בוקר טוב

Netel

New member
בוקר טוב../images/Emo6.gif

אני רוצה להכין למסיבת סוף שנה שתערך על חוף הים משהו בקונוטציה קייצית חשבתי על ילדים שיושבים מסביב לבריכה אבל אני רוצה שהבריכה לא תהיה מצוירת,אלא ג'לי תכלכל מרצד. מותר לשים ג'לי באמצע בצק הסוכר??? והאם יש פה דברים דומים למה שהזכרתי?

t a l talim

New member
ג'לי רגיל עלול להמיס את הסוכר,

כתחליף ניתן להשתמש ברויאל אייסינג או בפייפינג ג'ל (למראה שקוף).

שיר2525

New member
הדפים של הסדנא ע ד י י ן ... לא הגי

הגיעו, אולי תוכלי לפחות להזכיר לי איך מכינים את הרויאל ... ואיך משתמשים?

1נרקיס

New member
רויאל

את הרויאל מכינים מערבוב פשוט של 1 חלבון ביצה עם 250 גרם אבקת סוכר (קונים בשקיות בסופר). לתערובת שנוצרת מוסיפים את הצבע שרוצים. אם רוצים כמה צבעים, פשוט מחלקים ומוסיפים לכל חלק צבע אחר. מתקבלת מעין משחה שאפשר לעשות בעזרתה מים, אותיות, פרחים וכו'. השימוש הוא בהתאם למה שרוצים לעשות: אם רוצים מים, מספיק להעביר בעזרת כפית, אם רוצים אותיות או שיער, צריך להכניס לשקית זילוף או מזלף ולזלף וכו'.

1נרקיס

New member
אני עשיתי עם ג'לי, אבל יש הסתייגות

אני עשיתי את הים עם ג'לי שקוף שהוספתי לו צבע מאכל כחול. זה יוצא מאד מאד יפה וגם טעים, אבל הבעיה היא שצריך לשים את הג'לי רק שניה וחצי לפני שמגישים את העוגה, אחרת הוא מחלחל ומרטיב את כל שאר העוגה. אם יש לך אפשרות לקחת את העוגה כמו שהיא בלי המים ולשים את הג'לי רק לפני ההגשה - יופי, אבל אם לא - זה בעייתי מאד. בכל מקרה, את הג'לי מכינים מג'לי בזק שקוף לזיגוג, שמוסיפים לו את הצבע אחרי שמוסיפים את המים הרותחים, מערבבים יחד ומכניסים למקרר.

Netel

New member
תודה../images/Emo140.gif

אבל העוגה הזו צריכה להגיע למסיבת סיום על חוף הים. זה לא יהיה פרודוקטיבי כנראה שבמקרה הזה לא אעבוד עם בצק סוכר בכלל. ג'ל וקרם מסביב ועוד אלמנטים

למעלה