בוקר טוב

rtho784

New member
בוקר טוב טומי ולכולם.....

הצצתי באלבום תמונות שלך ומאוד נהנתי יום טוב שכולו מעשים טובים אילנה

חמישיייייי כאן

נה ננני ננננה נה וזה סימן שסוף השבוע מתקרב ובא מאחלת לכוללללם יום מוצלח ומעניין, אל תשכחו להריח איזה פרח בדרך
בוקר טוב ועליז. אני עפתי לי ליום הארוך שממתין לי בחוץ רק טוב!!!

alondli

New member
בוקר טוב, אצלי באיחור לגמרי לא אקדמי..../images/Emo8.gif

כי התעוררתי באמצע הלילה מסיבה..ממש הזויה. בהתחלה לא הבנתי מה קורה, הרעש המכני החוזר על עצמו באמצע נלילה, שכולם ישנים.. אחר כך הבנתי.. מכשיר הפאקס/סורק/מדפסת החל "לעבוד" בקולניות מעצמו . הוא לא הדפיס דבר כמובן, המחשב בכלל מכובה בלילה..רק עשה reset + נקיון תקופתי למיכלי הדיו....ברעש מחזורי מתמשך ..ב 0430 בלילה..
כמובן קמתי מהמיטה וניסיתי מיד לכבות אותו לפני שכל הבית יתעורר מהרעש. לחצתי על כפתור ה on/off ..והמכשיר הגיב בסירוב
ברעש צורמני אחר.כאליו..מה אני מתערב לו באמצע??...והמשיך בשלו. אתם כבר שמעתם על מכשיר חשמלי שמסר להישמע לכפתור הכיבוי שלו? זה ממש מפחיד..
..
לא נותר אלא להוציא את תקע החשמל מהשקע..ולך תנחש בלילה בחושך בין על חוטי המערכת הסבוכים זה בזה, איזה הכבל הנכון..??
הלכתי להביא פנס קטן מהמגירה במטבח, בדרך נתקלתי ברעש בקערת המים של החתול...נשפכו לי קצת מים קרים על הרגל היחפה.. מה אומר לכם, עד שחזרתי למיטה, יחף ובלבוש..מינימלי, כבר רעדתי ממש מקור..
החתול הרים ראש באיטות עצלה מהכרית ( "שלנו".. ) כאילו לאמור.." מה זה ההמולה הזאת באמצע הלילה?" נכנסתי חזרה בשקט מתחת לשמיכת הפוך החמה, נדחף אל זוגתי להחזיר לעצמי מעט מהחום האבוד בדרך קיצור.. " מה השעה..?" היא מלמלה בנימנום.. " 0430 " עניתי בשקט, מבין שבכל ההמולה הזאת גם השינה שלה הופרעה קשות..והחושב ש..אם כבר התעוררנו, אולי ננצל את ההזדמנות....
...וככה התעוררתי לי סופית ב 0930 בבוקר בבית השקט,החתול עבר לישון את שנת היופי שלו בסלון, ואני . עדיין עם הקפה והעיתון, באיחור מסויים ללוח הזמנים ה..ממש לא צפוף של הבוקר..
מכונות חדישות דיגיטליות וחכמות אלה..ממש מפחיד כמה שיש להן חיים עצמאים..ומזל שהאדם עדיין עם יד על התקע.. וקצת כושר אילתור..
boker tov izrael
.
..

גאיה ק

New member
לכל השדים והרוחות../images/Emo6.gif

חושב שהמכונות עצמאיות ולא שמדובר ברוחות?
גם לי יש מדפסת סרבנית שרוצה כל היום והלילה,כל יום, לזהור באור נגוהות כחלחל וממש לא יאומן..מתקן לאגירת מים ממכונת הכביסה המשמש מאגר לניאגרה(אין פה חיסכון כספי הכל לטובת הכנרת והירוק בלבד..)עשה לי את אותו תרגיל בליל לפני אמשיים. המים החלו לעבור על גדותיהם בקולות רעש שממש לא זיהיתי .עברתי בחשש והיסוס על פני כל הבית ולקח זמן עד שגיליתי את התעלומה ועד שלא נתקתי את החשמל שום פעולה לא עזרה.איזה מזל שהייתי בבית לא רוצה אפילו לדמיין מה היה קורה אלמלא.המלא היא מילת מפתח

ברק 188

New member
בררr....לא אוהב מכשירי חשמל מ-חוש-מלים

מייד שהתחלתי לקרוא סובבתי את הצג לצד שהמדפסת המשולבת שלי לא תראה את עלילות אחיותיה ותצא לתרבות רעה אבל משהו צא חן בעיני מסיפורך לא...לא החתול אלא התעלול של ניצול חלון ההזדמנויות הנה זה מראה שהמדפסת בעצם רצתה בתמימותה שלום בית ועתה שב בבקשה בניחותה על הכורסה את העיתון שים מקופל על השולחן השען ראשך לאחור... עצום עיניים צבוט בלחיים והס...הקשב לזה הסיפור

alondli

New member
..../images/Emo6.gif..../images/Emo6.gif הרגת אותי! הרגת אותי לגמרי עם..

ה"סיפור" הזה...שכבר מתקשה להבין את מילותיו..
בהחלט
שי מקורי..
..

alondli

New member
ביצוע נהדר לשיר מוכר זה|../images/Emo45.gif..../images/Emo13.gif

גאיה ק

New member
והמיליםםםםםםםםםםם

רחל שפירא
לחן-יאיר רוזנבלום וביצוע מדהים -מאור כהן. השיר היומי. יש ימים כאלו. יום בו שיר שנתפס לי/ך/כם ומלווה אותנו כל היום. זה מה שקרה לי עם השיר הזה והמילים .המילים מקבלות עוד ועוד משמעויות. צהרים טובים והמשך יום מקסים
!!

ש ר ה לה

New member
אחחחח...צירוף מקרים שכזה....

ביום החולין הפשוט שעבר עלי אתמול, דחף פנימי האיץ בי להיכנס שוב לסטימצקי. יצאתי משם עם אלבום האוסף של מאור כהן שמאז שהיכרתי את הביצוע הנפלאאא........!!! שלו לשיר הידוע "שיר של יום חולין", אני מאוהבת בו קשות.... העיבוד המיוחד מאוד הזה נעשה לפרויקט המדובר שיצא לקראת 60 שנות המדינה, "עבודה עברית 2". הפרויקט כולל הרבה ביצועים מיוחדים. עוד אחד שמאוד מאוד חדר לליבי, הוא הביצוע הכל כל מיוחד של שלומי סרנגה לשירה של לאה גולדברג, בהלחנתו הרגישה של חיים ברקני, שהיכרנו כל כך טוב בביצועה של חוה אלברשטיין ושל עוד כמה וכמה אמנים... לטעמי, סרנגה הוסיף לשיר משהו מעט אחר ומיוחד בביצוע הכל כך מבריק ומהוקצע שלו... במאמר מוסגר רק אגיד שבדרך כלל בכיינותו של סרנגה נוטה לעלות לי על העצבים
ולכן אותי הוא ממש הפתיע ובגדוווווול...!!! ואני מתכוונת לביצוע הזה: "את תלכי בשדה"

ר נ א ל

New member
צהריים טובים ../images/Emo140.gif

עוד בוקר שהתחיל בחושך,לא, אלונדלי עם הריצה שלו לא העיר אותי
מה לעשות אני הנהג התורן בימים א' ב' ג' ד' ה' ו' ובשבת איזה מזל שיש רק שבעה ימים בשבוע ? לא הרחתי פרח אבל ראיתי את השמש בשיא יופייה אדומה/כתומה עולה ועולה ומשנה את צבעה לצהוב בוהק פתיחה מעולה לכל יום טומי אם הם עבורנו - אז למה הם לבושים ?
קח את אלונדלי בתור דוגמא, בלבוש מינימלי
יומטוב או שיהייה טוב ממה שנשאר מהיום

צהריי חמישי חביבים לכווולם

עם ריח הפרחים והשיר הנהדר יחד עם התמונות החולפות של אלנודי נלחם בפקס
אמממ מה עוד צריך ליום מאושר? המשך יום נפלא לה לכווולם
רק טוב!!!

ר נ א ל

New member
יופי של אתר ../images/Emo13.gif

מצאתי שדעתי מתאימה כמעט לכל המיפלגות בכל אחת יש משהו שמתאים לי..

למעלה