בוקר טוב הסופ"ש מתקרב בצעדי ענק!
R rotesh8 New member 4/7/07 #2 ../images/Emo4.gif אני צריך מכונת זמן... גם יד שניה זה טוב...ואין לי בעיה של קילומטראז' במסרים
E EdisonGirl New member 4/7/07 #6 זה מה שאתה חושב.. כשהחצי העליון שלך יישאר כאן והחצי התחתון ילך לבקר בחלק הפרוע של המערב הפרוע- נראה מה תחשוב אז..
זה מה שאתה חושב.. כשהחצי העליון שלך יישאר כאן והחצי התחתון ילך לבקר בחלק הפרוע של המערב הפרוע- נראה מה תחשוב אז..
R rotesh8 New member 4/7/07 #7 ../images/Emo6.gif לא נורא, לפחות זה מחוייב במציאות אצלי לא!!! אז, יש לך משהו? אבל עם טסט לשנה...
א אמיתי טויטי New member 4/7/07 #3 איזה בוקר ../images/Emo178.gif הקפצתי את גיסתי לקופ"ח כי התינוקת הקטנטנה עושה רעשים קצת לא טובים. משם הפנו אותה למיון בי"ם, אז נסענו, בדקנו ובסוף הכל בסדר (ברוך השם ). הקטנטונת כנראה סתם רצתה לעשות יום כיף עם הדוד
איזה בוקר ../images/Emo178.gif הקפצתי את גיסתי לקופ"ח כי התינוקת הקטנטנה עושה רעשים קצת לא טובים. משם הפנו אותה למיון בי"ם, אז נסענו, בדקנו ובסוף הכל בסדר (ברוך השם ). הקטנטונת כנראה סתם רצתה לעשות יום כיף עם הדוד
Purple Mushroom Member 4/7/07 #4 העיקר שכולם בריאים ../images/Emo57.gif נראה שהיתה חוויה מתקנת . וטוב שיש אחיינית . ומשפחה גדולה ואוהבת .
העיקר שכולם בריאים ../images/Emo57.gif נראה שהיתה חוויה מתקנת . וטוב שיש אחיינית . ומשפחה גדולה ואוהבת .
Purple Mushroom Member 4/7/07 #5 צהריים טובים../images/Emo42.gif ! אחר הצהריים טובים../images/Emo42.gif. גם אני מריח את הסופשבוע . קמתי לפני שעה + . זה אולי בעצם שרשור אחר הצהריים ? ?
צהריים טובים../images/Emo42.gif ! אחר הצהריים טובים../images/Emo42.gif. גם אני מריח את הסופשבוע . קמתי לפני שעה + . זה אולי בעצם שרשור אחר הצהריים ? ?