בוקר טוב איפה אני עושה ביטוח ל GS וכמה זה צריך לעלות ?
A Asterix New member 9/9/01 #1 בוקר טוב ../images/Emo72.gif איפה אני עושה ביטוח ל GS וכמה זה צריך לעלות ?
G guysha New member 9/9/01 #2 נו בחייאת.. עוד לא התקשרת אלי??? מה אמרו בבדיקה? מה קורה? קנית כבר??? יש סגירה של העיסקה? יש פתיחה של 5 אצבעות ???
נו בחייאת.. עוד לא התקשרת אלי??? מה אמרו בבדיקה? מה קורה? קנית כבר??? יש סגירה של העיסקה? יש פתיחה של 5 אצבעות ???
A Asterix New member 9/9/01 #4 יש פתיחה מחר אומרים מזל טוב, בלידה תהיה מחר ב 10:00 ואצתרף לכל הרוכים. אבל המזל"טים יהיו רק מהודעה רישמית (שתגיע מחר) אחרי ניתוח קיסרי תודה על הכל
יש פתיחה מחר אומרים מזל טוב, בלידה תהיה מחר ב 10:00 ואצתרף לכל הרוכים. אבל המזל"טים יהיו רק מהודעה רישמית (שתגיע מחר) אחרי ניתוח קיסרי תודה על הכל
K kerenn New member 9/9/01 #3 לפי הבירורים שעשיתי לפני שבוע... היחידים שעושים חובה+ מקיף הם דודי בן דוד ותמוז. סה"כ לפי החישוב שלי זה יוצא 7600 ש"ח לשנה (האופנוע שלי שנת 2000). חובה עושים גם ביטוח ישיר ועוד כמה סוכנויות שאת שמן אני כבר לא זוכרת.מקווה שעזרתי.
לפי הבירורים שעשיתי לפני שבוע... היחידים שעושים חובה+ מקיף הם דודי בן דוד ותמוז. סה"כ לפי החישוב שלי זה יוצא 7600 ש"ח לשנה (האופנוע שלי שנת 2000). חובה עושים גם ביטוח ישיר ועוד כמה סוכנויות שאת שמן אני כבר לא זוכרת.מקווה שעזרתי.