לדעתי זה פלוס עננננק שבאמצע החיים...אפשר (כל אחד בדרכו) לחזור לריגושים של "רווקות" אחרי שחשבת שויתרת על זה לנצח... אתה מוצא את עצמך שוב שם ההתרגשותשל דברים חדשים שמתחילים התרגשות לפני שיוצאים לבלות שלא יודעים איך ייגמר הערב...הכל אשפרי.. בילויים של "רווקים" בים-פאב-בית - סתם עם חברה החופשים שיש בין לבין למי שיש לו ילדים - נכון שהניתוק קשה (לי עדיין) אבל פתאום יש לך חורים של זמן שהם רק שלך! בקיצור יש פלוסים לא תמיד קל לראות אותם אבל מי שעזב כי נמאס לו ונשבר לו ירגיש אותם די מהר..... PARTY
כל החיים שלנו הם חור אחד גדול המלא בהרבה חורים קטנים אנחנו בחיינו במעשינו ממלאים כל פעם עוד חור קטן ושחור של חוסר ידע חוסר הבנה חוסר.... ואחרי זה זה כבר לא ממש חור זה חור כבוש הבעיה רק שכשנגמור לכבוש את כולם לא בטוח שעוד נהייה כאן לכן החכמה להתעלם מהחורים לעקוף אותם מימין או משמאל ולנסות להנות מחצי החור המלא לא מזה הריק ואז החיים יותר רגועים פחות חור יותר חיים עכשיו אני הולך לקרוא מה כתבת במקור ולראות אם עניתי לך בכלל בעצם אולי תשאלי מה את לא מבינה ?
את צודקת כמו כל דבר זה בא עם הפלוסים והמינוסים שלו ומהר מאוד יעבור לך ותרצי לחזור ליציבות לשותפות לחיים עם פחות חורים ופחות נעלמים אז לכי על זה ישירות במקום לבזבז זמנך בהרפתקות סוערות בים סוער אמנם מרגש אבל ללא תכלית ועם המון המון חורים שחורים
הזמן שיש לי אחר הצהריים שמיועד לי זה זמן שלא היה לי קודם. אז יש ימים שאני מנצלת רק לסידורים ויש ימים שאני מנצלת כדי להנות מ.. ועם עצמי. הזמן הפנוי הזה מאפשר לי לנשום אויר. סופי השבוע מאפשרים לי לבלות וגם להשלים שעות שינה שחסרים לי כל כך. אני נהנית שאני לא צריכה לתת דין וחשבון לאף אחד. לא צריכה להתחשב ברצונות של מישהו אחר (ברמה הזוגית ולא המשפחתית כמובן). אני נהנית שאם מתחשק לי טיול בשבת, אז אני נוסעת ולא צריכה להתחיל לשכנע להצטרף אלי או להתמודד עם פרצופים וכו'. בקיצור, אני נהנית מהחיים
יש לי חיים מלאים בזכות עצמי, אני זאת שממלאת אותם על ידי הבחירה שלי. אין את התלות הזאת (ואפילו אם לא במודע) בבן זוג. אני עצמאית, זה חדש לי, זה מפחיד אותי, אבל אני גאה בעצמי. לא האמנתי עליי - טופחת לעצמי על השכם!