הרבה שופינג לדירה שלא קיימת עדיין ../images/Emo3.gif
הבחור משתחרר עוד שבוע בדיוק שחרור מוקדם, ואנחנו מתכננים להתחיל לחפש בסוף החודש דירה ועוברים לגור ביחד, אז מנצלים את הנקודות קבע שיש לבזבז על דברים לדירה והאמת שיש לנו ממש כמעט הכל למעט דברים לסלון ומקרר וכאלה...
כמות החומר שמנסים לדחוף לנו בחודש הזה היא לא אפשרית. לומדים כל יום עד 7-8 בערב, צריך להתמודד עם יותר מטלות (2 תרגולים מאותו נושא באותו שבוע), השלמות בשישי, פלוס דוח מעבדה כל שבוע. פשוט לא אפשרי. החומר לא נקלט כמו שצריך, חצי מהכיתה מנקרת בשיעורים, את החברה אני רואה פעם בשבוע אולי. די, זה לא הגיוני מה שהולך כאן! יש גבול! אה, ובגלל שבאת"א מועדי ה-ב' של סמסטר א' הם בסוף השנה, אז יהיו לי משהו כמו 9 מבחנים בתקופה של חודש וחצי, שעבור חלקם (מועדי ב' של סמסטר א') אני צריך להזכר מחדש בחומר של סמסטר שעבר תוך 4 ימים בערך לכל מבחן
שוקלים התאבדות, מתנחמים בגלידה, מציירים ברווזים, שוקלים הבתאבדות, שואלים אל הקדוש ברוך הוא-" למה? למה זה מגיע לי", שוקלים התאבדות...הולכים למקלחת...איכס.. תודה לאל שנגמר היום הזה.
אני במצב דיי דומה לשלך... מה שאני עושה זה שאני מרווח לי את התקופת מבחנים אם יש לי 3 מבחנים בהפרש יומיים אחד מהשני אני לא אלמד כלל למועד א' של האמצעי ול-2 האחרים אלמד כמו שצריך...אני אגש למבחן אבל סתם כדי לראות מה אני יודע ואת סגנון השאלות...הכי גרוע? אני אכשל...או אזיין בשכל על דברים שלא קשורים (הסמסטר אני לא אעשה ככל הנראה בפיסיקה 3 למהנדסים מה שאצלכם קוראים לזה קוונטים)... בכל אופן...בהצלחה! ופיסיקה קלאסית 1 זה קורס קריעההההההההה שמעתי...מזל שאני מהנדס מסכן