בוקר טוב

KingofSnow

New member
בוקר טוב ../images/Emo79.gif

ק ר ס !!!!! אל תנסה לחמשר זה בזבוז אבדת כישרון וריכוז וזה יותר גרוע כי כבר שבוע בלי קילער אתה בעצם... ווווווווזזזזזזזזזזזזזזזז !!!!!!!!

קרס.

New member
ראית אותי מחמשר באיזה מקום?

בלי קילער אני משול לגבר מת מהלך...

KingofSnow

New member
מי בכלל פנה אליך?

אני כתבתי ל"ק ר ס" ולא ל"קרס." , אז מה אתה נדחף?... יחסית אליך מצבו עוד טוב.

אני לא זוכר...../images/Emo5.gif

אבל אוורון(לא אווירון) דוד יהיה גם יהיה,רק בלילה שהשמים יורדים...

זהר שחר

New member
לא, כי הטבריינים האינדיאנים ידועים

באהבת הדגים שלהם, אבל עד היום הם מתחבטים בדילמה הנוראית שצריך גם להרוג אותם...הם בכלל טיפוסים מאוד הומאניים...פעם צילמו במצלמה ניסתרת מוכר באחד הבסטות בשוק שם, משתין באופן קבוע מתחת לדוכן הדגים...להרגשת הביתיות...אח'כ הוא האשים את העיריה שלא התקינו בתי שימוש...מי צריך את הגשש, החיים הם הסרט הכי מרתק !...

זהר שחר

New member
ב'אנה, שחר, אתה ממש זקן אם אתה

מדקלם אותם ככה...זכות גדולה היתה לראות אותם !

שששש.... אל תגלה לאף אחד....../images/Emo6.gif

אתה זוכר שפעם היו תקליטים?
אז היה לנו בכיתה פטיפון כזה ישן מאפן,והבנו קצת תקליטים מהבית,אחד מהם היה זה עם הקפיטריה בטבריה,אני לא זוכר את שמו,כמו כן היו לנו תקליטים של ניל סדקה שלדעתי הוציא תקליט אחד,אלטון ג'ון "ילו בריק רוד" חתיכת היסטוריה,אני מדבר על שנת 75'-76'. עוד אחד גדול,מכתבים למערכת. "עורך יקר(לקרס),יש לי פצע במצח רוצה חצי..." "היי הג'יפ היי הג'יפ איזה לילה מסביב,קח ימינה קח קצת שמאלה,מזמן לא בעלתי איזו קטינה..." "בדרך לאו.קיי.גורל פרש בודד קרע נפל,הוא לא ידע, שאיש אפור חזר לפתע מהכפור,עבור...סינמה סינמה תנו לי רק סינימה..."

זהר שחר

New member
טוב ! טוב... ../images/Emo6.gif

אבל אני עוד לא הבנתי איך קוראים לצ'ופצ'יקו של המעפן ? !...איזה נאיביות , ופשטות ! שואלים לפעמים מה ישראלי מקורי, אז לך תתרגם את זה לאנגלית... how do you call the upper top of the nozzle edge of the kattle ?

זהר שחר

New member
../images/Emo5.gifלא ללחוץ פעמיים על שלח !

לא ללחוץ פעמיים על שלח ! לא ללחוץ פעמיים על שלח ! לא ללחוץ פעמיים על שלח ! לא ללחוץ פעמיים על שלח ! לא ללחוץ פעמיים על שלח ! לא ללחוץ פעמיים על שלח ! זה כמו העונשים שקיבלנו בכיתה ד'...אז לא היה קופי פאיסט ! איזה עכזריות ! לא אסתכל בתאווה על התחת של המורה לביולוגיה ! לא אסתכל בתאווה על התחת של המורה לביולוגיה ! לא אסתכל בתאווה על התחת של המורה לביולוגיה לא אסתכל בתאווה על התחת של המורה לביולוגיה ! לא אסתכל בתאווה על התחת של המורה לביולוגיה !

למעלה