בוקר טוב

רחלילי

New member
בוקר טוב../images/Emo68.gif

שיהיה לכולן יום טוב וסוף שבוע מצויין. יש לי היום יום מטורף שמתחיל עכשיו מסתיים לדעתי בסביבות חצות, רק אז אשוב הביתה. איזה באסה. אבל באמצע שלו יש משהו כייפי: חברה לשי השיגה לנו הזמנות לצילומים של "רק בישראל"-לפחות משהו טוב שישבור לי את היום המפרך הזה. ואחריו עוד משהו, וזהו - ולישון.

אתי@

New member
בוקר טוב ../images/Emo2.gif../images/Emo96.gif שיעבור כבר היום

הזה... היה לי שבוע פשוט איחסה

למה איכסה? מה קרה?

anything we can do?!?!? בכל מקרה, תחזיקי מעמד, עוד כמה שעות והשבוע הזה מאחורייך...

fila

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

גם לי מצפה יום ארוך........יש לי חתונה בכפר ויתקין או משהו כזה
אין לי כח לנסוע עד לשם, אין לי זמן לעשות פן ואין לי זמן לכלום! למה אני בלחץ? זה חייב להיות ככה לפני שאני יוצאת לחופש?
מה יהיה כשאחזור?(טוב מי שישמע אני נוסעת לטיול סביב העולם......)

בוקר טוב, גם לי יש חתונה היום

לפחות קרוב, בנס ציונה...אבל בעסה אני פה לבד כל היום ...... יאללה שיגמר כבר.

בוקר מעולה לכולנו ../images/Emo98.gif

הבוקר הנפלא שלי התחיל בבחור, שחזר מהביקעה, והיה בבית כבר ב7.30 בבוקר (הוא עשה לי הפתעה). אז הוא יהיה ביום ההולדת שלו שזה מחר! אמא שלו ואני בתיכנונים חבל על הזמן. בעיקר בלוגיסטיקה של המתנה מההורים. הם רוצים לקנות לו ציוד צילום בNYC (כי זה חצי מחיר) אבל פתאום פרצה שביתה במשק והמכס לא עובד
ואז התברר שאיזה חבר שלהם נמצא בNY אבל הוא חוזר היום אחר"צ ורק אתמול בלילה אמא של גיא גילתה שהנ"ל בחו"ל וזמין לקניות. כמובן שאבא של גיא ידע את כבר שבוע ולא טרח לקשר בין שתי הסיטואציות- גברים, לכי תבני עליהם
. אז התוכנית להיום היא לחזור הביתה מהעבודה עם זר פרחים גדול ועם המתנה ממני - קורס צילום של "מסע אחר". רק המאפנים האלו- ביקשתי מהם שילחו לי איזה דף נחמד ומרשים שאני אוכל להגיש לו כמתנה. המקס´ שהצלחתי לקבל (שלא רשום על זה מחיר) היה דף בפקס עם תוכנית הקורס
. אבל לא נורא, העיקר המתנה. אז בנתים יש לי יום נהדר.

דפי26

New member
בוקר טוב../images/Emo5.gif

שוב לא הצלחתי להעלות את הפורום! נועה אני נוסעת שבוע הבא ורוצה לקנות מצלמת וידאו וסטילס.סטילס אני רוצה הכי מקצועית לחובבנים.יש לך כתובות מומלצות?

אתי@

New member
המתנה נשמעת מקסימה

מדובר בקורס של צילום נופים, או צילום בכלל? שיהיה מזל טוב לבחור וכיף לשמוע שבסוף הוא יצא הביתה לחגיגות

הילית*

New member
נועה, אפשר לקבל פרטים על הקורס

מתי, איפה, כמה עולה חשבתי לתת לבעלולי מתנה כזאת (הוא מאוד אוהב לצלם) והייתה לו יום הולדת השבוע (ועדיין לא הבאתי לו כלום
)

למעלה