בוקר טוב

bariska

New member
uda4e

במקרה שלי היתי אומר לא נורא עוד נכשל לקופה:/ גמלי יש שבוע הבא 3 מבחנים ספרות אנגלית ומת'...אני הולך למות:(

v o d k a

New member
תודה...

זה חולני כל הבית ספר הזה... שמחה שאני כבר לקראת הסוף פוש אחרון וזהו

Angel lips

New member
ליזקה מותק שלי!!!

שיהיה לך בהצלחה! ויש לך את מחר לחרוש על לוגרטמים זה לא קשה!!! המון הצלחה!!!

v o d k a

New member
נכון! זה מה שאני תמיד חושבת!

למי יש זמן בבוקר- אני כולי בסרט להספיק לא לאחר... ויש כאלה שיש להם ת'זמן שלהם עוד לכתוב בפורום

bariska

New member
בוקר טופ:)

ממ למרות שכבר ערב אבל ערב בוקר למי אכפת המשך יומנעים

M a r U s k A

New member
חחח כמה שאת טועה...

כל יום השכמה בשעה חמש וחצי בבוקר! (או שאולי כותבים השקמה?)

v o d k a

New member
למרות שזה השכמה...יש בזה משהו-

השקמה... לקום...
נשמע נכון
אבל לא
תיזהרו
השטן
נמצא במילה הזאת

leofur

New member
הייתה לי הים "הארה"...

אז ככה, היום אחרי ארוחת הצהריים-ערב (ככה ב6 וחצי בערך), שאגב אכלתי את אחד מסלטי הבריאות של אמא...., אז קיצר, נכנסתי לשירותים לישטוף ידיים וכשהסתכלתי על עצמי במראה, ראיתי במקום ההשתקפות שלי את ישו..., אולי זה בגלל כל העשבים המוזרים של אמא... ואולי לא... אז חשבתי לעצמי שזה בטח הרמז הראשון צריך עוד 9 אני מחכה... ומאז חשבתי כמה אפשר להרוויח מזה שאני אלוהים... כמה פירסומות אפשר לעשות... ולעשות אפילו קו אופנה, אז מי שרוצה אחרי זה אחוזים מהרווחים, תכתבו תגובה... (אני יודע שזה לא פורום שרוטים)

חה חה חה חה ח החהחהחהחהחהח

חההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההחהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה חהחהחהחחחחההההההההההההההההההההההההההההה!!!
אתה קרעת אותי!!!! אחרי היום המחורבן הזה מה שהייתי צריכה זה לצחוק!!! ואתה עשית זאת!!!!! חוצמזה... תמשיך לאכול את הסלטים... זה בטח ימריץ את תהליך עוד 9 ההוכחות... ואם אתה המשיח.. אז אולי סופסוף ירשו לאכול חזיר וזה יהיה כשר!!!חחחח....
אני רוצה אחוזים מהרווחים...!

ymz

New member
מה שתרוויח מכל העיניין

זה חדר בבית הבראה עם אנשים מאוד נחמדים בטח תפגוש שם כמה נביאים ואולי גם את דוד המלך. הא ובטוח תוכל להסביר לאינשיין ולניוטון מה בדיוק עומד מאחרי כל חוקי הפיזיקה שהם הוכיחו.

למעלה