בוקר טוב Vanity Fair אני מזהירה.... זה מאד מאד יפה ועשוי לגרום תקלות בקצב הלב
A ayaliar Well-known member 4/11/03 #1 בוקר טוב../images/Emo70.gif Vanity Fair אני מזהירה.... זה מאד מאד יפה ועשוי לגרום תקלות בקצב הלב
G g a g a New member 4/11/03 #31 הולי ../images/Emo93.gif פיטר הבהבהבהבהבה WOOF |בוכה עם איה| הוא נראה מדהים בטירוף........
A ayaliar Well-known member 5/11/03 #38 טד בתמונה השניה הבחור שעם פיטר מתכנית אחרת, Queer eye for the straight guy זה לא תמונות רק של הכי גאים שיש בגלל זה את לא מזהה חלק מהאנשים
טד בתמונה השניה הבחור שעם פיטר מתכנית אחרת, Queer eye for the straight guy זה לא תמונות רק של הכי גאים שיש בגלל זה את לא מזהה חלק מהאנשים
N netaK New member 4/11/03 #6 ../images/Emo99.gif תודה איה../images/Emo70.gif בדיוק באתי לשים את זה...תודה התמונות האלה פשוט...|ריר|
../images/Emo99.gif תודה איה../images/Emo70.gif בדיוק באתי לשים את זה...תודה התמונות האלה פשוט...|ריר|
ר רינת4 New member 4/11/03 #7 אני לא צריכה להגיד- שגייל נראה שם הכי טוב, נכון??? וואו! ואני חייבת לומר שבתמונה של שלושתם(גייל, רנדי וסקוט) גם רנדי נראה מאלף לצידו של גייל. וגם תיאה נראית ממש טוב. הקיצר: הבהבהבהבהבה...
אני לא צריכה להגיד- שגייל נראה שם הכי טוב, נכון??? וואו! ואני חייבת לומר שבתמונה של שלושתם(גייל, רנדי וסקוט) גם רנדי נראה מאלף לצידו של גייל. וגם תיאה נראית ממש טוב. הקיצר: הבהבהבהבהבה...