בוקר טוב

רק שיר

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

להתעורר
יום שני עמוס בעבודה
ולשאלה היומית: מהם שלושת הדברים הכי טובים בלהיות בסטטוס "גרוש"/ה? (ואל תכתבו לי סקס חופשי ) תהיו מקוריים

לא סקס..לא סקס...

לדעתי זה פלוס עננננק שבאמצע החיים...אפשר (כל אחד בדרכו) לחזור לריגושים של "רווקות" אחרי שחשבת שויתרת על זה לנצח... אתה מוצא את עצמך שוב שם ההתרגשותשל דברים חדשים שמתחילים התרגשות לפני שיוצאים לבלות שלא יודעים איך ייגמר הערב...הכל אשפרי.. בילויים של "רווקים" בים-פאב-בית - סתם עם חברה החופשים שיש בין לבין למי שיש לו ילדים - נכון שהניתוק קשה (לי עדיין) אבל פתאום יש לך חורים של זמן שהם רק שלך! בקיצור יש פלוסים לא תמיד קל לראות אותם אבל מי שעזב כי נמאס לו ונשבר לו ירגיש אותם די מהר..... PARTY

aviavram

New member
פשוט להפליא

כל החיים שלנו הם חור אחד גדול המלא בהרבה חורים קטנים אנחנו בחיינו במעשינו ממלאים כל פעם עוד חור קטן ושחור של חוסר ידע חוסר הבנה חוסר.... ואחרי זה זה כבר לא ממש חור זה חור כבוש הבעיה רק שכשנגמור לכבוש את כולם לא בטוח שעוד נהייה כאן לכן החכמה להתעלם מהחורים לעקוף אותם מימין או משמאל ולנסות להנות מחצי החור המלא לא מזה הריק ואז החיים יותר רגועים פחות חור יותר חיים עכשיו אני הולך לקרוא מה כתבת במקור ולראות אם עניתי לך בכלל בעצם אולי תשאלי מה את לא מבינה ?

aviavram

New member
לגבי הריגושים מחדש

את צודקת כמו כל דבר זה בא עם הפלוסים והמינוסים שלו ומהר מאוד יעבור לך ותרצי לחזור ליציבות לשותפות לחיים עם פחות חורים ופחות נעלמים אז לכי על זה ישירות במקום לבזבז זמנך בהרפתקות סוערות בים סוער אמנם מרגש אבל ללא תכלית ועם המון המון חורים שחורים

בואי נראה:

ימי ראשון אחה"צ לכמה שעות ימי שלישי אחה"צ לכמה שעות סופי שבוע אחת לשבועיים
וברצינות - הזמן הזה של הלבד עם עצמי, שכל כך הרבה פעמים פשוט אין אותו במשפחה, כששני בני הזוג עובדים ומחזיקים בית ומגדלים ילדים ביחד.. בשבילי זה תענוג.

להנות מהחיים../images/Emo13.gif

אני מצטרפת לדברים ש"והלאה" כתבה
הזמן שיש לי אחר הצהריים שמיועד לי זה זמן שלא היה לי קודם. אז יש ימים שאני מנצלת רק לסידורים ויש ימים שאני מנצלת כדי להנות מ.. ועם עצמי. הזמן הפנוי הזה מאפשר לי לנשום אויר. סופי השבוע מאפשרים לי לבלות וגם להשלים שעות שינה שחסרים לי כל כך. אני נהנית שאני לא צריכה לתת דין וחשבון לאף אחד. לא צריכה להתחשב ברצונות של מישהו אחר (ברמה הזוגית ולא המשפחתית כמובן). אני נהנית שאם מתחשק לי טיול בשבת, אז אני נוסעת ולא צריכה להתחיל לשכנע להצטרף אלי או להתמודד עם פרצופים וכו'. בקיצור, אני נהנית מהחיים

הווו... יש כמה דברים טובים-

אף אחד לא מעז לשאול אותי אם יש לי חבר ומתי אני מתכוונת להתחתן, שלא לדבר על ילדים...
כל מי ששומע שהתגרשתי שם אותי תחת התואר "אמיצה" (אני? אמיצה? חחח...)
להיות בסטטוס גרושה מבחינתי אומר שבחרתי מה שנכון לחיים שלי ושאני הולכת עם הראש קדימה ולא לתוך הקיר.

רק שיר

New member
תשובתי <הנה נועה עניתי :../images/Emo3.gif >

לצאת מהבית בלי שומר ראש|ושוטרת| .
להיות רווקה <שוב> אך בפעם עם ילדים בלי לחץ של ה
הביולוגי שמתקתק
אמרתי לא נדבר על סקס חופשי, אז ...הממממ...
כן
לקבל עוד נ.זיכוי בתלוש משכורת

סקס חופשי...

כל אחד או אחת שיעברו פה יחשבו שאנחנו הגרושי וגרושות סקס ורק סקס מעניין אותנו ויש דבר טוב שיצא מהגירושים זה להכיר אנשים מדהימים.

aviavram

New member
וגם אוכל המחסור ללא ספק גורם להזהיות פגשתי אח

אחת שאפילו מרחפת בצחוק אבל חמודה

שרשירית

New member
לא מוצאת שום דבר טוב בסטטוס הזה

הדברים עבורי רק הרבה יותר מורכבים.

שרשירית

New member
אחד... אולי

יש לי חיים מלאים בזכות עצמי, אני זאת שממלאת אותם על ידי הבחירה שלי. אין את התלות הזאת (ואפילו אם לא במודע) בבן זוג. אני עצמאית, זה חדש לי, זה מפחיד אותי, אבל אני גאה בעצמי. לא האמנתי עליי - טופחת לעצמי על השכם!

למעלה