בוקר טוב יאללה עוד מבחן יוצא היום לדרך.
ה הילי פילי New member 11/6/07 #5 בוקר טוב../images/Emo70.gif גם היום קמתי מוקדם וכבר הספקתי להיות בחוץ בכל מיני סידורים מקווה שלא יהיה חם כמו אתמול, זה היה פשוט נורא,הרגשתי שאני נמסה שיהיה יום נהדר לכולם
בוקר טוב../images/Emo70.gif גם היום קמתי מוקדם וכבר הספקתי להיות בחוץ בכל מיני סידורים מקווה שלא יהיה חם כמו אתמול, זה היה פשוט נורא,הרגשתי שאני נמסה שיהיה יום נהדר לכולם
ל ליאה וזהו New member 11/6/07 #7 אני יכולה לסמן ../images/Emo127.gif על עוד מבחן שעברתי , יאללה עוד 12 לסיום!!!!!!!!! נקווה שאני לא אצטרך מועדי ב'
אני יכולה לסמן ../images/Emo127.gif על עוד מבחן שעברתי , יאללה עוד 12 לסיום!!!!!!!!! נקווה שאני לא אצטרך מועדי ב'
B b0redavid New member 12/6/07 #8 עוד |בלופ| 12 מבחנים |בלופ| ? פאק, אני הייתי מתאבד! לא שאני רומז על משהו.. הייתי! ברצינות! באנג ישירות למוח!!!
עוד |בלופ| 12 מבחנים |בלופ| ? פאק, אני הייתי מתאבד! לא שאני רומז על משהו.. הייתי! ברצינות! באנג ישירות למוח!!!
ל ליאה וזהו New member 12/6/07 #9 מה אני יכולה לעשות... אבל רק שתדע זה עוזר אחלה , ללא מאמץ אני יורדת במשקל התחלתי כבר לחזור לעצמי רק שאני לא אגמור כמו פינקי אני אוהבת את הציציקל'ה שלי!
מה אני יכולה לעשות... אבל רק שתדע זה עוזר אחלה , ללא מאמץ אני יורדת במשקל התחלתי כבר לחזור לעצמי רק שאני לא אגמור כמו פינקי אני אוהבת את הציציקל'ה שלי!