קשה מאוד כשיש קשיים כשאין עם מי להתחלק - קבוע לא סטוץ כשקר \ כשרוצים להניח ראש על כתף של משהוא שיחבק בכל מצב בקיצור ספרי לי עוד שנה בעצם את כתבת על הצלם שהבריז לך משמע זאת הצגה כבר היום חסר לך משהוא וזה לא סקס
כאילו דאאאאא וברור!!! אז ברור שסטוץ זה רק סטוץ ורק סטוץ וברור כשקר / קשה / כיף / ואלף דברים אחרים רוצים לחלוק זאת עם מי שאוהבים. וברור שהצלם לא הבריז - בייבי, אף אחד לא מבריז לי!!! וברור שלא חסר לי סקס. אז למה לחכות עוד שנה... נחש מה חסר לי??? אבל ברור שלא בלחץ - זה יגיע כשארצה ואאפשר את זה, בטוחה!!!
כן זה מורכב וכולנו יודעים שמתחת לכסות הצחוקים והחיוכים יש גם רגעים לא קלים בכלל. אבל הסטטוס הזה הוא עובדה מוגמרת וככזה צריך להסתכל עליו כאל מתנה. קיבלת מתנה להתחיל מחדש. חכמה יותר, מנוסה יותר, בוגרת יותר, אחראית יותר, יודעת יותר. קיבלת מתנה נהדרת, לא שווה להחליף אותה
אבל כל החיוכים, הזיונים, הצחוקים, מה שנקרא חיי הרווקות.... הכל רגעי, הכל זמני - פרפרים שחולפים. ורק החיפוש אחרי זה שיתאים לי, אפילו לא החיפוש אלא המחשבה על החיפוש, מתישה אותי מלכתחילה.
הייתה לי בת זוג כמעט שלושה חודשים. היא נשארה אצלי בלב. בוא נגיד כמו שזה נראה לא היינו עוברים לגור ביחד ... חחחחח ... אבל נהנינו מאוד מלהיות ביחד. הקשר לא הגיע לאהבה, אבל כל השאר היה מצוין. מה שאת מכנה חיי רווקות אני מכנה חיים. וכן כל דבר בחיים שלנו רגעי. עכשיו בוא נחשוב מה האופציות שלך עכשיו: 1. חיפוש קשר רציני. לא נראה כי צריך לפנות לב וזה לוקח זמן. 2. קשרים קצרים (סטוצים או מגה סטוצים). יכול להיות נחמד. את מרגישה נצרכת שזה מעלה הערכה עצמית ויש הרבה בילוים נלווים. לא מחייב. 3. קשר לא רומנטי (בלי זיונים ). יכול להיות נחמד. ידידים הם די עוזרים לעבור תקופות קשות ואפילו אפשר סטוץ פה ושם. רק לתאם ציפיות. 4. לשבת בבית ולחשוב. יכול להיות נחמד רק הראש כואב. מפה קשה להגיע לאן שהו.אפשר לחכות שנסיך יבוא, אבל לנסיכים יש תכונה מעניינת: הם תמיד עוזבים בבוקר. 5. קשר עם בן אדם במצב שלך. יכול להיות נחמד ויכול להיות לזה המשך. אתם די מדברים באותה שפה. לא מחייב. לתאם ציפיות. את רואה כמה אפשרויות. אני בטוח את יכולה להוסיף עוד.
זמן לעצמי... למרות שלא תמיד מנצל את הזמן, הוא הופך לזמן איכות להפסיק להתנצל... על זמן <איכות> שביקשתי לעצמי בחיי הנישואין נקודת זיכוי נוספת חלומות נעימים