה, שואל אותה המוכר: "בכית?" אומרת האישה "כן" שואל המוכר: "בכית?" האישה: "אני אומרת לך שכן, אתה לא רואה?" המוכר: "גברתי, יש כאן הרבה אנשים, בכית או בקבוק" מה עושות אתיופיות ביום כיפור? צמות.....חחחחחחחחחחח

sahr12

New member
עובדה שאת רוח זה הצחיק....

(אם תמשיכי עם הפרנציפים את תגיעי רחוק)...חחחחחח

נשית~37

New member
אהההה

אני רואה שגם את אדמדם זה הצחיק טוב, יש לי טרמפ לאלנבי...צ´או

אדמדם

New member
שמת לב...

שאת עושה הרבה רעש היום???? תתכונני עוד 75 יום לסוף רבעון חחחח

אדמדם

New member
בפרנציפ ...

צוחק.. חחחחחחחחחחחח חחחחחח חחחחח בחוארר בחווטאטווןחי (מרוב צחוק נחנק מהנישנושים האלה ) גמ´לי יש ובלי פרנציפים הא? בחור פונה לחברה שלו ואומר: " שמעתי שאני מנגן כינור שני אצלך!?" עונה לו הבחורה: " עם נגינה כמו שלך, תגיד תודה שאתה עדיין בתזמורת..." צייר אחד צייר דוגמנית עירום בסטודיו שבביתו, כאשר סיים לצייר הוא הציע לה לשתות כוס קפה. הדוגמנית נענתה, היא לבשה חלוק והלכה אחריו למטבח. כעבור זמן מה נשמע רעש של המנעול בדלת הראשית, הצייר אמר לדוגמנית בהיסטריה: "זו אישתי, מהר תתפשטי..." ילד ערבי מגיע לפסיכולוג. הפסיכולוג שואל אותו: "ספר לי, מה הבעיה?" משיב לו הילד: "אני מבית הרוס..." (כבר רואה כמה כלניות בדרכן אליי....)

sahr12

New member
חחחחחחחחח.....הזכרת לי....

את החייל הפלשתיני שנכנס לקב"ן ורוצה להשתחרר..... על מה????????שואל הקב"ן.... לא רוצה להתאבד!!!!!!!חחחחחחח....

אדמדם

New member
עשית אותי מזכיר???

מתנחל קיצוני אחד נפגע בפיגוע ירי ושוכב גוסס בבית חולים. המתנחל מבקש בקשה אחרונה מהרופאים: "תביאו לי קוראן, אני רוצה להתאסלם!" הרופאים שואלים בפליאה רבה: "למה את רוצה להתאסלם לפני המוות?" עונה להם המתנחל: "כדי שעוד ערבי ימות..." ועוד אחד שלא קשור.. שוטר תנועה נפטר, עלה לשמיים וניצב מול הבורא. אלוהים אמר לו: "כמות המעשים הטובים והרעים שלך שווים ואתה רשאי לבחור את הדרך לגן עדן או לגהנום." השוטר שאל: "אפשר להישאר בצומת?"

sahr12

New member
חחחחחחחח.......אפרופו מתנחלים..

אחד יושב במרפסת.....רואה שניים בגינה יושבים ומאוננים..... מחייג למשטרה ומודיע.... "יש פה שני אנשי ימין קיצוניים שיושבים ומאוננים" מגיעה המשטרה ....עוצרים תאנשים....ניגש הפקד ושואל... תגיד???? איך ידעת שאלו אנשי ימין????? בחייך,אם הם היו אנשי שמאל הם היו מזיינים אחד את השני בתחת.....חחחחחח

למעלה